Ehliyet sınavına girdiğim, aşık olduğum ama cesaret edemediğim tork canavarı. Güle güle kullanının, bir gün elbet buluşacağız
Ehliyet sınavına girdiğim, aşık olduğum ama cesaret edemediğim tork canavarı. Güle güle kullanının, bir gün elbet buluşacağız
aynen benimde işte başıma geldi.3. motorum hepsinde önce motoru sonra plakalarını çıkarttım kimsede bir şey sölememişti.satan şubedeki arkadaş yasal olmadığını yakalanmam durumundada satıcıya 1900 sürene 1900 tl para cezası olduğunu söledi.ısrar edincede teslim tutanağına 'plakasız olarak kendi rızamla yola çıkarttım' ad soyad imza şeklinde bari bizi yakma diyip iyi yolculuklar dilediler
haklılar tabi bir şey söylenmez.
Teşekkürler darısı başına inşallah JBR
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Ahaha haklılar tabi adamlar kendini riske atmamış
Red Devilim gelmiş Yarına anca yetişirmiş evraklar büyük ihtimalle çarşamba gününe çıkartıcam bu gidişle anlaşılan. İlk fotoğraflar geldi elime ulaşır ulaşmaz detaylı fotoğrafları paylaşıcam sizlerle
Çok Teşekkür Ederim
Hayırlı olsun
Kazasız sürüşler dilerim
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Bende nasipse 2. veya 3. postada alacağım. Mat siyahını çok beğendim. İmkanınız olursa sizin motorunuza da bakabilirmiyim. Bayilerde kırmızı rengini göremedim.
Abeeeeee foto nerde foto. Böyle kuru kuruya konu açılmaz!!!
Hayırlı olsun, iyi bir seçim yapmışsınız, güle güle kullanın.
Bakabilirsiniz tabi şu rodajı hallediyim bi görüşürüz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
Bugün veya yarın sabahtan teslim alıcam mutlaka paylaşıcam fotoğrafları az sabredin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
Teşekkür ederimm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)