Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

KASK TAKMAK VE KELLİK SORUNU

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Beyler güncel.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Öküz spermi sür iyi gelir diyeceğim, gene anlamayacaksın şaka olduğunu, arıza çıkacak.

Tam 5 yıl 1,5 kg'lık kask kullandım. Motoru satınca kaskı da rafa kaldırdım. Saçımda dökülme yok. Amöa balaklavalı kullandım onu belirteyim. Hem daha temiz oluyor kaskın içi, hem de saç tellerinin yatmaya meyilli olduğu bir yön var, balaklavayı takarken saçı o tarafa yatırıyorsun, kask saçını ezmiyor. Bunun dışında, jöle, saç şekillendirici sprey vb. kullanıyorsan, kask takarken kullanma. Saç dökülmesi genelde genetiktir. Benim peder 60'a yaklaştı, saçları kafasında, bende de dökülme yok.

Bu arada, cildiyeden randevu alıp baktır, bazen sampuan falan öneriyorlar, iyi geliyor.

gitaristgkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt 600 e
    Ektirirsin hocam yaa ilerde çok dökülürse zaten o sektörde büyük gelişmeler var eskisi gibi değil artık cok takılma benimde açık tepeler varsın olsun bosver

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Güncel.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı bindiregandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arkadaşın önerdiği kask zihin engelliler için galiba, ama bence sizin de işinizi görür. Tepesi açık olduğu için, yanlış anlaşılmasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Yok mu cevap verecek babayiğit?

EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Basit mantık eger saç dibi hava almaz ise çürüme başlar aynı ıslak saçla kalırsak gibi.
    Saç spreyi vs ile kaskı takmaz ise ve balaklava kullanırsak kellik olmaz. Bunu 64 yaşında hala şaçları olan ve 42 yıldır motora binen bırınden dınledım

Kask takmanın gerçekten kelliğe sebep olduğu ile ilgili bir veri yok bildiğim kadarıyla ve kuvvetle muhtemel sadece söylenti. Genetiktik olduğunu düşünüyorum, 5 - 6 senedir kaskı hergün taktığım halde dökülme olmadı şimdiye kadar, ama hayatında motora binmemiş, bere bile takmayan arkadaşımın saçları dökülüyor genç yaşta olmasına rağmen. Ha kask takmak gerçekten saç döküyorsa döksün, beyin sıvısını asfalta dökmekten iyidir. Sırf bu yüzden motora binmekten de vazgeçemem açıkçası, kel seven hatun buluruz
    Weak are prey

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Ben 1 senedir motor sürüyorum ama ondan önce de dökülme vardı.Acaba dökülmem erkenden mi geliyor?

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)