442 gün 54 ülke ve 74000mil (yaklaşık 119000 km)
https://www.youtube.com/watch?v=w7fHbZcK5ks&t=21s
Edit: Videoyu doğrudan ekleyemedim. Mod'lar bi el atarsa sevinirim
442 gün 54 ülke ve 74000mil (yaklaşık 119000 km)
https://www.youtube.com/watch?v=w7fHbZcK5ks&t=21s
Edit: Videoyu doğrudan ekleyemedim. Mod'lar bi el atarsa sevinirim
racing motosikletlerle böyle çok uzun seyahatlere çıkmak bana sırf ego tatmini maksatlı yapılmış izlenimi veriyor. tamam, herkesin hayatına kimse karışamaz ama şu seyahate r1200gs'le yada super tenere 1200 gibi bir motosikletle çıkmak varken insan kendine niye böyle eziyet eder ki ?
dünya turu için uygun değil bu motorlar yalnız, yer gelir çok yavaş gidersin, ss le gidilmez, yeri gelir çamura taşa toprağa girersin ss le girilmez vs..
olur ama zor olur, bu işin doğru seçim olmaz, ille giderim dersen o iş başka, elbette gidersin....
İnsan en azından bi yan çanta veya ne bileyim top case falan takar.
Ne eziyet çekmiş, valla helal olsun.
Vallahi bu işi 1290 advanture ile yapmak varken neden böyle birşey yapmış yüz yüze sormak öğrenmek lazım.
Akıllı adam işi değil, ama her motorcuda biraz kırık çok şaşırmadım
Enduro'cu ruhlu reyzingci arkadaşa saygım sonsuz, 119.000 kilometre...
Saygıyla eğilirim.
Tam olarak zevk yaşamış. Özendim,Kıskandım,Ama bok atmadım. Hayranlık duydum. Unutulmaz bi hikayesi olmuş.
Türkiye üzerinden geçiş yapmaması iran pakistan vs. Tam isabet olmuş. İşte canını sokakta bulmayan Akıllı biri Ne demişler Benzini shell den Aklı kelden
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Adam Gsxr1000'le çamura, dereye, çakıla girmiş. Birkaç defa kaza geçirmiş.
Bir de yetmemiş gibi çanta yok. Tek parça deri tulum var.
Amaç dünya turu değil de, kendime en kötü işkenceyi nasıl yaparım olmuş.
Yorumlara bakarak söyleyebilirim ki 1 kişi bile olumlu bir yorum yapmamış.Hayata bu kadar negatif bakmayın.Adam sizin kadar düşünmemiştir işkence mi olur diye.Size ne hangi makinayla çıktıysa çıktı.
Ne gerek vardı motorla eziyet çekmeye!
Keşke dizel bir otomobil ile gitseydi ve geceleri çadır yerine otelde kalsaydı!
Helal olsun valla.
Adam bir çoğumuzun, onlarca yılda yaptığı km yi 1 buçuk yıldan az sürede yapmış.
O motoru da koleksiyonluk saklamak lazım
Tebrik ederim.Türkiye den geçmemek ile mantıklı bir hareket yapmış.
Benim de imkanım olsa idi kesinlikle bende böyle bir gezi düzenlemek isterdim.
En son mt-25 ile dünya turuna çıkmış çinlinin biri cilvegözü sınır kapısında suriye ye girmeye çalışıyordu asker olaya müdahele etti " ne yapıyon la değişik savaş var orada falan deyip adamı salmadılar"
Yıllar önce barış gelinin geldi
Soyu tükenmekte olan akbaba geldi ( ne yazık ki geri dönemediler )
Kendi ülkemde hafta sonları dağa taşa çıkma kararı alınca ne olur ne olmaz diye savaşa gider gibi geziyorum.Sonra ileri demokrasi he öyle he **** he...
Çok işkenceli bir tur olmuş gibi duruyor. Bata çıka keyif mi verir ki?
adam sırf motora binmek için dünyayı dolaşmış. Kesinlikle ama kesinlikle dünyayı gezmek için motora binmemiş.... Helal olsun adama... Videoda ki inek bi an motorcuya saldıracak sandım
Çünkü GS 1200 ile falan dolaşsa, tüm dünyayı gezen biz forum üyelerine sıradan gelirdi.. Çevre illere mangala gitmekten başka tur yapmayanlar alkışlanası zorlu mücadeleyi eleştiriyor :D Şaka gibi yahu..
Helal olsun ya düşmüş kalkmış ama yanlış hatırlamıyorsam Japonya'da düşmüş akıllı adam ) tek başına yemez de 2 kişi yapılabilir ha birde hayabusa daha rahat olurdu ss kullandığı için söyledim en azından öyle bir tercih
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)