Beyler güncel.....
Beyler güncel.....
Öküz spermi sür iyi gelir diyeceğim, gene anlamayacaksın şaka olduğunu, arıza çıkacak.
Tam 5 yıl 1,5 kg'lık kask kullandım. Motoru satınca kaskı da rafa kaldırdım. Saçımda dökülme yok. Amöa balaklavalı kullandım onu belirteyim. Hem daha temiz oluyor kaskın içi, hem de saç tellerinin yatmaya meyilli olduğu bir yön var, balaklavayı takarken saçı o tarafa yatırıyorsun, kask saçını ezmiyor. Bunun dışında, jöle, saç şekillendirici sprey vb. kullanıyorsan, kask takarken kullanma. Saç dökülmesi genelde genetiktir. Benim peder 60'a yaklaştı, saçları kafasında, bende de dökülme yok.
Bu arada, cildiyeden randevu alıp baktır, bazen sampuan falan öneriyorlar, iyi geliyor.
Ektirirsin hocam yaa ilerde çok dökülürse zaten o sektörde büyük gelişmeler var eskisi gibi değil artık cok takılma benimde açık tepeler varsın olsun bosver
Güncel.....
Yok mu cevap verecek babayiğit?
Basit mantık eger saç dibi hava almaz ise çürüme başlar aynı ıslak saçla kalırsak gibi.
Saç spreyi vs ile kaskı takmaz ise ve balaklava kullanırsak kellik olmaz. Bunu 64 yaşında hala şaçları olan ve 42 yıldır motora binen bırınden dınledım
Kask takmanın gerçekten kelliğe sebep olduğu ile ilgili bir veri yok bildiğim kadarıyla ve kuvvetle muhtemel sadece söylenti. Genetiktik olduğunu düşünüyorum, 5 - 6 senedir kaskı hergün taktığım halde dökülme olmadı şimdiye kadar, ama hayatında motora binmemiş, bere bile takmayan arkadaşımın saçları dökülüyor genç yaşta olmasına rağmen. Ha kask takmak gerçekten saç döküyorsa döksün, beyin sıvısını asfalta dökmekten iyidir. Sırf bu yüzden motora binmekten de vazgeçemem açıkçası, kel seven hatun buluruz
Weak are prey
Ben 1 senedir motor sürüyorum ama ondan önce de dökülme vardı.Acaba dökülmem erkenden mi geliyor?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)