motorumu almaya bu gece yola çıkıyorum ve annemin tepkisi
Reklamlar
-
arkadaşlar bu gece 3 te ankaradan balıkesire yolculugum var sonun honda 250 r ımı almaya gidiyorum koydum cebme 10 bin tl mi ve çıkıyorum yola fakat annemin tepkisi bu acil taktik yardım edin
Reklamlar
-
kardeş geçen kaza yapmamış mıydın
-
Sende bunu yap..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
akindir adlı üyeden alıntı
kardeş geçen kaza yapmamış mıydın
o kaza benim geçen sene yaptıgım kazaydı dostum hala ayagımda demirler var yukim vardı pert oldu gene bu halde almaya gidiyorum cbr ı öleceksem motor üstünde ölüyüm
-
annenin tepkisinin nedeni şimdi anlaşıldı
-
İnanıyorum ki Annemin ve Eşimin tepkisi daha beteri olurdu.(motorumu almaya giderken pembe yalanlar söylemeseydim :D )
-
Vukatlısın annen haklı. Ama çok güldüm
-
umarım binerek gelme gibi bir hayaliniz yoktur hava durumu pek musait değil çünkü
-
ramazan_06 adlı üyeden alıntı
umarım binerek gelme gibi bir hayaliniz yoktur hava durumu pek musait değil çünkü
yok hocam panelvan araçla gidiyoruz yükleyip öyle indirecez ankara patronumla gidiyorum hemde tatil yapıcaz kalıcaz orda 4-5 gün
-
sikayetname adlı üyeden alıntı
yok hocam panelvan araçla gidiyoruz yükleyip öyle indirecez ankara patronumla gidiyorum hemde tatil yapıcaz kalıcaz orda 4-5 gün
Öyle patrondan bende alırım bir dal.
Şaka bir yana, herşey gönlünüzce olsun. Kazasız belasız
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Öyle patrondan bende alırım bir dal.
Şaka bir yana, herşey gönlünüzce olsun. Kazasız belasız
saol kardeşim teşekkürler benim patron öyledir ya yaş olarak akran ne yaparsak birlikte yaparız iş yerinde işci patron dışarda kankayızdır cigi cigiye bile beraber gideriz gerisini sen hesap et artık
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)