Kapalı kask kullanıyorum
Ağırlığı 1.5 kg
Kafamın ortası çabucak açılmaya başladı bir kaç ay içinde
Şaçlarım çok zayıf bu konuda ne yapılabilir?
Nazi kaskı almayı düşünüyorum
Nazi kaskları hafif midir?
Kapalı kask kullanıyorum
Ağırlığı 1.5 kg
Kafamın ortası çabucak açılmaya başladı bir kaç ay içinde
Şaçlarım çok zayıf bu konuda ne yapılabilir?
Nazi kaskı almayı düşünüyorum
Nazi kaskları hafif midir?
yaşınız 20-30 aralığında değilse kellik olayını kenara bırakın kaskla alakası yoktur, ince telli bir saça sahipseniz bu şekilde hissediyor olabilirsiniz ama saçınız eksilmiyordur.
haftada 1 defa gece badem yağı sürüp sabahına yıkarsanız gözünüze daha dolgun gelmeye başlayacaktır.
balaklava ile kullanablrsnz kaskınızı böylece saç üzerinde incede olsa bir koruyucu katman olur.
saç diplerinde acı yoksa, o dökülme genetiktir; nazisi, kızılderilisi fark etmez
Head&Shoulders veya Bioxin gibi saç derisi ve saç kökünü besleyecek şampuanlardan al, günlük duş alamıyorsan saçını mutlaka yıka acı/ağrı geçecektir hemen.
Bir de profil resmini değiştirirsen kellik falan kalmaz.
Nazi kaskların ağırlığını bilen var mı?
Buff ya da balaklavadan başka, tepesi açık kask geliyor aklıma ama o da mantıklı gelmedi nedense.
Benim saçlarım kask takmaya başlamadan önce ciddi anlamda zayıflamıştı kast takmaya başlayınca tüm üst bölgede dökülme arttı.
Head&Shoulders kullanıyorum anında bıraktım kuaförümün tavsiyesiyle Schwarzkopf'un erkekler için olan BC Hair Activator şampuanını kullanıyorum dökülmeyi durdurdu tavsiye ederim. Ayrıca kıl köklerini besleyen maddelerin vücuttaki eksikliği de bu sorunu tetikleyebilir çinko,demir,vitamin eksikliği gibi..
Aynı durumdan muzdaripiz
Kepek mantar için elma sirkesi kullanıyorum çok faydasını gördüm
Şaçların güçlü olması için pirinç suyu
Bir belgeselde izlemiştim Çin in bir köyünde kadından Şaçların kalçasına hatta diz kapağına kadar uzundu Şaçların çekip ne kadar dayanıklı olduklarını gösteriyorlardı
Şaç uzaması için sarımsak şampuanı veya sarımsak öneriyorlar
Benim yapmak istediğim çok hafif kask alıp kullanmak
Aklıma nazi kalkınan başka hafif kask gelmiyor
Bende bisiklet kaskı var sadece bisikletle kullanıyorum
Motorda hem komik olur hemde bir o kadarda korumasız
Nazi kaskının ağırlığını bilen biri yok mu koskoca şu forumda?
Kapat plakayı, kaskta takma, ben öyle yapacam. Dün ceza yedim zaten kendi ayağımla gittim, işsizim, görüşmesi gidiyorum saçlarım bozulmasın diye takmadım dedim, yine de yazdı bakan millet vekili veya akraba olucan böyle kişilerle en azından, zengin olmak da yetiyor sanırım, sonuçta kazayla polis bile öldürüp ceza almaya biliyorsun.
Lafta bizim memurumuz ama ille de geçirecek, garibana mı geçerli sadece bu cezalar be
D.n. iki memur anlayışla karşıladı başka biri geldi, olmaz dedi yazdı yazayı, kaşarlanmış birine benziyordu, çorba içtiği belliydi
D.n.2. imzaya bravo yazdım bir şey demeden gittim.
Şampuanı bırak sabun kullan.
Benimde yanlar açılıyor daha çok erken. :(
Bu arada saç hergün yıkanmaz..
Sebamed kullanin ise yariyor 30-40 lira ama 3-4 ay rahat gidiyor
Ben Kaskı direk takıyordum balaklava takanları anlamıyordum taaki balaklava ile kullanana kadar ince karmaskessi şeklindeki balaklavalardan mutlaka kullanın. kaskınızın hava girişlerini mutlaka açın ki hava alsın. saçların dökülmesindeki en büyük etken anladığım kadarıyla saç köklerinin kislenerek veya farklı nedenlerle havasız kalması büyük etken.
Kaskın ağırlığının saç dökülmesine etkisi olduğunu düşünmüyorum ama uzun süre havasız kalması büyük etken gibi.
saçlarım dökülmeye ve kepek yapmaya başladıktan sonra tavsiyeler üzerine yıkama şeklimi değiştirdim.
şöyleki; önce saçı hacışakirle yıkıyorum kesinlikle ve kesinlikle saçtaki yağı daha iyi yıkayan bir şampuan veya sabun yok. hacışakirle yıkadıktan sonra kişiye göre değişebilir iyi bir besleyici şampuan ile yıkarsanız farkını göreceksiniz.
ben direk şampuanla yıkadığımda saçın yumuşadığını hissediyorum ama bariz bi şekilde yağlardan ve dipteki kirlenden tam olarak arınmadığı hissediliyor.
önce kiri sabunla arındırınca şampuanın saça olan etkisi dahada artıyor.
bunlar benim saç takıntılı biri olarak tecrübelerimdir. bir araştırma laboratuvar da araştırılmadı
Saçların canından daha mı değerli?
yav aga, saçı besleyen falan feşmekan bunlar fasa fiso. saç şampuanla beslenmez, yediğin içtiğinle beslenir. dengesiz besleniyosan dökülür, az uyuyosan dökülür, stresliysen dökülür, hastalığına göre dökülür, çaresi vardır.
genetik dökülme vardır, çaresi yoktur.
Nazi kaskı dediğin su yarim tencere gi bi olanlar oluyor kendime kask alırken tipleri komik diye incelemiştim üzeri de yazan not koruyucu etkisi yoktur aksesuardir yazıyordu yinede sen bilirsin.
bence de nazi kaskı mantıklı. olası bir kazada kafa derisi komple ortadan kalkacağı için kellik sorunu da ortadan kalkacaktır.
kafa derisinde kızarıklık ve kaşıntı varsa "ketoral şampuan" kullan dostum.
sonra gelir teşekkür edersin bi ara
Son olarak bol bol sarımsak tüketin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)