Hayırlı olsun. Kazasız belasız
Teşekkür ederim eksik olmayın..
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.bende bugün r25 çıkarttım 0.plaka ruhsat hatta fatura dahi kesemedik fatura haftaya kaldı.yolda hatim indire indire birazda trafik saatini bekledim yol dolsun arada kaynarım gelirim dedim öylede oldu.tavsiyem sende öyle trafik saatinde çıkart gözden kaçar en azından.çevirmeden çok zaten yunuslar sıkıntı olur.şimdi kapının önünde plaka sigorta olana kadar da sürmeyi düşünmüyorum yakalanırsam hayatım kararır 4.000 tl.
Hayirli olsun dostum kazasiz belasiz. Bekle ruhsat plakan ciksin oyle sur. Bunlar olmadan yakalanirsan aglayip yerlerde surunursen de kurtulma sansin cok az var. Ama var haha.
Hayırlı olsun sanırım ilk duyan bendim Allah kazasız bol eğlenceli mutlu surusler nasip etsin.
Burak bey sanada hayırlı olsun öncelikle iyi sen yırtmışsın işi sıra bende Sj's teşekkür ederim riske atabilirim belki bi ihtimal düşüneceğim pazartesine kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
Çok teşekkürler.. O değilde ne konuştuk bugün be
Hocam git motorunu al bilmediğin insanlar binecek ne gerek var çizilir filan..
Riske girip alıcam ya büyük ihtimalle halden anlar heralde polisimiz o kadar da Değillerdir heralde yani...
Hehe her zaman ayıp ettin
Ben olsam alırım.
2014te aldığım ninjanin ruhsat çıkmadığı için 1 hafta bayide yatmıştı. Bir hafta vakit geçmedi bana. İsten fırsat bulamadigimdan en son kız arkadaşıma noterden yetki verip ruhsatı çıkartmıştım.
Sonrası aksam 21.00da motoru alıp 450 km yaptım. Saat 5te yatıp sabah 6da kalkıp ise gitmiştim. O mutluluk gibisi yok.
Hayırlı olsun.
guzellll. iste boyle seyleri seviyoruz.
hayirli olsun. pisman etmeyecek bi motor. bi 650f grubu kuralim ya. bulusalim edelim.
ben 2014te alacagim gunun onceki gecesinde bir takim carpintilar cildirmalar yasadim. 650f mehay superbike videosu vardir. o zamanlar yeniydi tabi video. ulan izliyorum deliriyorum. yarin buna binicem lan diyorum. bi inme geliyor deliriyorum falan.
sonra ertesi sabah aldim motoru. bu ne lan dedim 4luleri yaktim yavas yavas geldim. cbr250den sonra hayvan gibi gelmisti. vay bee.
Teşekkür ederim inşallah sizde hayalinizdeki motora kavuşursunuz
Hayirli ugurlu olsun.Bende ocak sonu yamaha bayiinden motorumu teslim aldim,bayii bana plakasiz motoru teslim etmedi ya bir aracla geleceksin yada evraklari alacaksin plakani cikarip tekrar geleceksin dedi.Sagolsunlar en dogrusunu yaptilar....
Honda biraz esnek bu konuda demekki adam alabilirsin dedi bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Teşekkür ederim tahmin edebiliyorum az çok
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
Bende aynısını yaşıyacağım ahaha dur alıp bi rodaj yapalım cidden bi buluşma ayarlarız
hayırlı olsun aman dikkat hırsızlar çoğaldı güvenliği elden bırakmayın sakın.
Teşekkür ederim motosiklet garajı tasarlayıp yapıcam bununla alakalı ilerleyen günlerde konu açıp sizide bilgilendireceğim
işte beklediğim bayii tavrı budur,bravoo. motoru satın alırken hepımızde ekstra bır heyecan ve kıtlenme oluyor, o ruh haliyle belki yapmamamız gereken seylerı yapabilme potansiyelimiz oluyor,size motoru satan iyi bir bayiimiş,istanbul ise ismini sorabilir miyim ? eminim iş yapışıda bu anlayışına paralel olarak iyidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)