Suzuki GSXR1000 ile dünyayı dolaşan adam!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Söyleyecek pek birşey yok. Yaptığını çok az motosikletçi yapabilir. Helal olsun adama.
-
Gereksiz hareketler serisi...
-
Aga 442 gün diyor, 119 bin km diyor.
Günlük 270 km. Hergün istanbuldan(ataşehir bide) edirne-kapıkuleye gitmiş adam. Her gün istisnasız sürecek halide yok arada 450km bile sürmüştür günde.
En rahat pozisyon bu.
Fotolarda 2 parça deri tulum var. Aga diyorum pişik olur adam.Kılı döner. Adamın geçtiği ülkelerin bazıları efsane sıcak.
Biri bu adama özel gsxr üretsin gözünü seveyim. Hak etmiş.
-
ne gerek vardı motora binmeye
-
rebirth adlı üyeden alıntı
racing motosikletlerle böyle çok uzun seyahatlere çıkmak bana sırf ego tatmini maksatlı yapılmış izlenimi veriyor. tamam, herkesin hayatına kimse karışamaz ama şu seyahate r1200gs'le yada super tenere 1200 gibi bir motosikletle çıkmak varken insan kendine niye böyle eziyet eder ki ?
r1200'le çıksa şuan o adamı kaç kişi konuşurdu? olaya absürdlük kattığı için haber malzemesi.
-
acibademden randevu almis pazartesi ortopediye gidiyormus.
-
GS'de değil, otomobille yapsaymış daha iyi olurmuş, ne gerek var işkence çekmeye hatta karavan daha da rahat olurmuş. Egosunu tatmin etmiş.
-
Beline kuvvet lafını yanlış anlamış
-
Ulen ne zevksiz adamlar var bu forumda..
-
en son şahsi motorum GSX-R 1000 K9/ L0 ile avrupa turu yapma hevesim vardı, hatta bir arkadaşla beraber isle of man tt yarışına paddock bölümüne giriş imkanımız varken gitmedik eşeklik ettik. Avrupanın çoğu yolu düzgün olduğu için Gsxr için sıkıntı olmaz, ayrıca GSXR sürüş pozisyonu bir çok racinge göre bir kademe daha ergonomiktir. (K7-K8 hariç)
son zamanlarda aklıma takılan Japonya üzerinden Amerika'ya gitme düşüncem var ama işi gücü bırakıp nasıl giderim orada ne yerim, böcekler beni yermi şeklide korkularım var eğer gidecek olursam alacağım alet versys 650 ya da dl650 olur büyük ihtimalle.
Bu arada 2008mi 2009 mu tam hatırlamıyorum tanıştığım bir eleman vardı, adam ybr ile dünya turuna çıkmış. websitesi oldukça keyifli http://www.talesfromthesaddle.com Eleman 2008de başlayıp 2014'te noktalamış turunu. Ybrsi ölünce yolda xr125 - africa twin gibi farklı motorlar kullanmış
- oldukça keyifli -
6 sene sürmesine rağmen asyanın coğunu ve amerikanın çoğunu pas geçmiş
-
izledikten sonra içinden; " ulan be.. inşallah bir gün bende"
-
Adam kalbini dinlemiş. Helal sana koca yürekli cesur adam.
-
Şu değişik değişik hatta 'denişik' yorumlara şaşıyorum, yada her ne deniyorsa.. Acaba diyorum kaç defa dünya turuna çıktılar yada ne biliyim il dışında bulundularmı. Bahsettikleri motorlara oturmayı bırak acep 1 km yakınından geçtilermi...?
Ömrümü yediniz ömrümü... bi bitin yahu... valla yaa.. samimi diyom bak...
-
Suzuki sponsor olmuş adama
-
ooo yeeeaaa çözmüşsün olayı... Ampulden belli zati, kimse kandıramaz seni...
Peki üstad sizce cizmidir bu sponsorluk işleri...
Fetvanızı bekler olduk....
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
Birde şu astronotların uzayda nasıl abdest alacağı konusu var, açıklık getirirseniz seviniriz.....
Bir cevap verilmiş ama sizin değerlendirmeniz tabiki cümle halk için daha değerlidir.
buyrunuz:
https://www.youtube.com/watch?v=-nFEue6IdAs
-
video'yu izlerken mutlulukla beraber şaşkınlık yaşadım, sonuç itibariyle beni mutlu etti...
ss'le çıkılır mı vb. boş muhabbetlere hiç girmeyeceğim bile...
bir kaç arkadaş Türkiye'den geçmemiş demiş video sonunda Türkiye ismi vardı ?
-
YBR ile dünyayı turlayana adam var.. Sen boşuna turlamışsın kardeş... Ne kadar ss olursa olsun altındaki makine ile turlamak ybr ile turlamanın yanına yaklaşamaz gözümde.
http://www.mototurkiye.net/ybr-125-i...fotograflarla/
-
BU neya keşke üstüne azdaha ekleyip ybr veya cbf alsaymış.
Kimse adamın nerde ne zorluk çekip bu zorluklara nasıl karşı koyduğuna nasıl çözüm bulduğuna odaklanmamış. Enteresan. Adam siz gidilirmi gidilmezmi eleştirin diye gezmemiş okadar kendinize bir ders çıkarın örnek olur belki die gezmiş görmüş yaşadıklarınıda aktarmış. Sen senin işine yarayanı al sanane gerisinden yaaaa.
-
PİSTONLAR hocamızın ulvi ve bilimsel görüşünü bekliyoruz arkadaşlar, bi durun bakalım bu dünya turunu yapan o sporcunun ahretteki durumu ne olacak, asıl önemli olan odur. Kim bilir belki sponsordan almamıştır motoru, kredi falan çekmiştir. İşin içinde faiz var. Haram var... Faiz ödemeyi haram kılan, haddine olmasa da savunan biri var.. Az durun hele...
Yer kapın burdan, epey bi değerlenecek....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)