Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

CBR 650F 2017 Kırmızı Yeni Bebeğim..

Motovento
    REKLAM ALANI
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    14 CBR 250R HRC (eski) CBR 650F 2017 RED (YENİ)
    Teşekkür ederim eksik olmayın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.bende bugün r25 çıkarttım 0.plaka ruhsat hatta fatura dahi kesemedik fatura haftaya kaldı.yolda hatim indire indire birazda trafik saatini bekledim yol dolsun arada kaynarım gelirim dedim öylede oldu.tavsiyem sende öyle trafik saatinde çıkart gözden kaçar en azından.çevirmeden çok zaten yunuslar sıkıntı olur.şimdi kapının önünde plaka sigorta olana kadar da sürmeyi düşünmüyorum yakalanırsam hayatım kararır 4.000 tl.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayirli olsun dostum kazasiz belasiz. Bekle ruhsat plakan ciksin oyle sur. Bunlar olmadan yakalanirsan aglayip yerlerde surunursen de kurtulma sansin cok az var. Ama var haha.

Motosikleti
    Cbr 600RR Hrc 2017
    Hayırlı olsun sanırım ilk duyan bendim Allah kazasız bol eğlenceli mutlu surusler nasip etsin.

Motosikleti
    Burak bey sanada hayırlı olsun öncelikle iyi sen yırtmışsın işi sıra bende Sj's teşekkür ederim riske atabilirim belki bi ihtimal düşüneceğim pazartesine kadar

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------

Çok teşekkürler.. O değilde ne konuştuk bugün be
    burak burk bunu beğendi.

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    Hocam git motorunu al bilmediğin insanlar binecek ne gerek var çizilir filan..

Motosikleti
    Riske girip alıcam ya büyük ihtimalle halden anlar heralde polisimiz o kadar da Değillerdir heralde yani...

Motosikleti
    Cbr 600RR Hrc 2017
    Hehe her zaman ayıp ettin

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Ben olsam alırım.

2014te aldığım ninjanin ruhsat çıkmadığı için 1 hafta bayide yatmıştı. Bir hafta vakit geçmedi bana. İsten fırsat bulamadigimdan en son kız arkadaşıma noterden yetki verip ruhsatı çıkartmıştım.

Sonrası aksam 21.00da motoru alıp 450 km yaptım. Saat 5te yatıp sabah 6da kalkıp ise gitmiştim. O mutluluk gibisi yok.

Hayırlı olsun.

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Çabuk helvacılar gelmeden

esetabu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 honda cbr 650f
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olsam alırım.

2014te aldığım ninjanin ruhsat çıkmadığı için 1 hafta bayide yatmıştı. Bir hafta vakit geçmedi bana. İsten fırsat bulamadigimdan en son kız arkadaşıma noterden yetki verip ruhsatı çıkartmıştım.

Sonrası aksam 21.00da motoru alıp 450 km yaptım. Saat 5te yatıp sabah 6da kalkıp ise gitmiştim. O mutluluk gibisi yok.

Hayırlı olsun.

guzellll. iste boyle seyleri seviyoruz.

hayirli olsun. pisman etmeyecek bi motor. bi 650f grubu kuralim ya. bulusalim edelim.

ben 2014te alacagim gunun onceki gecesinde bir takim carpintilar cildirmalar yasadim. 650f mehay superbike videosu vardir. o zamanlar yeniydi tabi video. ulan izliyorum deliriyorum. yarin buna binicem lan diyorum. bi inme geliyor deliriyorum falan.

sonra ertesi sabah aldim motoru. bu ne lan dedim 4luleri yaktim yavas yavas geldim. cbr250den sonra hayvan gibi gelmisti. vay bee.

