Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MOBİL SİTE VE YER BİLDİRİMİ

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr250R -> Yamaha MT-07
    Merhaba herkese. Motosiklet dünyasına gireli çok olmadı ama bir kaç şey fark ettim. Motosiklet kullanıcıları sürüş keyfini diğer sürücülerle paylaştığında çok daha fazla keyif alıyor. Motosiklet olduğunda sosyallik daha fazla isteniyor. Forumlarda dostluklar kurulsa sohbetler yapılsa da, yolda giderken birbirimize korna çalıp selam versek de, kırmızı ışıkta beklerken birbirimize laf atsak da iş birebir sohbet muhabbete geldiğinde çoğu insan pek samimi olamıyor. İstanbul için söylüyorum geziler zaten çok fazla yapılmıyor. Gittiğimiz yerlerde gördüğümüz motosiklet sürücüleriyle bir iki sohbet güzel oluyor. Geçen hafta belgrad ormanı garipçe rumeli feneri rotasında gezerken her gittiğim yerde motosikletliler vardı gördüklerimle sohbet ettim gayet keyif aldım.

Şimdi gelelim işin fikir ve teklif kısmına. Bildiğim kadarıyla motosiklet.net'in mobil site versiyonu yok. Öncelikle böyle bir site ile telefon ile siteye ulaşmamız çok daha rahat olacaktır. Asıl önemlisi ise bu mobil siteye swarm tarzı yer bildirimi özelliği eklenerek bulunduğun yerlerdeki motosiklet.net kullanıcılarını görerek iletişime geçilebilir. Anlık geziler yapılabilir. Burada çok severek sohbet ettiğimiz insanlarla gerçekte tanışıp daha keyifli sohbetler yapılabilir.

Ben sadece fikrimi sundum. Bu işin nasıl yapılacağı, zorluğu ve maliyeti hakkında en ufak bir fikrim yok.

Öneri olarak site yönetimine duyurulur
    MoRFy ve oggomoggo bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Hocam bu işi sırtlanabilecek seviyede işi bilen arkadaşlarımız sitede mevcut.Ama bunu göğüslemek kolay değil.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)