2004 model CBX 250 Twister mi, sıfır Çinli mi almalıyım
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar. 2004 model, 80.000 km. CBX Twister için satıcısıyla telefonda pazarlık halindeyim. Belli bir noktaya geldik. Fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla motorun kozmetik durumu "eh" işte. Çok fazla orijinal değil ancak diri bir motora benziyor fotoğraflarında. Şasi durumu, motor durumu hakkında henüz motoru görmediğim ve bir ustaya da göstermediğim için nasıldır bilemiyorum. Şimdi hemen hemen aynı fiyata ya bu motoru alacağım, ya da 150-170 cc arası sıfır bir çinli, Asya Swift 150, Mondial MCX 150 roadracer, Drift 150, Yuki Goldfox ve benzeri gibi birşey alacağım. Sizlerden bu konuda görüşlerinizi rica ediyorum. aynı paraya 2004 model 80.000 km.de CBX twister mi, yoksa yukarıda marka ve model belirttiğim sıfır bir çinli mi almalıyım? Hangisini hangi nedenlerle tercih etmeliyim.
Bir de diyelim ki CBX Twisteri aldım. Şasi ve kaportada sorun yok ama motor aksamında sorun çıktı diyelim. Orijinal parçalar malum pahalı, internette araştırdığıma göre muadil parçalar var (piston, silindir, egzantrik dişlisi ve benzeri gibi) ve normal fiyatlarda. Motor aksamında bu muadil parçalar kullanılarak yapılacak tamiratlar veya motor yenilemeler ne kadar sağlıklı olmaktadır. Uzun süre dayanır mı? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Reklamlar
-
-
Sıfır çinlinin fiyatı 4.500 lira. O paraya gider ikinci el 10 bin km civarlarında cbf-ybr alır keyfime bakarım. Cbx başını ağrıtır bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)