Motosikleti
    HONDA-CBR125R-KAWASAKİ NİNJA250R
    Alıntı T.Happy''RR' adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle 0 motosiklet aldığım için kavuşamadım içim içime sığmıyor bu duyguyu herkesin yaşaması dileğiyle darısı başınıza inşallah. Bugün Honda Esengülden 2017 kırmızı CBR 650F almış bulunmaktayım. 36.750 TL olarak fuar fiyatı üzeriden yardımcı oldular sağolsunlar. Bildiğim kadarıyla mart ayında ki postada son kırmızı 650F'i ben aldım İstanbul'da bir sürü bayiyi aradım yok çekti hepsi nisanda gelecek 2. Posta dediler ona da 37.500'den kapı açtılar 39 ve üstü de olabilir bile diyenler oldu. Ödemeyi yaptım, Pazartesi teslim alacağım yeni bebeğimi sizlerede gerek fotoğraf yoluyla gerekse video yoluyla gösteririm alacak olanlara özelden gerekli bilgiyi veririm.R6'dan vazgeçirdi beni bu yeni kasa kırmızı, gerçekten çok güzel yapmışlar yeni kasanın rengini. Neyse lafı fazla uzatmadan sorumu sorayım pazartesi teslim alıcam bayide tutmak istemiyorum üzerine biri oturur veyahut çizilir v.b. . Bayi satıcısıda aynısını dedi alırsan daha iyi olur dedi. fakat plaka ruhsat olmayacak Şişli'den Sefaköy'e kadar getireceğim polise yakalandığım takdirde ne gibi bir sorunla karşılaşırım bu sıkıntıyla karşılaşan bir arkadaş var mi acaba yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler Herkese

hocam sorunuza yanıt için değil hayırlı olsun demek için buradayım.. kazasız belasız istek ve hayallerinize kavuşmanız dileğimle iyi günler hayırlı olsun..

Motosikleti
    Teşekkür ederim inşallah sizde hayalinizdeki motora kavuşursunuz

Motosikleti
    HONDA-CBR125R-KAWASAKİ NİNJA250R
    Alıntı T.Happy''RR' adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim inşallah sizde hayalinizdeki motora kavuşursunuz
    bende şimdi cbr125 ten ninja250 ye geçiyorum.. 5 yıla kadar cbr600f alsam eyterli bana da saoalsın

Motosikleti
    Tracer700
    Hayirli ugurlu olsun.Bende ocak sonu yamaha bayiinden motorumu teslim aldim,bayii bana plakasiz motoru teslim etmedi ya bir aracla geleceksin yada evraklari alacaksin plakani cikarip tekrar geleceksin dedi.Sagolsunlar en dogrusunu yaptilar....
    Salurbey bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda biraz esnek bu konuda demekki adam alabilirsin dedi bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------

Teşekkür ederim tahmin edebiliyorum az çok

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------

Bende aynısını yaşıyacağım ahaha dur alıp bi rodaj yapalım cidden bi buluşma ayarlarız

Motosikleti
    pulsar rs 200
    hayırlı olsun aman dikkat hırsızlar çoğaldı güvenliği elden bırakmayın sakın.

Motosikleti
    Teşekkür ederim motosiklet garajı tasarlayıp yapıcam bununla alakalı ilerleyen günlerde konu açıp sizide bilgilendireceğim

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Alıntı Danmark16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirli ugurlu olsun.Bende ocak sonu yamaha bayiinden motorumu teslim aldim,bayii bana plakasiz motoru teslim etmedi ya bir aracla geleceksin yada evraklari alacaksin plakani cikarip tekrar geleceksin dedi.Sagolsunlar en dogrusunu yaptilar....
    işte beklediğim bayii tavrı budur,bravoo. motoru satın alırken hepımızde ekstra bır heyecan ve kıtlenme oluyor, o ruh haliyle belki yapmamamız gereken seylerı yapabilme potansiyelimiz oluyor,size motoru satan iyi bir bayiimiş,istanbul ise ismini sorabilir miyim ? eminim iş yapışıda bu anlayışına paralel olarak iyidir.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)