Sevgili dostum. Biraz konuyu takip ettim birileri çıkar mı diye ama kimse yazmadı.
Ben Beykozdayım. Akşam işim 8-9 da bitiyor. Eğer gelip alırsan beni (hava yağmurlu çünkü kendi motorumu çıkarmıyorum) senin işini halledebiliriz.
Sevgili dostum. Biraz konuyu takip ettim birileri çıkar mı diye ama kimse yazmadı.
Ben Beykozdayım. Akşam işim 8-9 da bitiyor. Eğer gelip alırsan beni (hava yağmurlu çünkü kendi motorumu çıkarmıyorum) senin işini halledebiliriz.
Satın aldığın yerden eve kadar getirmesini iste. Ben avcılardan lifan aldim ücretsiz beylikduzune kadar getirdiler. Yol yardimlari fln varsa getirmeleri lazım
Ben yardım ederim dostum. Beni tanıyanlar var forumda. Bir de ben bu forumdan çok yardım aldım, herhangi bir sorun çıkmadı. Art niyetli, foruma sadece insanları kötülemek, alay etmek v.b. eylemler için girmiş bir çok müsvedde var. aldırış etme. Akşam iş çıkışı yapılabilecek bir olay.
Kardesim Gürpınar'da oturuyorum bende yardımcı olabilirim yarın sabah 10-12 arası çıkabiliriz istersen özelden mesaj atabilirsin
Benim ev ters yerde. (Pendik) Ama haftasonu yardımcı olabilirim.
Ben R25 i dobloyla Mersin'den Ankara'ya getirmiştim. Hatta motoru aldığım gün tecrübem ve kaskım olmadığı için eve dobloyla getirdim. (Baydara rica etmiştim eve götürebilirmisiniz diye, oradaki arkadaş yoğun oldukları gerekçesiyle çizgi üzerinden git bişey olmaz demişti, mesafe 3km anca gelirdi) Doblonun babamın olması avantajdı tabi. Sadece indirip bindirirken dikkat etmek gerekiyor
Vaybe 11 yıl önce bende böyle bir başlık açmıştım. Forumdan bir arkadaş yardımcı olmuştu.Şimdi adını bile unuttum.
Cumartesiye kadar alamazsan cumartesi yardımcı olurum.
Ne geyik dönmüş arkadas ya.
Sorun çözülemezse son tercih bana haber verin. Mesai dışında bi şekilde hallederiz, hırlısı hırsızı kalmamış.
Mahallende kurye birisinden rica et sana yardimci olur hem guvenli olur calistigi yeri bilirsin
kardeşim o kadar para vermişsin motosiklete üçüne beşine bakma bir araca yüklet götür evine en temizi bu.
Çok merak ettim şimdi son durum ne oldu? Aynaları sökülüp Doblo'yamı sığdırıldı, bayii tarafından eve mi teslim edildi, hayırsever biri mi yardımcı oldu, hırsız mı yardımcı oldu? Hırsız yardımcı olduysa hırsız kendi açısından başarılı oldu mu, olamadı mı?
Arkadaşlar adamı zarara sokmayın durduk yere aynı yerde oturuyoruz, yarın gece iş başı yapıcam gündüz zamanım var, konu güven ise ehliyetim kimliğim arkadaşta kalabilir, isterse ben onun yanına motorumla giderim motorumu onun evine koyarım, geri dönünce alırım zaten. Amaç yardımcı olmak ve ilk defa rodaj da bi japon kullanmak benim için
Arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum. ilk başta yazarken tedirgin oldum kim uğraşır dedim ama Maşallah yardım sever insanlar ne çokmuş.
Konuyla ilgili olarak hiç bir şeyi riske atmamak adına bir arkadaşta maxi kasa doblo var, taşıyabileceğini söyledi. Onla taşıyacağız salı akşamı kısmetse.
Hepinize teşekkür ediyorum şimdiden. Taşıma işleminden sonra tekrar yazarım. Foto çekerim benden sonrada taşımak isteyen olursa fikir verecektir.
Benim motorumi kapiya kadar getirmislerdi park ettiler hatta ole gittiler
Yok mu bir babayiğit bu arkadaşa yardımcı olacak
yarın başka bir arkadaşın motorunu getirecem; yoksa gelirdim.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
İtiraf edin yardım ederim diyenlerin bir çoğu Mt 125 olduğu için yardım etmek istiyor aynı zamandada test etmiş olmak için
Mt-125 yerine Ybr 125 olsa yorumlar yarı yarıya azalırdı bence. Darılıp gücenmeyin lütfen
Hele motor mt 125 yerine mt 09 falan olaydı ozaman görün yardımları
Kütahyada olup ehliyeti olmadığı için götüremeyen varsa marka model farketmeksizin yardımcı olabilirim . Şuan motosikletim yok ve az daha motosiklet süremezsem kafayı yiyeceğim çünkü
Motoru vereceğiniz kişinin kimliğini ehliyetini alın garanti olsun
Çalmaya kalamazlar bence
Tamam ben artniyetli fesat biriyim olaya direk hırsızlık fırsatı olarak baktım. Çok kötüyüm tam bir pisliğim. Siz hepiniz pırıl pırıl muhteşem insanlarsınız.
Fakat,
-Her sene istanbulda binlerce motosiklet çalınıyor mu?
-Çalınıyor.
-Bu hırsızlık olayları istanbulda yaşayan yüzlerce motosiklet hırsızının varlığını kanıtlıyor mu?
-Kanıtlıyor.
-Şimdi ben art niyetli pislik şerefsiz biri olarak bu pırıl pırıl tertemiz insanların olduğu foruma tamamen anonim şekilde girip bir şeyler yazabiliyorsam istanbulda yaşayan bu motosiklet hırsızlarından biride buraya gelip arkadaşa yardım etmek istediğini yazabilir mi?
-Yazabilir.
Nereden bilecek bu arkadaş yardım etmek isteyen kişinin hırsız olup olmadığını?
çok güzel bir söz vardır "paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez" diye bilmem anlatabildim mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)