Sanırım forumda yaşıtlarım var ama daha küçük birini daha göremedim.
Neyse hemen konuya gireyim abilerim, arkadaşlarım.
Hepimiz görmüş olmalıyız garajımızı dahi kırarak motorumuzu gece gündüz farketmeksizin çalan kişilerin olduğunu. Motorun içine monte edilen takip cihazları olduğunu yazmıştı birisi pek olumlu bakmamışlardı bende gördüğüm bir takip cihazını sizinle paylaşayım dedim. Bozuk para büyüklüğünde anahtarlığa vs. takılabiliyor. Yuvarlak piller vardır hani ses sistemi kumandalarında kullandıkları işte onunla çalışıyor. Bir de Android ve iOS uygulaması var yerini görebiliyorsunuz haritadan. Ve isterseniz çift taraflı sesli uyarı özelliği var. Cihazda bulunan düğmeye basarak telefonunuzun ses çıkarmasını da sağlayabiliyorsunuz evden telefon almadan çıkarsanız belli bir mesafeden sonra ötüyor. Yani bir çok kişinin çocuğu, oğlu, biricik evladı var. Gece motoru kaçırırsa uyandırır sizi.
Motorunuz çalındığında takip cihazınızın yakınında olan diğer kullanıcıları da görebiliyorsunuz fiyat konusunda da aşırı pahalı olduğunu söyleyemem tabii ki kime göre pahalı kime göre ucuz ona ben karar veremem ama öğrenci olmama rağmen bir kaç gün harçlık biriktirerek bile temin edebilirim.
Uzun lafın kısası motorunuzda görülmeyecek bir yere monte etmeniz sizin yararınıza olur. Herneyse gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış. Sitenin adresini vermek yasak mı bilmiyorum uyarı almayalım şimdi eğer isterseniz özelden site linkini verebilirim. Yasak değil ise burda paylaşırım o konuda bilgilendirirseniz severim.
Tekeriniz düz bassın. Saygılarımla
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum ürünün şu anki fiyatı 30$. Yani 110 Türk Lirası civarı