Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

herkeze merhaba

Motovento
    REKLAM ALANI

başlıkta yazıdıgım gıbı herkeze merhaba dıyerek soze gırıyorum;
    eskı bır scoter (moldıal znu125)kullanıcısı olarak ( yaklasık 5 sene olmustur motor surmeyelı) sımdı bır scoter ıhtıyacı duyuyorum..nedesı toplu tasıma araclarına zor bınmem ve ulaşımım gercekten cok uzun surmesı..
    ilk olarak motoru sadece işe gitgelde kullanmak için istiyorum çünkü mesafem hem kısa hemde bana ekonomık gelıcek dıye bır dusuncem var..yaklasık ev iş arası 9 km ..bakırköyde oturuyorum beyazıtta iş yerım sabah ları problem deil ama akşam donusum otobusle 1,5-2 saat tranvayla 1saat 20 dk oda hanı şansa bınebılırsem kısmet yanı nıyet edıyorum cıkıyorum ısten ole boş bır ara bulursam gırıyorum araya..
    bu yuzden ıse gıtgel yazın cok sıkıntı ve cok moral bozucu ..bır taraftanda malum akbıl fıyatları her gecen gun artarken en azından 7-9 ay arası motorla gıder gelırım kar kıs kıyamet napalım otobuse talım olacak o kadar..
    ılk etapta x-max 250cc baktım ama gorunus kalıp guzelde zaten sureklı bınmıcem az yakan aradan dereden gıden durusu guzel benı uzmıcek servıs ve yedek parça ve vs. bır motor bakıyorum.
    yamaha x-max baktım gercektende gorunus ve kullanıcı yorumları cok guzel ama cok buyuk daha ergonomık bır secım yapmam lazım dıye dusundum..butcem 7000-9000 arsıdır sizlerin bana ne onerısı olabılır sıfır ıkıncı el cok onemlı değil ama yenı model olması ve sık guzel gorunmesı herkezın ıstedıgı gıbı benımde ılk tercıhımdır..
    mesela ben nelere baktım;
    yamaha n-max 125
    aprılla scoter 200i
    x-max 250 abs ama cok pahalıya kaçıyor ve buyuk
    yamaha trımax 125( 3 teker olan)
    sızlerın kullandıgı ve onerdıgı veya onerıcegı yada sunada bır bak dedıgı modeller nelerdır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Cogunlukla kullandigin guzergah ve mesafeyi dusunursek 250cc bir scooter a gerek yok gibi.Benim tercihim kesinlikle pcx 125/150 olurdu veya nmax.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Burada en basiti n-max.Muadili pcx.

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    yamaha tricity gayet iyidir, sizin için doğru seçim olacaktır.

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    honda pcx bakabilrisiniz.

Emreerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GSA
    Herkese pcx iyi gider.
    osiosborn ve Archidraw bunu beğendiler.

pcx cıler cogunlukta ..pekı bır sorum olacak pcx ama neden yanı fıyat - motor donanımı - lastık olarak n-max kıyaslamama ragmen baya ustun geldı gıbı bana ..
    ornegın n-max te abs var kı gercekten onemlı + yol bılgısayarı daha zengın + lastıkler dunlop + tork ve beygır daha fazla ve kacıyormus aradakı dıyat farkı 500-600 gıbı bır rakam..
    pcx alsam lastık değiştirsen bu fıyat zaten kapanıyor ve abs yok bnun yerıne start stop var kı yolum uzerı cok ısık yok olsa bıle az dururum..
    pcx neden almalıyım da n-max neden almamlıyım..
    diğer bır secenekte gelmıs trıcıty cok cok begendım bu motoru bılmıyorum ama yanı acaba benım ıcın kıvrak olurmu zaten sakın kullanıcıyım boyle aralardan motorun ustune yatıyımde geceyım bır durumum yok yasım 35 geldı..mıllet totosuyla guler bana ....bu arada boy 1,75 kılo 73-75 gıbı

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Bbatuhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pcx cıler cogunlukta ..pekı bır sorum olacak pcx ama neden yanı fıyat - motor donanımı - lastık olarak n-max kıyaslamama ragmen baya ustun geldı gıbı bana ..
    ornegın n-max te abs var kı gercekten onemlı + yol bılgısayarı daha zengın + lastıkler dunlop + tork ve beygır daha fazla ve kacıyormus aradakı dıyat farkı 500-600 gıbı bır rakam..
    pcx alsam lastık değiştirsen bu fıyat zaten kapanıyor ve abs yok bnun yerıne start stop var kı yolum uzerı cok ısık yok olsa bıle az dururum..
    pcx neden almalıyım da n-max neden almamlıyım..
    diğer bır secenekte gelmıs trıcıty cok cok begendım bu motoru bılmıyorum ama yanı acaba benım ıcın kıvrak olurmu zaten sakın kullanıcıyım boyle aralardan motorun ustune yatıyımde geceyım bır durumum yok yasım 35 geldı..mıllet totosuyla guler bana ....bu arada boy 1,75 kılo 73-75 gıbı
    Türkiye'de 125-150 cc scooter piyasasında PCX kabul görmüş ve belirgin şekilde fazlaca kullanıcısı olduğundan,Honda'nın genel olarak servis ağı biraz daha yaygın olduğundan insanların aklına ilk PCX geliyor.Bir de zevkler ve renkler olayı ama PCX biraz daha göze hitap ediyor.Yamaha teknik açıdan daha iyi(ABS,daha fazla güç tork vb.).İkisinin de artıları eksileri belli.Seçim sizin.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

