Cbf mi alsam Yoksa apachi rtr 150 mi ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar öncelikle meraba yarın 2011 model bir cbf 150 alıcağım fakat son bi araştırma için internete girdim ve dikkatimi apache RTR 150 çekti görünüş olarak çok iyi fakat motoru nasıldır,titreme yaparmı,uzun yol yapılırmı,ileride başıma nasıl sorunlar açar,kasası ağır gözüküyor diğerine göre bu bana sıkıntı yapar mı sizce hangisini almalıyım...
Reklamlar
-
Tebrik ederim kardeş, ne zamandır açılmayan bir konuydu, sana kısmetmiş.
-
-
Honda cbf 150 daha iyidir ama motosikleti iyi incele kazası olmasın .
Apachi 150 sağlam titrer bu arada ...
-
felix01 adlı üyeden alıntı
Honda cbf 150 daha iyidir ama motosikleti iyi incele kazası olmasın .
Apachi 150 sağlam titrer bu arada ...
Eski kasası dersen titrerdi yeni 2013 kasası pek titremiyor
-
Kesinlikle 2014 ve üstü CBF ...
İş satmaya geldiğinde sırasıyla ; ekmek , peynir , CBF
-
OZARSLAN adlı üyeden alıntı
Kesinlikle 2014 ve üstü CBF ...
İş satmaya geldiğinde sırasıyla ; ekmek , peynir ,
CBF
Kağnı gibi hızlanan yağ yakan tasarım yoksulu hani şu cbf 150 den mi bahsediyorsun
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Kağnı gibi hızlanan yağ yakan tasarım yoksulu hani şu cbf 150 den mi bahsediyorsun
Aynen , o CBF
-
apaçi tıtresım makınasıdır birfiil
-
-
stevejones adlı üyeden alıntı
apaçi tıtresım makınasıdır birfiil
Bu kadar karalama yapmayın
2013 model yeni kasalarda titreşim en aza indirildi
Hani bir söz vardır:
Adın çıkacağına canın çıksın.
-
konfor, hızlı ikinci el, ucuz bol yedek parça için cbf150,
performans, biraz daha sportif kullanım için apache.
ikisini de kullanıp mutlu olan var.
-
cbf rahat motordur. bana göre kalıbına göre güçlü bir alet değil , yağ yakması benim için dert değil pek 3000 km de bir yağ değişimi yaparım genelde , 1 koyup 0.8 almışım ne farkeder çıkan yağı gerimi satcaz der geçerim.
tvs'ye gelicek olursak alet kaslı duruyor ama titriyor diyolar.
demem o ki ybr alın
-
Axredorf adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar öncelikle meraba yarın 2011 model bir cbf 150 alıcağım fakat son bi araştırma için internete girdim ve dikkatimi apache RTR 150 çekti görünüş olarak çok iyi fakat motoru nasıldır,titreme yaparmı,uzun yol yapılırmı,ileride başıma nasıl sorunlar açar,kasası ağır gözüküyor diğerine göre bu bana sıkıntı yapar mı sizce hangisini almalıyım...
Kardes motoru eger hobi olarak alacaksan ve senin icin motor bir aractan daha cok sey ifade ediyorsa , en begendigini al , al ki her ustune bindiginde tipini s.. min nereden aldim seni deme. Keyifle binecegin motoru al kimseyi dinleme.. Ha yok kardes ben ihtiyactan aliyorum , iş icin ya da ne biliyim iste arabadan az yakiyo tipini tarzini napim bosver yurusun sorun cikarmasin dersen o tipsiz cbf lerden al bin.
-
Bu kadar karalama yapmayın
2013 model yeni kasalarda titreşim en aza indirildi
Hani bir söz vardır:
Adın çıkacağına canın çıksın.
Yok, aea fii tarihinde titriyor dediyse, 100 yıl sonra üretilen tvsler de titreyecektir.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Cbf derim .. Ama el ayıp şunun kasasını artık bi değiştirin 12 senedir aynı ayıp be...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Evet peynir ekmek gibi satılan, yılların eskitemediği 150 Cc, oturuş pozisyonu rahat, titreşimsiz, kuryelerin binlerce km yaptığı şekilsiz ama en sorunsuz motosikletlerin başında gelen cbf ten söz etmiş arkadaşımız.
Bende bi Apache kullanıcısı olarak Apache Hakkında bilgi veriyim "25 bin km kullandım" görüntüsü ve diğer kendi sınıfındaki motorlara göre bi tık daha hızlı olması dışında bi artısı olmayan, - lerinin + larını yok ettiği apache. Farları zayıftır, güçlü far takarsın akü kaldırmaz, titreşimi vardır aşırı olmasada, rampa çıkarken veya düz yolda arkanda artçı var ise ön kalkabiliyor o yüzden çok yavaş kalkış yapmalısın, dengesiz bir motor virajı yavaş almalısın, parça fiyatları aşırı pahalı yetkili servisi az olan Apache, tankslappere yatkın bir motor, vites geçişleri sıktır. Aklıma gelenler bunlar, sağlamlık konusunda sözüm yoktur. Ha desen ki sen olsan ne alırdın yine Apache alırdım çünkü görüntü önemli benim için o yüzden, yoksa hiç düşünmeden Honda hayat onda derim..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tvs düşünürsen,14 model,ilk sahibinden,10,000 km'de,bakımlı,muayenesi Kasım 16'da yapılmış bir motosiklet var.
4'e bırakırım sana )
-
En az bir kaç sene binerim diye düşünüyorsan, benim tavsiyem gelirse tvs nin 200cc olanı, hero karizma, ya da alabiliyorsan ikinci el pulsar 200ns'e yönelmen.
Ama olmaz diyorsan tvs01 güzel anlatmış. Hero Hunk ve pulsar 150ns i de yabana atmamak lazım.
-
vay bu tarz konular eskiden açılır 2.3 gün trend olur ardından forum sakinleri banlanarak cezalandırılırdı :D biz 2007 girişliyiz )))) bizler böyle gördük şimdi ise hertarafı bozulan dandik mandik motorlar rakipsiz olmuş bu tarz konuların fanatikleri yok olmuş.
he konuna tavsiye listede yok belki ama ybr125 al
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)