arkadaslar biri japon ama eski 50 bin km de. biri 5binde yeni motor kararsız kaldım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
yok mu bi yardım edecek..
arkadaslar biri japon ama eski 50 bin km de. biri 5binde yeni motor kararsız kaldım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
yok mu bi yardım edecek..
Müdür cbfyi geçtim titan diye tabir edilen cg125 serisi idi sanırım 150 binde 20 senelik honda olsun dediğin motordan kat be kat iyidir..Çöpe atma paranı..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Ya biraz da tip yok cbf lerde gecen gun bi yere gittim kurye sandilar. Sinirlendim. Diger motora herkes bakiyor. Sekilciyim galiba biraz
Bugün başka bir konuya da yazdım ... Sırasıyla ; Ekmek , Peynir , CBF
Şaka bir yana fiyatına göre iyi motor ...
Dizgin ve uzun ömürlü bir motora sahip , fren ve denge kabiliyeti bahsettiğin motor ile mukayese edilemez bence , konfor desen ayrı bir konu ...
Yani karşısına geçtiğinde belki Mondial daha alımlı gelecek gözüne ama Honda bu modelinde sade ve sağlamdır ...
Ama ben Mondial alacağım dersen de ; bakımını yapıp , düzgün kullandığın zaman da çokta üzüleceğim düşünmüyorum diğer arkadaşlar gibi ...
Hakkında Hayırlısı
Hackiko ne abarttın be hocam ya
15bin km cin malı hatta, Mondial motor var, teker patlaması dışında hiç elimle gezdirdigimi bilmiyorum
Hayır cin malı süperdir en güzeldir diyecek değilim, ama öyle bi abarttın ki, dedim bu adama kim nasıl bi kazık atmış acaba
Hayır birde adama cbf'i o kadar övdün, ikinci el alacak sonuçta, bide çürük motor denk gelirse çok merak ediyorum verdiğin teminatlar nolucak
Hocam Japon her zaman cinden iyidir tartismasiz.
Ama sen motoruna insan gibi davranmadiktan, düzgün bakmadiktan sonra tank alsan fayda yok.
2.el motor her zaman kötüdür, sıfır alırsan kendi bozdugunla uğraşırsın, 2.el aldığında milletin bozduguyla uğraşacaksın.
"Hatasiz" ikinci el olmaz bana göre.
Hakkınizda hayırlı olan olur umarım
Bu eleman o motoru alırda çilesini çekerse hepiniz oradaydınız ulan diyeceğim..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
https://www.youtube.com/watch?v=AQpvEWf9vA8
Hiç yoksa amortisörler gitmiştir, şanzıman allah bilir ne haldedir. Bir de tabii kompresyon testi yaptırmak lazım. valfler egzantrik ne vs haldedir...
O bir de gerçekten 50000km'de mi acaba? Yoksa kurye çıkması allanıp pullanmış bir motor mu? (Kuryeci bana demişti: "abi motoru söküp benzinle temizliyorlar içine kalın yağ basıp satıyorlar motorun sesi kesilsin diye")
Çin malı alacaksan drift felan bak. Diğer türlü cbf ybr ikisinden birisi
2009 model CBF 150 (8 yıllık 50 binde motor) muhtemelen çok iyi durumda değildir. Diğer yandan Z-One 150 güzel motor ama sanki biraz kalitesinde şüpheler var. İlla ikisinden biri olacaksa yeni olduğu için Z-One derim ama aynı paraya (kaç para bunlar ?) mutlaka başka alternatifler bulunur.
çin japon hint falan filan farketmez.yağını eksik etme bakımını yap ne çin malı ne de japon bırakmaz seni yolda.çin malını bu kadar kötülemeyin artık arkadaş.budan öncede çin vardı.sıfır aldım 10.000 km aldım 2 kere koymuşum yağını sen düşün.hayvan gibi de giderdi hacmine göre
Beyler yanlis anlasilma olmasin. Bende zaten cbf 150 var. Sikintili motor degil. Binip geziyorum. Sadece yag eksiltiyor o da bu modelde normal diyorlar. Tip onemli benim icin. O da bunda yok. Sonucta japondur diye satma diyorlar kafam karisti iyice. Bu arada 3500-4000 arasi bir para yapiyor ikisi de ayni paralarda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
:-D cok guldurdun kardesim
RTR 150 bak bu konuda ciddiyim ybr de kullandım cbf de kullandım en iyisi rtr 150.
Apache için ne istiyorlar fiyat hocam, cbf teki konforu apache de bulamazsın
e) Hiçbiri
Ben olsam çok az bir para ekleyip sıfır Hero Hunk alırdım...
cbf alınmalı eğer temiz ise.
z-one 180 ile ehliyet aldım iğrenç bir motor. Rolenti tutmaz, vitesler adam akıllı geçmez Boşu ( N ) bulduramıyorsun sanki biri boşu almış saklamış orda yok o. he birde vites göstergesi var N ışığı yanıyor debriyajı salıyorsun istop ediyor meğersem 2 de imiş.... Bence 2 sinide alma az biraz daha koy daha düşük km li bir cbf veya ybr al. alıp yapacağın masrafları uğraşacağın vakitleri çekeceğin çileleri az biraz ekleyip peşin ver başın ağrımasın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)