CBR 650F 2017 Kırmızı Yeni Bebeğim..
-
Öncelikle 0 motosiklet aldığım için kavuşamadım içim içime sığmıyor bu duyguyu herkesin yaşaması dileğiyle darısı başınıza inşallah. Bugün Honda Esengülden 2017 kırmızı CBR 650F almış bulunmaktayım. 36.750 TL olarak fuar fiyatı üzeriden yardımcı oldular sağolsunlar. Bildiğim kadarıyla mart ayında ki postada son kırmızı 650F'i ben aldım İstanbul'da bir sürü bayiyi aradım yok çekti hepsi nisanda gelecek 2. Posta dediler ona da 37.500'den kapı açtılar 39 ve üstü de olabilir bile diyenler oldu. Ödemeyi yaptım, Pazartesi teslim alacağım yeni bebeğimi sizlerede gerek fotoğraf yoluyla gerekse video yoluyla gösteririm alacak olanlara özelden gerekli bilgiyi veririm.R6'dan vazgeçirdi beni bu yeni kasa kırmızı, gerçekten çok güzel yapmışlar yeni kasanın rengini. Neyse lafı fazla uzatmadan sorumu sorayım pazartesi teslim alıcam bayide tutmak istemiyorum üzerine biri oturur veyahut çizilir v.b. . Bayi satıcısıda aynısını dedi alırsan daha iyi olur dedi. fakat plaka ruhsat olmayacak Şişli'den Sefaköy'e kadar getireceğim polise yakalandığım takdirde ne gibi bir sorunla karşılaşırım bu sıkıntıyla karşılaşan bir arkadaş var mi acaba yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler Herkese
Reklamlar
-
hayırlı olsun,650f in her şeyi güzel bir tek selesini beğenmiyorum tek parça olduğu için , yeni far baya agresif olmuş
-
Çok teşekkürler darısı başına insallah teldeyim mesajını begenemedim kusura bakma. Far renk gercekten mukemmel olmus ya dedigin gibi sele sadece biraz görünüşü kötü ama çok rahat.
-
T.Happy''RR' adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler darısı başına insallah
teldeyim mesajını begenemedim kusura bakma. Far renk gercekten mukemmel olmus ya dedigin gibi sele sadece biraz görünüşü kötü ama çok rahat.
Önemli değil hocam beğenmiş kadar oldun Evet sele rahat ve oturuş pozisyonu naked versiyonla neredeyse aynı, bende naked alacaktım fuarda fiyatlar içime oturdu :D Sezona doğru inş mt-9, z800 vs vs bunlardan birini almış olacağım.
-
Hayırlı Olsun şimdiden o zaman sanadaa al al valla heyecandan uyuyamıyacagım anlasılan bu gidisle 2 gün nasıl geçecek bilemiyorum valla.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah.
Aynı renk bizim bayiye (Antakya) gelmişti, gerçekten çok gözalıcı olmuş.
-
Çok teşekkür ederim Güven bey
-
Güzel günlerde kazasız belasız kullan inşallah. Yeni belge yanında olacağı için genelde trafik yardımcı oluyor.
-
Çok teşekkürler Yıldıray bey, inşallah bende genel kısmından birisine denk gelirim gelirsem
-
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
( riske etmeyin , gerekirse 1 hafta daha bayii' de dursun , plaka/ruhsatlanın , ağız tadı ile binin.)
-
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için değerlendireceğim değerli yorumunuzu..
-
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşallah.
Bir sorum olacak eski modellerindeki amortisörlerden memnun olmayan bir kaç kişi duymuştum. Genel maksadı sanki uzun yol, konforlu bir motor gibi gelmiştir bana da. Acaba yeni modellerinde amortisörlerde bir degisiklik var mı? Sanırsam farklı model bir showa ile gelicek diye hatırlıyorum.
Bir bilginiz varsa paylasabilirseniz çok sevinirim.
Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...
www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
-
Hayırlı olsun , her gün bugün ki kadar mutlu olacağın günlerin olsun inşallah...
Bende aynı bayiden GRİ renk Forza 300 ABS siparişi verdim benimki de ay sonu gibi gelecek inşallah , bende sizinle aynı heyecan içerisindeyim
-
Doğrudur değişiklik mevcut iyileştirdiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
Hayırlı olsun sizede inşallah sizinde aynı şekilde hep mutlu olun
-
Hayırlı olsun.Bol bol foto bekliyorum.
-
o paraya otomatik bi i20 alırdık aga naptın yav..
hayırlı olsun...
-
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle. Kırmızı da çok şık...
-
Hepinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum arkadaşlar sağolun varolun hepinizin darısı başına inşallah.. Söz bol bol fotoğraf atıcam her detayını
-
-
Teşekkür ederim.. Omonun reklam yüzü CRF kirlenmek güzeldir sizide hayırlı olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)