pekı 2,el bır motor buldum hatta 3 gundur ona bakıyorum bugunde sahıbını aradım motorlarda arabalar gıbı 2,el alındıgında servıse gosterılıyor dımı?yanı ben motoru almak ıstesem bır servıse gorurmem gerekıyor..

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Servisede gidebilirsiniz yada sadece expertiz hizmeti veren yerlere götürebilirsiniz.Şase nodan yamaha yada hondadan motorun bakım parça kaza geçmişini öğrenebilirsiniz.Kaza derken kaza yapmış diye geçirmezler sisteme ama aynı tarihte değişen parçalara bakarsanız zaten ne olduğu anlaşılır.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Bbatuhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pekı 2,el bır motor buldum hatta 3 gundur ona bakıyorum bugunde sahıbını aradım motorlarda arabalar gıbı 2,el alındıgında servıse gosterılıyor dımı?yanı ben motoru almak ıstesem bır servıse gorurmem gerekıyor..
    Aynı arabalar gibi isterseniz servise gösterebilirsiniz,isterseniz ekspertiz yaptırabilirsiniz.Tabii hangi servis ne kadar ücret alır bu tarz hizmetler için bilmiyorum.Aklınızda en küçük bir şüphe varsa hangi motosikleti alıyorsanız onun servisine gösterin.En azından motosikletin servis-bakım geçmişini de öğrenmiş olursunuz.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

diablof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1998 Honda CMX 250 Rebel | X max 250
    şahsen pcx tavsiye ederim

nedenleri şöyle;

aradaki torku beygiri hızı anlayabileceğiniz bir boşluk olmayacak gidip geleceğiniz güzergahta. sürekli dur kalk, aralardan sıvış. pcx boyut olarak ta sizi rahat ettirir,

bakım masrafı daha düşük,

fiyatı daha uygun,

2. eli diğerine nazaran daha hızlı,

abs? yani tekrar söylemek gerekirse o güzergahta abs lik bir yol yok yine de tercih sizin tabi.

hayırlı olsun şimdiden.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Bir kişinin yazmasını bekledim ama yazmadı ben yazayım. YAMAHA XENTER scooterde başka tanımam.

Benim bu koşullarda aklıma gelen 2 scooter var. PCX ve Nmax. PCX maceram olduğu için o daha yakın bana ama önemli olan sizin beklentiniz. Hangisini temiz bulursanız onu alın, ikiside üzmez.

Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kişinin yazmasını bekledim ama yazmadı ben yazayım. YAMAHA XENTER scooterde başka tanımam.
    bu motoru dısarıda gordum ama lısteye eklememıstım ve suanda eklıyorum hemde 155cc hemen bakıyorum bunada onune bır tur camı oldumu guzel olur dusuncesındeyım..
    B.Batuhan

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hangisini alırsan al hepsi pahalı. söylemeye dili varmıyor içi acıyor insanın. o yüzden öneride bulunamıyorum kusura bakma

Evet pahalı kıngunumuz kosullarına gore boyle.fakat toplu tasımada ucız değil ve her gecen gun daha cok kalabalık daha cok saygısızlık ve tehamulsuzluk artıyor.mesefam kısa bunyuzden ennguzel cozum .arabamla gıtsem 30 tl sadece park ucretı bırde benzın bırde trafık.10 dk yol 2 saat suruyor zman kaybı cabası.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Pcx al kullan gitsin. 125 i, 14 ay kulllandım yeni kasaydı. Sayesinde çok param cebimde kaldı.

Bakımı bedava gibi bişey.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    10 bin tl vericem dersen n max al derim yok kardeş ben ekonomik adamıyım yarı fiyatına birşeyler olsun ayağımı yerden kesin idarelik olsun hero scooterlarına bakmanı tavsiye ederim 5 bin tl cıvarında bakımını servisinde yaptırırsan 5 yıl garantisi var ve hero scooter modelerinde birinde daha kalite jant seçiminide yap ufak bir mikatr farkla güzel mont kask eldiven dizlik birde soğuktan koruması için diz örtüsü al yaz kış senden kıralı yok net bende sen gibi kymco süper 8 aldım bakıyorum keyfine
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)