500cc cok olmaz derseniz cbf 500ü öneririm cüsseli olduğu için küçük görünmez altınzda
boşa uğraşma, senin geleceğin son nokta ya Chopper yada daha iyisi diyim, Enduro, seni anca Enduro paklar, son noktada gs1200 ADV, benimde geleceğim nokta o çünki...
ufaktan endurolara bakmaya başla sen...
bu benim başlangıç...
sonunda geleceğim nokta ise...
inazuma der kaçarım. Hem ömürlük alet. Tamam yedek parça fiyatları yüksek ama düşüp şaşmadıktan sonra sıkıntı çıkarmaz bu konu. Hele bir de f olanı alırsan o daha bi heybetli duruyor. Gerçi naked değil ama göz atmakta fayda var.
250 lik olarak İnazuma en rahat seleye sahip. Kalıbı da yerinde.
sevgili minik kardeşim,
biz minikler genelde birşeye sığamıyoruz, hele naked, yada super sport motosikletler komik kere komik duruyor. ben bu işi önce virago 535 sonrasında burgman ile çözebildim, sana da tavsiyem, huzurlu sürüş için maxischooter ı denemen.
maxi scoter düşünmüyorum ama genileri yakıp çin regal düşünebilirim...
Sym Wolf diyenler olmuş ama dikkate almamışsınız sanırım. 250cc'de en irilerden, 9.000 km kullandım, ikinci eli yok falan değil, temiz motor her türlü gider, tavsiye ederim
Honda msx 125
bende 190 boyundayım honda msx 125 denedim ve tam boyuma göreydi sen de bir düşünebilirsin sarpgray e katılıyorum
250 cc naked alacagim diger modellere kapaliyim. Tnt250 suan en sicak baktigim aday. Param hazir 12000 tl ayirdim motor icin..
Hyosung GT 250 Naked Bulabileceğin en kalıplı 250 cc Naked. Ayrıca seni çekebilecek güç sadece bunda var. Ayrıca bütçe dostudur.
20.000 Km her türlü yolda kullandım. Gayet de rahat dır.
Ben bugün Tnt250 icin kapora verdim.
Boyum 190 kilo 125 (zayıflamaya calisiyorum ) bu motor oluyor altımda da sırıtmıyor.
Malzeme kalitesini görenler bilir zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)