Çin Malı Scootere Yatırım Yapılır Mı?
Reklamlar
-
Moderatör
artemis99 adlı üyeden alıntı
Neyi neden öğrensin ki? her işin bir uzmanı var. Bir motosiklet sürücüsünün sadece onu düzgün kullanmayı, bakımını kendi çapında yapmayı bilmesi neden yetmez ki. İlla eline anahtar alıp cebelleşmek mi gerekir. Yap boz öğren midir bunun temeli? Bırakın mesleği tamircilik ustalık olanlar işlerini yapsınlar. Yani sizin mantıkla bunu yapacak adamın kask almaya parası yok, hiç olmazsa bakımlarını tamirini kendi yaparak kask ve ekipman masrafını çıkaracak. Mantık dışı. İlla pahalısını alsınlar diye de bir şart yok ki, herkes bütçesine göre takılır. O malı bu malı diye de ayrım yapacak adam gider istediği malı alır, kullanır. Çin malı alacaksan tamirci olacaksın ya da zamanla olursun diye bir şey mi var? Mahalledeki scooter tamircisi nerden ekmek yiyecek?
Dar bakış açılarına yorum yapamıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum cünkü.
Yurt dışındasınız, gaz teliniz koptu? debriyaj teliniz koptu? aksilik işte bişiler oldu?
Dağda bayırdasınız, ki defaten başıma böyle şeyler geldi.
İnsan motosikleti bilmeli.. Ben motorumun bir çok noktasına müdahale edebilecek bilgiye sahibim, ama bakımı bile kendim yapmıyorum, cünkü uğraşacak bile vaktim yok. Şimdi ben tamircimiyim? Ama zorda kaldığınızda yaninizda tamirci olmayacak.
Günün birinde eğer gerçekten yıllarınızı bu işe verirseniz, bu dediklerim gözünüzün önüne gelecek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)