bir öneride ben vereyim diyelim motoru sürecek birisini buldunuz.kendiniz motora artçı olun motoru eve bırakıp arabanızla arkadaşı evine bırakın
bir öneride ben vereyim diyelim motoru sürecek birisini buldunuz.kendiniz motora artçı olun motoru eve bırakıp arabanızla arkadaşı evine bırakın
Bilmiyorum söylendimi ama motoru aldığınız kişiden rica edin. Ben öyle yapmıştım noterden çıktıktan sonra rica etmiştim kullanmayı bilmiyorum benim eve kadar götürür müsün demiştim o arkadaşta sağolsun kabul etmişti
bir kimse neden tanımadığı birinin motorunu emanet alıp ta riske girer ki? ya yolda olumsuz bir durum yaşansa? n'olacak?
Yok bu kişi töbe etmiş binmiyor. Motoru bir kez yan yatırmış korkmuş. Babası ilgileniyor satışıyla da
Hırsız olsam direk gönüllü olurdum bu işe
Benim tavsiyem motosikleti kendin sürerek getirmen. Ehliyet olmamasından korkma yıllardır istanbuldayım bir kere bile polis çevirmesine denk gelmedim. Hele E-5 Tem gibi yollarda polisin yolu kesip gelen araçları durdurması mümkün değil.
Sürüş becerine güvenmiyorsan gece trafiğin olmadığı zaman veya pazar sabahı yollar boşken sürerek getirebilirsin.
Dobloyla taşımak istersen eğer dik olarak sığmıyorsa battaniye serip üstüne yatırabilirsin aleti.
İstanbulda otursam bu kadar diyaloğa gerek kalmazdı. İstediğin gün, ikimiz için de uygun bir zaman aralığında yardımcı olmak isterdim.
Arkadaşlar, ben Afyondan ankara'ya motor getirdim başkası için. Hiç tanımadığım biri yolda durdurup abi şu motoru yeni aldım, benim eve kadar getirsen de ben seni buraya arabayla bıraksam olur mu? götürürüm diye düşünmüştüm ama korktum deyince, kendi motorumu park edip götürmüştüm. Bu kadar art niyetli olmayın yahu. Kimsenin motorunu da çalmadım.
Kapalı kasa arabada taşıma olayını tavsiye etmiyorum. 2 sene önce arkadaşımın arızalanıp dağ başında kalmış motorunu Aliağa'dan Bornova'ya dobloya yükleyip getirirken polisin çevireceği tuttu k belgesi src falan gibi evrakları sordu. Olmadığını söyleyince de ceza yazmaya kalktı. İkna edene kadar bin dereden su getirmiştik. Yani tabi sana da olacak diye bir şey yok ama bu da ihtimal dahilinde
üstad bende esenyurttayım ama ehliyetsiz 1 yıldır kullanıyorum kendi aracımda var(babamın master'ı) dobloya daha önce naked bi motor sığdırıp başka şehirden getirmişliğim var.yine de yardıma ihtiyacın varsa özelden yazabilirsin.
Salihlide olmasam sana yardim ederdim. Bence yapman gereken en guzel is motor ehliyeti olan es dost birini bul o sursun motoru yada arabayi o sursun cevirme gorunce motora gecsin ama cok dikkatli olmaniz lazim ceza yememek icin.
Yanına araba kullanabilen bir arkadaşını al... ardından motoru getirecek gönüllü arkadaşı. 3 kişi gidin sen motora artçı ol, arkadaşın da arabayı getirsin. Ardından elamanı nereyi istiyorsa oraya bırak ;)
Arkadaş memleket ne hale gelmiş ya.. hale bak hırsız olsam-olsa lafları dolu..konuyu görünce aklımdan dahi geçmedi böyle birşey, ama herşey kirli bu istanbulda hak payınıda veriyorum. 0 motora artçı bindirme!. bir motorsever olarak tavsiyem maddi sıkıntı yoksa asist hizmetini alabilirsiniz. şayet yoksa forumdan güvenilir, insanların tavsiye edeceği birini bulabiliriniz. vaktim olsaydı yardımcı olurdum. dünya malı tamam herkes emanet canından bahsetmişte besmele çek bin götür işte gerisi olacağa varır. bu arada hayırlı olsun.
Yardım etmek isterdim ama yurtdışındayım.
Tahminimce en fazla aynaları sökersin, Dobloya girer.
Ama yüklerken de indirirken de bir çeşit rampa gerekir.
Ayrıca tek kişi ile zor olablir, iki taraftan iki kişi olmakta fayda var.
Hamdım, piştim, hala hamım.
adam yardım istiyor bizim babalar gene bıdı bıdı şöyle yap böyle yap
abi hepimiz motosiklet kullanan insanlarız, ne var insaniyet namına yardım etsek.
babacım ne vakit istiyorsan mesaj at bana iş durumumu ayarlar yardımcı olurum ben sana sıkıntı olmaz.
Yarın akşam 9 da ben getiririm dedim, müsaitse alırız bakalım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)