KASK TAKMAK VE KELLİK SORUNU
Reklamlar
-
Bak şimdi, hastane randevu sistemine giriyorsun, sana en yakın cilt hastalıkları uzmanı olan hastaneden bir randevu alıyorsun, giderken kaskınıda yanında götürüyorsun, derdini sıkıntını oradaki uzman doktora anlatıyorsun, verdiği ilaçları, tavsiye ettiği destekleyici yöntemleri düzenli olarak kullanıp tadbik ediyorsun. Nazi kasklarının ağırlıkları için ise google yada bilmemne arama şeysine girip inceliyorsun. Hadi o olmadı bir mağazanın iletişim numarasına bakıp soruyorsun.
Tamam mı şimdi, var mı bir eksiklik yada akla ziyan fikir, öneri, saçma sapan bişey...
yok dimi
Sağlıcakla kal o zaman...
Reklamlar
-
Belli bir yaşın üstünde isen ve Babanın saçları da döküldüyse hiç şansın yok. Genetiktir o. Kaskla falan ilgisi yok. Saçın sağlığı açısından ise zeytinyağlı sabun kullanmanı tavsiye ederim ama ev yapımı olmalı fabrikasyon sabunlar iyi değil. Şampuan şart ise kremsiz olanları dene. Ben sabun artı clearmen kullanıyorum memnunum, halen saçımda ciddi dökülme yok yaş 45. kapalı kask kullanırım.
Kask ile ilgisi yok zaten. Nazi kaskı takmak için bahane arıyorsunuz sanki.
-
Hocam bu olacak bisey bakimini yapcaksin sacina yapcak bisey yok he soyle var gidersin balaklava takar kaskinda seyir esnasinda hava kanalini acarsin sikayetin azalir...
-
İllede doktora gitmem, zamanım yok zaten, alt tarafı bi sorayim sizlere dediysen...... diğer arkadaşların önerileri gayet olumlu. Ben uzmanı değilim ancak bildiğim şudur. Hakiki zeytinyağı sabunundan başka sabun şampuan falan kullanma, saçına banyodan bir saat kadar evvel argan yağı sür. Banyoda iken saçını ovuşurup kırıştırma parmak uçlarınla saç diplerine tırnağını kanırtmadan masaj yap, etine kan gitsin. Kızarılık mantar falan demişsin ama bide o var. bu durum kesinlikle tıbbi yardım almanı gerektirir ve ilaveten kaskını sık sık dezenfekte etmenide gerektirecektir. diğer yandan YÜREKÇE ağabeyimizin dediği üzere kask hijyeni konusunda başarı sağlayamıyorsan balaklava kullanmalısın, bunun ipek incecik olanları da var yazın rahatsız etmez sık sık hatta hergün yıkar kullanırsın. 140-180 tl arası fiyatı var, ha o fazla diyorsan iyi bir terzi bu işi çözer...
-
Bioksin, çam yağı, ot yağı, bk yağı vb şeylere para harcamayın. Döküleceği varsa dökülüyor. İçim rahat etsin diyorsanız cildiyeye gidip bir kan değerlerinize baktırın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Bioksin, çam yağı, ot yağı, bk yağı vb şeylere para harcamayın. Döküleceği varsa dökülüyor. İçim rahat etsin diyorsanız cildiyeye gidip bir kan değerlerinize baktırın.
-
bisiklet kaskı nazi kaskından daha iyi korur bence :D
-
Başlığa da; yorumlara da çok güldüm
-
Yani herkes yazmış ama umarım dikkate alırsın dostum. kafandaki kızarıklık ve kaşıntı için nokta atışı yapabilirim çünkü çok uzun zaman bu sorunu yaşadım ve yaşayan insanlar gördüm. ayrıca en yakın arkadaşımda bu sorundan müzdaripti. kafasında kırmızı lekeler oluşuyordu, hatta kepekte yapmaktaydı.. hepsi geride kaldı tabi,..
ketoral, sarımsak, yok şunu yok bunu yap envai bitkisel ve bir ton marka ürün tavsiye ederler.. şahsen kullandım.. gram fayda görmezsin. söyleyeceğim markayı al 1 kere dene tek şampuanda zaten farkı gösterir teşekkür edersin.
ihtiyacın olan şey vichy dercos yeşil olanı alacaksın.malum alışveriş sitesinde zaten kullanan insanların yorumlarını görürsün. tekerin düz bassın.
-
nazi kaskı hafiftir lakin bir halta yaramaz haberin olsun. dur bir dakika pardon saksı yapabilirsin çiçek filan yetiştirirsin. sadece polisten korur ha birde kuş s*çarsa kafanı ondan korur.
şuan kullandığın kası takmadan kafana buff yada balaklava takmanı öneririm.
-
saç değil ama 3 saatten fazla kafada kalınca beyni zonklamaya başlıyor insanın
-
DKN adlı üyeden alıntı
saç değil ama 3 saatten fazla kafada kalınca beyni zonklamaya başlıyor insanın
öyle beyin mi olurmuş? beyin değildir o beyin olsa duramazsın.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
öyle beyin mi olurmuş? beyin değildir o beyin olsa duramazsın.
bencede öyle. beyin olsa durulmaz, saç olsa çekilmez
-
Kask saç döker. dandik kask takarsanız içindeki kimyasal saçlarınızı yok eder. emin olun.
-
Daha önce bu konu açılmıştı yazmıştım. Ben bu konuyu araştırdım, doktora gittim. Tedavi oldum, oluyorum.
Öncelikle kask saç dökmez. Ama sentetik her tür kumaşın saça zararı var. Kırıyor, kalitesini düşürüyor ama dökmez. Kaskın içinde avuçla saç bulunca kabahati kaskta buluyoruz ama yok öyle bir şey.
Saçın dökülmesi saçla değil vücudunuzun kimyasıyla ilgili. Bunların bir çözümü var elbette ama erken davranmanız gerek. Başınızdaki açılma gözle görülür şekle geldiyse kritik durumdasınız. Derhal bir dermatoloğa görünmeniz gerek.
Saç lap diye bir kerede dökülmez. Zamanla seyrelir ve seyrelen bölgedeki saç kökleri ölür. Tedaviyi geciktirirseniz iş geri dönülemez bir duruma gelir.
Benim saçım şiddetli şekilde dökülüyordu. Doktora gittim. Bir dizi test sonucu bir şampuan ve şişesi 7.5 liraya satılan bir losyon aldım. 2 günde bir losyonu kullanıp yıkıyorum. Dökülme kesildi.
-
Allaha şükür bizde genetik müdür, aslan yelesi gibi tüm sülale, sarı sarı.
Kaskı çıkarıyorum böyle eli önden arkaya takip bi çekiyorum oh mis, bi görmen lazım saç kökü değil gemici düğümü, dur tamam vurma
-
-
Pek çözüm yok, kriket-beyzbol oyuncuları da aynı sıkıntıdan müzdarip. Hava almayan saç daha hızlı dökülüyor.
-
o kaskın koruması sıfırdır, kazada kafanı yere vurursan saçın değil beyninde açılma olur Allah korusun....
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Son olarak bol bol sarımsak tüketin..
Sarımsak tüketiyorumda peki kafama sürsem?
Sarımsak sampuanları önerenler var
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Sarımsak tüketiyorumda peki kafama sürsem?
Sarımsak sampuanları önerenler var
Şampuanın hertürlüsünden uzat dur.
Bende hafta dermatolojiden randevu alıp kontrole gidicem. Tavsiye ederim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)