Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbul Dışında Suzuki Servisleri nasıl ?

REKLAM ALANI

Merhaba. Çıktığı zaman V-Strom 250 Almayı düşünüyorum. Acaba istanbulda oturmuyorum İstanbul dışındaki Suzuki Servisleri hakkında bilgisi olan var mı ? Servis kalitesi nasıl ? Tamir ve bakımlarda ustalık kalitesi yeterli mi ? bu konularda bilgisi olan var mı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    Inazuma F i aldık. Aldıktan 3 ay sonra KOnya daki servisle anlaşmasını iptal etmiş Suzuki. İyi bir servis ti aslında. Neden sözleşme iptal edildi bilinmez. şu an KOnya da Suzuki servisi yok maalesef. Bulsak buldumcuk olacaz. Bir kez, garantilik bir işlem oldu. Suzuki nin İstanbuldaki ana servis işlemini yapan arkadaşlar inisiatifle anlaşma sonlanmış olmasına rağmen garanti kapsamındaki işimi ücretsiz o servis aracılığı ile hallettiler. Bu yıl artık bakımları yaptırmak için ya Ankara ya da Antalya ya gitmem gerekiyor. Onu da gözüm kesmiyor. Eski servisteki arkadaşları sevdiğim için yine oraya takılmaya devam etmeyi düşünüyorum artık. Nasip.

Hmm anladım. Siteden baktığım kadarı ile ankarada suzuki servisi görünmüyor. Ama servisliği işini halletmek için gayet güzel bi hareket yapmışlar. demekki suzuki türkiye bi şekilde sorunları çözüyor diyebiliriz Teşekkürler

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Servis dediğin nedirki, iyi bir usta bulacaksın motordan anlamıyorsan hep oraya gideceksin garanti maranti hikaye, ben sıfır aldım inazumayı sadece 1000km de götürdüm sonra hep kendim hallettim bakımlarını.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servis dediğin nedirki, iyi bir usta bulacaksın motordan anlamıyorsan hep oraya gideceksin garanti maranti hikaye, ben sıfır aldım inazumayı sadece 1000km de götürdüm sonra hep kendim hallettim bakımlarını.
    İşte sıfır aldığın motor zaten üretim hatası kaynaklı ciddi bir problem açacaksa çoğunlukla o ilk 10 bin km'de açıyor. Dolayısı ile garanti ilk başta önemli. Sonrasında gerek yok, kimi beğeniyorsan ona gidebilirsin.

Bu arada Ankara'da Suzuki servisi var.

ULUSAN
    Adres: Oran mahallesi.Mevlana blv.(Konya yolu) Samanyolu outlet No: 453
    Çankaya / Ankara
    E-Posta: ulusanvehbi@gmail.com
    Telefon: 0 312 495 24 00
    Hizmet: SERVİS

işte bu da web sitesi
    serdargenc bunu beğendi.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servis dediğin nedir ki, iyi bir usta bulacaksın motordan anlamıyorsan hep oraya gideceksin garanti maranti hikaye, ben sıfır aldım inazumayı sadece 1000km de götürdüm sonra hep kendim hallettim bakımlarını.
    Motosikletin garanti süresi boyunca normal bakımlar harici bir işlem gerektirmeyeceğinden emin olabilirsek tamam. Lakin benim dediğim sorun egzost da katalizörle ilgili teknik detayını bilmediğim bir şeydi. İşlem ücreti de parça değişikliği söz konusu olduğu için gayet yük tutabilecek birşeymiş; o zaman yapan ustanın belirttiğine göre. O da hayret etmişti iyi hallettiler senin bu işi demişti. Garanti olayı kesinlikle hikaye değil. Sonuçta bazı durumlarda gerçekten de garanti kapsamında olmasa insanı ciddi sıkıntıya sokabilecek olaylar yaşanıyor. Yüksek meblağlı masraflar gerektiren bu durumlarda ciddi firmalar müşterilerini zora sokmadan garanti kapsamında olduğu için konuyu hallediyorlar. Bakınız ki Yamaha nın R 25 lerini 2. kezdir servislere çağırması ve sorunları ücretsiz olarak çözüme kavuşturması. Adamların adı konmamış arızayı farkedip ürünlerinin arkasında durması çok önemli. Yağ pompasında yaşanılan sıkıntı insanın başına ciddi masraflar açar aslında. Garanti olmasa bu masrafın altından kalkmak pek çok insan için çok zor olacaktır. Günümüz koşullarında maddi imkanlarımızı sınırlarına kadar zorlayıp birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
    Netice de garantiyi önemsemeyip riskli durumları göze alarak hareket etme serbestisi herkesin kendi adına söz konusu. Ancak bunu genelleyip bilhassa tüketim olayında çok fikri olmayan buralardan bir şeyler öğrenmeye çalışan insanları garanti dışı işler yapmaya teşvik edici konuşmalar yapmak birçok kişiyi garanti kapsamında çözebilecek hadiseler konusunda mağdur duruma düşürebilir. Fikirleri dikkatli biçimde paylaşıma sunmak gerek.
    gibigibi1985 bunu beğendi.

Katılıyorum. Karamtisi bitmeden başka bir ustaya görütünce, gerçekten de motordan kaynaklı bir sorun olursa bu seferde garanti kapsamına kesinlikle sokulmaz diye biliyorum. Neyse ben cevabımı aldım saılır suzuki motor türkiye iyi çalışıyo demekki

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)