Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor öneri

REKLAM ALANI

200-250 cc arası motor almayı düşünüyorum ama söyle bir sorun var boyum:185 kilom 140. Genelde şehir içinde kullanacam yılda en az 1 kere uzun yolla gideceğim 2000-3000km. motosiklete binince öyle fazla küçük görünmesini istemiyorum tavsiye edebileceğiniz motorları yazarsanız memnun olurum scooter düşünmüyorum vitesli motosiklet kullanmayı seviyorum. Bütçem en fazla 8.000-9.000

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Hocam sizin durum hem ayranım dökülmesin hemde

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

Size gidebilecek motor pulsar olsa gerek hem küçük görünmez hemde bütçenize uygun.
    gibigibi1985 bunu beğendi.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Ne tarz birşey istiyorsun racing touring vs.

Motosikleti
    -
    Hero karizma modelini bir inceleyin derim bayide sele yukseklıgıde size uygun olacaktır.

caucasian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 honda cbr 500 r
    hyosung gt250 naked 2013 ve sonrası olabilir. Verdiğin fiyat aralıgındaki en güçlü ve en büyük görünümlü motosiklet. Uzun yolda ve hızlanmada hiç sıkıntı çekmezsin. Bi kaç yıl öncesine ait bayilerin elinde kalan 0 modellerde var 10bin civarına alabilirsin.

kilolu olduğumdan hyosung gt250 biraz bana sorun yaratır diye düşünüyorum hero karizmayı inceliyecem ama baska alternatiflerde lazım tarz olarak scotoor hariç hersey olabilir Chopper tarzı bir sey düşündün ama istediğim fiyatta yok o yüzden tarz olarak fark etmez simdilik.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)