Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor kullanacak birini arıyorum!

REKLAM ALANI
    reclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AT1000Dct+Xmax250
    bir öneride ben vereyim diyelim motoru sürecek birisini buldunuz.kendiniz motora artçı olun motoru eve bırakıp arabanızla arkadaşı evine bırakın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha MT-125
    Alıntı reclusive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir öneride ben vereyim diyelim motoru sürecek birisini buldunuz.kendiniz motora artçı olun motoru eve bırakıp arabanızla arkadaşı evine bırakın
    Orası öyle de arkadaşı motorun yanına götürmek mesele. Adama oraya gel diyemem ki
    Araçla oraya götürsem artçı olsam, Bu kez adamı evine bırakamam. karışık durumlar.

ernaltnts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx
    Bilmiyorum söylendimi ama motoru aldığınız kişiden rica edin. Ben öyle yapmıştım noterden çıktıktan sonra rica etmiştim kullanmayı bilmiyorum benim eve kadar götürür müsün demiştim o arkadaşta sağolsun kabul etmişti

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir kimse neden tanımadığı birinin motorunu emanet alıp ta riske girer ki? ya yolda olumsuz bir durum yaşansa? n'olacak?

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı ernaltnts adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilmiyorum söylendimi ama motoru aldığınız kişiden rica edin. Ben öyle yapmıştım noterden çıktıktan sonra rica etmiştim kullanmayı bilmiyorum benim eve kadar götürür müsün demiştim o arkadaşta sağolsun kabul etmişti
    gayet mantıklı...genç bir arkadaşa satmıştım rica etti ,kapısına kadar götürdüm.oda bir taksi tutarak beni evime kadar bıraktı.
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

yedimsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Msx 125
    Alıntı HAZZILHAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Moto Assist'i arayıp parası neyse verin. Riske girmeyin. Link: http://www.motoassist.com.tr/
    Son nokta budur Fiytlar hakkında bilgin varmı hocam?

Motosikleti
    Yamaha MT-125
    Yok bu kişi töbe etmiş binmiyor. Motoru bir kez yan yatırmış korkmuş. Babası ilgileniyor satışıyla da

mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Hırsız olsam direk gönüllü olurdum bu işe

Benim tavsiyem motosikleti kendin sürerek getirmen. Ehliyet olmamasından korkma yıllardır istanbuldayım bir kere bile polis çevirmesine denk gelmedim. Hele E-5 Tem gibi yollarda polisin yolu kesip gelen araçları durdurması mümkün değil.

Sürüş becerine güvenmiyorsan gece trafiğin olmadığı zaman veya pazar sabahı yollar boşken sürerek getirebilirsin.

Dobloyla taşımak istersen eğer dik olarak sığmıyorsa battaniye serip üstüne yatırabilirsin aleti.

Motosikleti
    Yamaha MT-125
    Alıntı yedimsi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son nokta budur Fiytlar hakkında bilgin varmı hocam?
    yarın bi arar sorarım teşekkürler.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    İstanbulda otursam bu kadar diyaloğa gerek kalmazdı. İstediğin gün, ikimiz için de uygun bir zaman aralığında yardımcı olmak isterdim.

Arkadaşlar, ben Afyondan ankara'ya motor getirdim başkası için. Hiç tanımadığım biri yolda durdurup abi şu motoru yeni aldım, benim eve kadar getirsen de ben seni buraya arabayla bıraksam olur mu? götürürüm diye düşünmüştüm ama korktum deyince, kendi motorumu park edip götürmüştüm. Bu kadar art niyetli olmayın yahu. Kimsenin motorunu da çalmadım.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hırsız olsam direk gönüllü olurdum bu işe

Benim tavsiyem motosikleti kendin sürerek getirmen. Ehliyet olmamasından korkma yıllardır istanbuldayım bir kere bile polis çevirmesine denk gelmedim. Hele E-5 Tem gibi yollarda polisin yolu kesip gelen araçları durdurması mümkün değil.

Sürüş becerine güvenmiyorsan gece trafiğin olmadığı zaman veya pazar sabahı yollar boşken sürerek getirebilirsin.

