İnazumanın en iyi 250cc olduğundna şüphem yok ama tipi hiç hoşuma gitmiyor tipi hoşuma gitmeyen bir motoru alırsam sıkılırım diye düşünüyorum.
Dostum ben de 190 boy, 98 kiloya sahibim. Maalesef her beğendiğimiz altımızda iyi durmuyor. Mesela Triumph'ın klasik modellerine bayılıyorum. Fakat her fuarda üzerine oturup acaba mı dediğimde,sürekli hüsranla ayrılıyorum motordan. O yüzden senin 250cc bandında 12bin bütçe ile alacağın en cüsseli makina CRF250, ya da Xmax250 olacaktır. Xmax ne alaka demeyin, tarzı itibariyle kimse bu ufak olmuş diyemez. Scooter ulan bu,ne olacaktı şeklinde cevap verebilirsiniz.
İnazuma da, mt25 de, ya da muadili her cihaz ufak kalacak altımızda. Tabi işin şu tarafı da var. Ben keyif aldıktan sonra kim ne derse desin,çok da umrumda dersiniz. Ona da hay hay.
Sym wolfta rahat ettim 12 k km kullandım tavsiye ederim. boy 188 kilo 97
Boyun 1.90 kilom 88 ama cup kullanıyorum sen düşün durumumu artık
Hyosung naked 250 belki işini görür abi boy(1.88-95kg) depo bana büyük gelmişti bile ama çok hafif ve rahat geldi (190kg iken binmistim ) kendim cruiser kullanıyorum benim motorla aynı kg ama arada dengesi çok rahat hayırlı olsun bu arada
Cbr 250 al derim... kolay satman amacli cunku soyle soyliyim biraz daha buyuk bir motora gecmek zorunda kalacaksin onemli olan bir sure kullanip KOLAYCA satman ve nakitte para kaybetmemen.. akabinde endurosal sen boyutlardaki seceneklere bakabiliriz
Arkadasim 2.04 aynen bu sekilde oldu olay
Tecrübeyle sabit oneridir...
Bence altınızda nasıl duracağını düşünmemelisiniz. Kendi keyfinize bakın
valla bütçen kısıtlı olmasaydı kesinlikle kawasaki z-300 derdim,ama bu bütçeyle en mantıklısı inazuma
sym wolf önermem 2.eli çok zayıf sabretmen lazım satman için.
ss tarzı dersende cbr250 derim.
Ne zamandır "az daha koy ybr...." esprisine denk gelmiyordum, madem ki crf, cbr gibi naked dışı yorumlar da gelmiş buna istinaden az daha koyup inazuma f düşünülebilir demek istiyorum. Ama az göreceli bir kavram, sıkıntı orda
194cm boy ve 90 kilo adamım.
yamaha mt25e biniyorum
hiç de sırıtmıyor.
bilgin olsun
hem altımda nasıl durur düşüncesinden ziyade motosikleti sürerken keyif alıyor uyum sorusu daha önemli bence.
cbf150'lkere binen ne 130luk kuryeler, minicik scooterlara binen ne iri yarı adamlar gördü bu gözler. açıkçası çok da takmamak lazım yani.
mühim olan motosiklet üzerindeyken aldığın keyif.
1.90 100 okkalık adama uygun motor budur. 250 cc değil bulabilir misin orasınıda bilmem
bu arada konulan fotolar link olarak çıkıyo eskiden böyle değildi. çözüm nedir ?
Bütçe nedir?
Yakıtı mühim değil derseniz 2005-2006 model ve üstü transalp 650 öneririm. Bütçe elveriyorsa başka da öneririm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)