Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni bir başlangıç

REKLAM ALANI

Merhabalar kardeşlerim abilerim başlıktan da anlaşılacağı üzere yeni başlayacağım motor işine öyle yok 600'lük 1000'lik motorlarda işim yok Scooter alacağım sonuçta daha yeni başlıyorum öyle motorlara ihtiyacım yok ama hangi motor markası iyidir hangi motor modeli iyidir sadece Scooter önerirseniz sevinirim bu arada eminim ki bir çok konu açılmıştır bu başlık altında ama hepsi eski konular şimdiden çok teşekkür eder hayırlı akşamlar dilerim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yedimsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Msx 125
    Öncelikle bütçen ne kadardır? Ehliyet bulunuyor mu? Ekipmanın mevcut mu?

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    bütçe nedir,ve ehliyet varmı ,varsa sınıfı ne,eğer bunlarda problem yoksa almak istediğin scooter hangi sınıfta olacak,,125,150,250,300,400,500,vs bunları belirtinki ona göre cevap yazalım

kaliteli motor istiyorsan alacağın markalar belli ,yamaha honda vespa,suzuki gibi,,ama en popülerleri honda yamaha

4000 Civarı 2. el almayı planlıyorum zaten ehliyet a2 mayıs sınavı ekipmanlar için ayrıca param var size verdiğim paradan hariç 125 cc daha uygun olur diye düşünüyorum

Motosikleti
    -
    ılk motor olacaksa buyuk teker onerırım kesınlıkle,hem hakımıyetı ve vıraj kabılıyetı daha olumlu hemde kasıslerde cok daha konforlu,bu acıdan suzukı address guzelseım olacaktır,keza yıne saglam motorlardan sym symphony kesınlıkle uzmez,yaklasık butcene uygun modellerı bulunabılır sanıyorum.
    yedimsi bunu beğendi.

İlk başlayanlar için maxi scooter uygunmudur geneli 150 - 250 arasında da ?

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    stevejones ,arkadaşa Suzuki önermişsin ama

4 bin liraya 2 ci el honda yamaha Suzuki nin büyük teker scooteri yok,en ucuzu 5500 den başlıyor,,belki sym nin yüksek km li olanını bulabilir

yada ufak teker paketçi tipi hondanın motorlarından alacak,,honda spacy,veya honda fizy gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Alıntı ErayB adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk başlayanlar için maxi scooter uygunmudur geneli 150 - 250 arasında da ?
    uygun olmasına uygunda 4000 e sucu motoru bile zor bulursun bırak maxi scooteri

yedimsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Msx 125
    Sym symphony, kymco super 8 veya agility city, peugeot tweet büyük tekerlekli temiz ikinci elleri(yüksek kmler 3000/4000₺) bulunabilirse bence güzel olur. Benim almak isteyipte bütçemden dolayı alamadığım scooterler Ben çin malı sukuter kullanıyorum(rmg venice) temel ihtiyacım olan ulaşımımı çok rahat gideriyorum.

Maxi sukuterler ağır oldukları için yeni başlayanlara uygun olmadıgını düşünüyorum. Deneyimleme fırsatım olmuştu, rahatlık olarak çok iyiler gaz tepkileri çok iyi fakat hafif sukuter kullanmanın başlangıçta sürüş becerilerinin geliştirmekte kolaylık sağladığını düşünmekteyim. Ayırdığınız bütçe olarak çok yüksek cc veya kmsiyle oynanmış maxi sukuter bulabilirsiniz.

Sahibindeni talan ederken kolaylıklar olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)