Dobloyla taşımak istersen eğer dik olarak sığmıyorsa battaniye serip üstüne yatırabilirsin aleti.
    burda bu tarz şeyler gönüllü olarak çok yapıldı,karşılık beklenmeden..

şahsen ben götüreyim diyecek kişileri zan altında bıraktınız.
    efendy06, Sinan Er ve bursalıali bunu beğendiler.
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

lityumiyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kapalı kasa arabada taşıma olayını tavsiye etmiyorum. 2 sene önce arkadaşımın arızalanıp dağ başında kalmış motorunu Aliağa'dan Bornova'ya dobloya yükleyip getirirken polisin çevireceği tuttu k belgesi src falan gibi evrakları sordu. Olmadığını söyleyince de ceza yazmaya kalktı. İkna edene kadar bin dereden su getirmiştik. Yani tabi sana da olacak diye bir şey yok ama bu da ihtimal dahilinde

ByYlmzZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Süre Yok
    üstad bende esenyurttayım ama ehliyetsiz 1 yıldır kullanıyorum kendi aracımda var(babamın master'ı) dobloya daha önce naked bi motor sığdırıp başka şehirden getirmişliğim var.yine de yardıma ihtiyacın varsa özelden yazabilirsin.

Motosikleti
    honda wing go, kenbo 125cc cup
    Salihlide olmasam sana yardim ederdim. Bence yapman gereken en guzel is motor ehliyeti olan es dost birini bul o sursun motoru yada arabayi o sursun cevirme gorunce motora gecsin ama cok dikkatli olmaniz lazim ceza yememek icin.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Yanına araba kullanabilen bir arkadaşını al... ardından motoru getirecek gönüllü arkadaşı. 3 kişi gidin sen motora artçı ol, arkadaşın da arabayı getirsin. Ardından elamanı nereyi istiyorsa oraya bırak ;)

sezgingulmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni GT170 / Mondial RX3İ EVO
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbulda otursam bu kadar diyaloğa gerek kalmazdı. İstediğin gün, ikimiz için de uygun bir zaman aralığında yardımcı olmak isterdim.

Arkadaşlar, ben Afyondan ankara'ya motor getirdim başkası için. Hiç tanımadığım biri yolda durdurup abi şu motoru yeni aldım, benim eve kadar getirsen de ben seni buraya arabayla bıraksam olur mu? götürürüm diye düşünmüştüm ama korktum deyince, kendi motorumu park edip götürmüştüm. Bu kadar art niyetli olmayın yahu. Kimsenin motorunu da çalmadım.
    müdür onlar istanbullu öyle düşünmezlerse birileri gelir yürürken altlarından donunu alır adamların

TurboTastic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaş memleket ne hale gelmiş ya.. hale bak hırsız olsam-olsa lafları dolu..konuyu görünce aklımdan dahi geçmedi böyle birşey, ama herşey kirli bu istanbulda hak payınıda veriyorum. 0 motora artçı bindirme!. bir motorsever olarak tavsiyem maddi sıkıntı yoksa asist hizmetini alabilirsiniz. şayet yoksa forumdan güvenilir, insanların tavsiye edeceği birini bulabiliriniz. vaktim olsaydı yardımcı olurdum. dünya malı tamam herkes emanet canından bahsetmişte besmele çek bin götür işte gerisi olacağa varır. bu arada hayırlı olsun.

Kızıl pars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisiklet
    Yardım etmek isterdim ama yurtdışındayım.

Tahminimce en fazla aynaları sökersin, Dobloya girer.
    Ama yüklerken de indirirken de bir çeşit rampa gerekir.
    Ayrıca tek kişi ile zor olablir, iki taraftan iki kişi olmakta fayda var.
    Hamdım, piştim, hala hamım.

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    adam yardım istiyor bizim babalar gene bıdı bıdı şöyle yap böyle yap
    abi hepimiz motosiklet kullanan insanlarız, ne var insaniyet namına yardım etsek.
    babacım ne vakit istiyorsan mesaj at bana iş durumumu ayarlar yardımcı olurum ben sana sıkıntı olmaz.
    zaferce ve bursalıali bunu beğendiler.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Yarın akşam 9 da ben getiririm dedim, müsaitse alırız bakalım..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)