Hocam Ybrden aslında memnunum cbf yada ybr fanboyu değilim ybr denk geldi ybr aldım
Zinciri dediğiniz gibi geç yağladım Karşıdan esen rüzgarda vardı yağ içinde haklısınız bunları düzeltip tekrar deneyeceğim.
Şuanda cebime giren ilk parayla yapacaklarımın ilk sırasında bunlar var önerebileceğiniz hava filtresi ve buji var mı ?
Çok fark eder ama 1 lt fark etmesi pek normal değil gibi hocam. 2.5 lt yakan ybr artçılı 3lt yaksın 3.2 lt yaksın ki hepsini artçılı gitmedim.
Hocam hesabı şöyle yaptım depoyu fulledim önce 50tlye. Daha sonra kullandım, arkadaşım 10tl lik benzin atmış kullanırken. 330.km de benzinliğe gittim ve yine fulledim 55tl tuttu. 10tl de arkadaşım ekletmiş 65TL ile kaydettiğim km den 330km yol yapmışım. hesabım bu şekilde.
1lt fazla yakması normal değil bence hocam hava filtresini değiştireceğim. Teşekkürler.
Subap ayarlarımı neden düzelttirmeyeyim hocam? Aslında hayvan gibi kullanmıyorum ama İnsan gibide kullanıyorum sayılmaz. 3.63 2.5 ltye göre çok fazla.
Bana en iyi Shell gibi geldi aslında Opet kullanıyordum daha önce sanki biraz performansı düşük geldi fakat benzin istasyonuda değişeceğim bu depom bitince.
Ybr ile ortalama 1lt benzinle 35km gitmem gerekiyor diye gördüm internette.
Bunu yaptırabileceğim usta bakmam lazım Elazığ'da burada ustalar gerçekten çok vasat.
tek başıma 100km yol yaparakta deneyeceğim hiç durmadan uzun yol şeklinde.
Cevaplar için Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Eski scooterda Karbüratörü söküyordum fakat bu motosiklette bu işleri biraz daha ustada görüp daha sonra kendim yapsam daha iyi olacak. Olası yapacağım yanlış hamleyi düzelttirecek maddi güce sahip değilim şuan çünkü. İlginiz için teşekkürler.