1 saat önce kırmızı yandığı halde yola fırlayan öküz oğlu öküz, beni görünce yolun ortasında durdu, hızım 50 ve duramayacağımı anlayıp panik fren yaparak, gözüme en yakın aracın ön tarafına doğru kurtarma hamlesi yaptım, tam durdum derken öküz oğlu öküz gaza basarak ön tekerime vurarak yolun karşısına geçti, bu esnada direksiyon sert bir şekilde sağ yapınca elim gidon ve depo arasında sıkıştı ve motor sağ tarafa devrildi, ben ayaktayım düşmedim ama motor yerde,
Neyse eleman koşarak geldi bir şeyim var mı diye sordu?, hocam ne yapıyorsun sen ya kafayı mı yedin dedim, kusura bakma seni görmedim dedi, görmene gerek yok ki kırmızı yanıyor duracaksın, senin aptallığını ben hayatımla ödemek zorunda mıyım dedim, tutanak tutmak istiyorum evrakları getirin dedim, aracına yöneldi bende yolda yatan motora dönüp bakıyordum ki eleman patinaj çekerek kaçtı, bende bir şey yok motorun sağ ayna kırıldı ve sağ grenaj da kısmi çizikler var, o şahısa bir daha denk gelirsem aynalarını hatıra olarak alacağım.