Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

GPS Takip Cihazı

REKLAM ALANI
    alasehirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA AR-125/43
    Sanırım forumda yaşıtlarım var ama daha küçük birini daha göremedim.
    Neyse hemen konuya gireyim abilerim, arkadaşlarım.

Hepimiz görmüş olmalıyız garajımızı dahi kırarak motorumuzu gece gündüz farketmeksizin çalan kişilerin olduğunu. Motorun içine monte edilen takip cihazları olduğunu yazmıştı birisi pek olumlu bakmamışlardı bende gördüğüm bir takip cihazını sizinle paylaşayım dedim. Bozuk para büyüklüğünde anahtarlığa vs. takılabiliyor. Yuvarlak piller vardır hani ses sistemi kumandalarında kullandıkları işte onunla çalışıyor. Bir de Android ve iOS uygulaması var yerini görebiliyorsunuz haritadan. Ve isterseniz çift taraflı sesli uyarı özelliği var. Cihazda bulunan düğmeye basarak telefonunuzun ses çıkarmasını da sağlayabiliyorsunuz evden telefon almadan çıkarsanız belli bir mesafeden sonra ötüyor. Yani bir çok kişinin çocuğu, oğlu, biricik evladı var. Gece motoru kaçırırsa uyandırır sizi.

Motorunuz çalındığında takip cihazınızın yakınında olan diğer kullanıcıları da görebiliyorsunuz fiyat konusunda da aşırı pahalı olduğunu söyleyemem tabii ki kime göre pahalı kime göre ucuz ona ben karar veremem ama öğrenci olmama rağmen bir kaç gün harçlık biriktirerek bile temin edebilirim.

Uzun lafın kısası motorunuzda görülmeyecek bir yere monte etmeniz sizin yararınıza olur. Herneyse gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış. Sitenin adresini vermek yasak mı bilmiyorum uyarı almayalım şimdi eğer isterseniz özelden site linkini verebilirim. Yasak değil ise burda paylaşırım o konuda bilgilendirirseniz severim.

Tekeriniz düz bassın. Saygılarımla

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------

Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum ürünün şu anki fiyatı 30$. Yani 110 Türk Lirası civarı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    yasak değil link paylaşmak. paylaşabilirsin.

Motosikleti
    ARORA AR-125/43
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yasak değil link paylaşmak. paylaşabilirsin.
    Teşekkürler Ürünün kendi sitesi www.thetrackr.com tanımak için kullanabilirsiniz ürün gittigidiyor.com da satılıyor yurtdışından sipariş etmek istemeyen arkadaşlar için ürünün "Bravo" modeli daha uygun fiyatlı gittigidiyor'da sadece o satılıyor. https://goo.gl/wtJfJX link uzun olduğu için kısalttım umarım işinize yarar.

Motosikleti
    falcon flash 100
    paylaşımın için teşekkür ederim. yanlız cihaz eşyanız kaybolduğunda başka aynı cihaz 100 ft (tahminen 30 metre)yaklaştığında sinyal veriyor diye okudum tek başına sinyal vermiyor yanlış anlamadıysam.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Açıklamalardan anladığım motordan 30 metre uzaklaştıktan sonra cihaz işe yaramaz.
    Geçen bir yerde okumuştum bırakın 30 metreyi aynı evin içinde diğer odadan bile sinyal alınmadığını yazıyourdu.
    Bluetooth kullanan bir aletten fazla bişeyde beklenmez yani.

Motosikleti
    ARORA AR-125/43
    Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    paylaşımın için teşekkür ederim.
    Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Asıl ben teşekkür ederim.

Motosikleti
    yamaha mt-25
    daha önce konusu açılmıştı. bu gps değil bluetooth arayüzünü kullanan kaybolan ev içinde eşyalarınızı bulmanızı yarayan bir cihaz. belli mesafesi var.gps takip cihazları iletişim için bir gsm hattına ihtiyaç duyar. motor güvenliği için bunu kullanamazsın.

Motosikleti
    MT-10 SP
    bu cihaz hakkında hiç iyi şeyler okumadım. daha önce de gördüğüm bir şey idi.
    bu video da da memnun kalmadıklarını belirtmişler. videonun altındaki yorumlar da içler acısı. ben tavsiye etmiyorum.

Motosikleti
    ARORA AR-125/43
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıklamalardan anladığım motordan 30 metre uzaklaştıktan sonra cihaz işe yaramaz.
    Geçen bir yerde okumuştum bırakın 30 metreyi aynı evin içinde diğer odadan bile sinyal alınmadığını yazıyourdu.
    Bluetooth kullanan bir aletten fazla bişeyde beklenmez yani.
    Haklı olabilirsiniz yine de araştırarak almakta fayda var ben sadece bu cihaza rastladım ve faydalı olabilir düşüncesi ile paylaştım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

Sanırım haklısınız ben iyice bir araştırıp uygun değilse konuyu sileyim keyifli sürüşler.

Motosikleti
    MT-10 SP
    bu işin en ucuz ve akıllıca çözümü şudur;
    GPS Tracker

geçen yıl sipariş etmiştim. sipariş notuna kullanmadığım bir telefonun imei kodunu ekledim. cihaza kodu girip gönderdiler. bitane data hattı alıyosunuz 1gb paketli. motorda uygun bir yere koyuyosunuz. akü bağlantısı yapıyosunuz fakat cihazın pili de var. 8 saat gidiyor. akü bağlantısını kesseler dahi sıkıntı olmuyor.
    http://gps-trace.com/en/index.html

buradan da 7/24 motosikletinizi takip edebiliyosunuz. mobil uygulamasıda mevcut. dilerseniz ortam sesi de dinleyebiliyorsunuz.
    Ercument bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha mt-25
    bende bu ara ekranı kırılan eski samsung s4 telefonu gps cihazına cevirmeye çalışıyorum.
    gps,mikrofon,resim,video,wifi, gibi özellikler bulunuyor. ekranı olmayan telefonu nasıl ekranını görüyor derseniz, android'de herşeyin bir yolu var.

fearlesboyy ve Sj's bunu beğendiler.

BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Çıplak elle dokunma,illede dokunacaksan ellerini %70 etil alkol ile güzelce ovalayarak yıka, organik bileşim kalmasın ( yağ-tuz-vb) imkanın var ise antistatik cımbız kullan. Yoksa ömrü oldukça kısa olur. Android ara yüzü için yazılım ihtiyacın olursa özelden haber ver. Şarz ünitesi için kesinlikle şaseyi motordan alma, yani çakmak usb falan kullanma, illede kullanıcam dersen şase (-) kablosuna mıknatıs koruma tabir edilen basit akım statik düzenleyici koy, bulamazsan bildiğin mıknatısı al ( Pc hdd den çıkma süperdir) kabloyu dört tur etrafından dola... ( 6-7 cm kadar) Gerisini zaten çözersin. Cihazı bu halde tek parça tutabildiysen yaparsın. İş bittiği zaman komple spray hard vernik kullan, en olmadı kondom içine koy. Yaşam hiçbişeydir, korozyon herşeydir ;)

Bu arada fotoyu hangi makine ile çektin, makro çekim olmasına rağmen performansı çok güzel...

Edit: Profile bakınca gördüm, ben boşuna yazmışım. Sadece korozyon konusunda dikkatli ol derim o kadar.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı zuluman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bu ara ekranı kırılan eski samsung s4 telefonu gps cihazına cevirmeye çalışıyorum.
    gps,mikrofon,resim,video,wifi, gibi özellikler bulunuyor. ekranı olmayan telefonu nasıl ekranını görüyor derseniz, android'de herşeyin bir yolu var.

http://i.hizliresim.com/GBR34Z.jpg
    tam olarak bendede var ekranı kırık nasıl ıcını gorebılırız pc baglayarak falan bence işin en kolay yolu en ucuz androıd telefonu almak ve trackview PROGRAMINI KURMAK ...sadece internet olacagından sarjıda bır kac gun surer ve anlık kendı telefonunuzdan takı p yapabılıyorsunuz hatta bulundugu ortamı bıle dınleyebılıyorsunuz.tavsıye ederım denendı sapasaglam

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

bende söyle bir şey almıstım görüşüp imei attırmıstım ama kullanma fırsatım olmadı xisteyene uygun verebilitim paketinde sıfır duruyor zaten
    https://tr.aliexpress.com/item/Guara...608.0.0.Ue8faf

Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tam olarak bendede var ekranı kırık nasıl ıcını gorebılırız pc baglayarak falan bence işin en kolay yolu en ucuz androıd telefonu almak ve trackview PROGRAMINI KURMAK ...sadece internet olacagından sarjıda bır kac gun surer ve anlık kendı telefonunuzdan takı p yapabılıyorsunuz hatta bulundugu ortamı bıle dınleyebılıyorsunuz.tavsıye ederım denendı sapasaglam

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

bende söyle bir şey almıstım görüşüp imei attırmıstım ama kullanma fırsatım olmadı xisteyene uygun verebilitim paketinde sıfır duruyor zaten

http://i.hizliresim.com/O0A0d0.png
    ben alabilirim, pm leşelim.
    fearlesboyy bunu beğendi.

Motosikleti
    ARORA AR-125/43
    Aslında mesajımı silecektim yanlışlıkla alan olmasın diye amma faydalı bilgiler var cevaplarda en azından cevaplar işe yarasın

Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı alasehirli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında mesajımı silecektim yanlışlıkla alan olmasın diye amma faydalı bilgiler var cevaplarda en azından cevaplar işe yarasın
    istesende silemezsin. forumda öyle bi opsiyon yok.

Motosikleti
    ARORA AR-125/43
    istesende silemezsin. forumda öyle bi opsiyon yok.
    Düzenle de iş görür ;)

Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı alasehirli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düzenle de iş görür ;)
    düzenlemek için de postu girdikten sonra sadece 10 dakika süren var

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    ben alabilirim, pm leşelim.
    olabilir zaten geldiğinden beri orjınal paketınde duruyor deneme ıcın açtım gps vs çalısıyor sıfır ürün beklemenize gerek yok ara baglantı kaplosu tesısatı sıgortası vs ıle verebıılrm

AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://i.hizliresim.com/O0A0d0.png
    Başlığı hortlatacağım ama yazmadan geçemeyeceğim.
    Bugün Trackview programını inceledim. Çok beğendim. Evdeki bilgisayara, tablete ve telefona yükledim. Bunların her biri ile ses ve görüntü takibi yapılabiliyor. Ses veya hareket algılanınca video kayıt yaptırılabiliyor. Cihazın konumu görülebiliyor. Gece üşenmedim çıktım cep telefonumu arabanın içine motoru görecek şekilde yerleştirdim. Eve gidip pc den görüntülü takip yaptım. Hareket algıladığında görüntü kaydı yaptırdım.

Güzel bir uygulama. Örneğin motosikletle seyahat ederken evdekiler sizi ekrandan görüntülü olarak takip edebilir. Yada telefonunuzun konumunu görebilir.

Güvenlik kamerası sistemi kurmak istemeyen kişiler için geçici olarak kullanılabilecek bir uygulama. 4 cihaz ücretsiz olarak sisteme dahil edilebiliyor.

Bilmiyorum başlığı hortlatmaya değdi mi?

https://youtu.be/TRZwC_W05zg

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)