alın size egzoz hemde 50 tl ye
Reklamlar
-
beyler egzoz almak isteyenler ama maddi sorunlardan dolayı alamayanlar orjinalligini bozmak istemeyenler bunu izleyin 20-50 tl arası bir maliyetle buna sahip olabilirsiniz şimdi çıkacak süper uzmanlar yok şöyle yok böyle diye itibar etmeyiniz yakın zamanda mt 07 deki örneği de ekleyecegim kismet olirsa bu proje tamamen biz motor severlerin faydası na olsun diye yapılmıştır ticari kaygim ve kazancim yok biliyorsunuz her tamirci her parçacı bizleri öpmek istiyorlar.... saglicakla kalın https://m.youtube.com/watch?v=QlXMz2buBNw https://m.youtube.com/watch?v=K8W9Hux47l4
Reklamlar
-
Zarari var midir bilmiyorum ama ben 2 motorda da sesi begendim
-
Egzozun altını delince orjinali bozulmuyor mu ?
-
Dr. Fatih adlı üyeden alıntı
Egzozun altını delince orjinali bozulmuyor mu ?
vida sistemi olduğu için kapatinca orjinal haline geliyor ses
-
la egzozları kasten patlatmışlar
-
Bir türlü sevemedim bu tarz modifiyeleri ...
Bana göre kafa patlatmaktan başka bir işe yaramıyor
Biliyorum beni birçok eleştiren olacak ama benim düşüncem böyle ...
-
Sesi azaltan uygulamalar daha çok ilgimi çekiyor.
-
Bir sürü mühendis, bunu nasıl yapsak da hem sesi azaltsak hem de çıkan zararlı gazları en aza indirsek diye uğraşmış bir ürün tasarlayıp üretmiş, sonra aklı evvelin biri gidip sırf daha çok ses çıkarsın diye delip patlatmış.
Yazık yaa, bitmeyecek bu ortadoğu kafası.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Bir sürü mühendis, bunu nasıl yapsak da hem sesi azaltsak hem de çıkan zararlı gazları en aza indirsek diye uğraşmış bir ürün tasarlayıp üretmiş, sonra aklı evvelin biri gidip sırf daha çok ses çıkarsın diye delip patlatmış.
Yazık yaa, bitmeyecek bu ortadoğu kafası.
sen batılı kafanla yap birşey bizde bakalım öğrenelim
-
biraz daha kafamızı ütüleyin
-
yıllaaaar önce paketçiyken eksozun susturucularına matkapla 2-3 delik açardık hem sesi değişiyordu hem biraz daha rahatlıyor gibi geliyodu bize. tabi o soba borusu gibi eksos takıpta helikopter gibi ses çıkarıp milletin kafasını ütülemiyorduk orasını belirteyim 2-3 delik sadece... şimdi senin açtığın bu deliğin bir zararı olacağını sanmıyorum ses yüksek çıkar ama yakıtın değişeceğini sanıyorum.. birer depo bitirerek delik açık ve kapalıyken kaç km yaptığını deneyip yazarmısınız bende merak ettim şimdi yazarken..
-
DKN adlı üyeden alıntı
biraz daha kafamızı ütüleyin
kardeş 4 silindirli motorları cg motarların sesi ile karıştırma bende sevmem o tür sesleri
-
Arkadaş,
Patentini alın bunun.
Avrupalının yapamadığını gençlerimiz yapmış, helal.
Çok iyi düşünmüşsünüz.
İyi ki paylaştınız, şimdi egzoza çok para verenler düşünsün.
-
Akrapoviç,m4,remus,gdr,sc,ar binlerce lira verilir mi?s1000rra nasıl uygulayabiliriz.
-
Bu iş mt-7 çıktığından beri yurt dışında biliniyor. Biz yaptık diye Kandırmayın kimseyi. Yabancıların Youtube'da onlarca videosu var. MT-07 veya FZ-07 STOCK EGSOS MOD diye arayin ve izleyin. Evet güzel bir uygulama ama öyle bir yaptık ettik yok. Kimseyi kandırmayın. Sonuç: Bu iş yıllardır mt07 için yurt dışında yapılan bir uygulama. Yapın görğn güzel sonuç veriyor. Delikleri büyük yapın daha iyi sonuç elde edersiniz. Tüm yurt dışı ve özellikle USA videolarında anlatılıyor. Vida ölçüsü dahil.
-
Eğer ömrümüz yeterde görürsek elektirikli motorlar devrine en kolay alışanlardan biri olurum herhalde. Kullandığım motorlarda egzost sesi aramam. Hiç olmasa sevinirim. Kabul etmek lazım kükreyen bir egzost epey bir hava yapıyor. Onu da youtube'dan dinlerim. Bir iki dakikadan fazlasına tahammül etmem. Motosikletle zırıltısız ve sonu gelmeyen seyahatler yapmak isterim. Herkesin zevki başka demek ki...
-
O egzostlar var ya o egzostlar?? Çok hayır duası alıyorlar haberiniz olsun diye söylüyorum, siz egzostun sesinden duyamıyorsunuz ama siz gittikten sonra çevredekiler çok iyi duyuyor... hani motora binen bir arkadaş olarak söylüyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Akrapoviç,m4,remus,gdr,sc,ar binlerce lira verilir mi?s1000rra nasıl uygulayabiliriz.
Matkabı alıp lambda sensörünün oradan deliyorlar sonra bmw bizi öpüyor...
-
hn33 adlı üyeden alıntı
beyler egzoz almak isteyenler ama maddi sorunlardan dolayı alamayanlar orjinalligini bozmak istemeyenler bunu izleyin 20-50 tl arası bir maliyetle buna sahip olabilirsiniz şimdi çıkacak süper uzmanlar yok şöyle yok böyle diye itibar etmeyiniz yakın zamanda mt 07 deki örneği de ekleyecegim kismet olirsa bu proje tamamen biz motor severlerin faydası na olsun diye yapılmıştır ticari kaygim ve kazancim yok biliyorsunuz her tamirci her parçacı bizleri öpmek istiyorlar.... saglicakla kalın
https://m.youtube.com/watch?v=QlXMz2buBNw https://m.youtube.com/watch?v=K8W9Hux47l4
izlemiştim bu vdeoyu daha önce yotubeden
ses güze ama 4 silindir egzozu çıkarsan delsen ble güzel se çıkıyor
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
Bunu çok önceden izlemiştim.
Peki bu mühendisler son susturucuyu boşunamı yapmışlar?
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Bunu çok önceden izlemiştim.
Peki bu mühendisler son susturucuyu boşunamı yapmışlar?
kanka sal gitsin. 10k km sonra subapları eline aldıklarında anlarlar "la olm biz naptık böyle" diye.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)