Youtube'da dükkan açmayı ve gezerken 500 dolar kazanmayı kim istemez ki!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
7. Maddeyi beğendim. Derhal uygulayacağım.
-
Aa şu skoda fabia rs ile roll yapan senmiydin.
İzlemişim, beğenmişim nerde benim 1 dolarım.
-
13- Son zamanlarda artan vloger kirliliğine sende üye ol.
-
12madde doğru :D kaza videosu koydum 600 700 abone geldi
-
7-13 yaş arası çocuklara hita etmek önemli.Minecraft oynayın.
-
Bu taktikleri uygulayıpta zengin olmayan vlogger görmedim arkadaşlar.
-
Yilda 490 dolar kazanmak icin 2 bin lira masraf yapip birde ustune video editlemekle ugrasamam.
-
Yılda 490 dolar kazanmak için harcanacak benzin de cabası.
-
2 hit video ile yaklaşık 490 dolar gösteriyor.
Siz 20 hit video yakalarsanız 4900 dolar yapar. 200 video çekin 49.000 dolar kazanın
-
Boeing 787 adlı üyeden alıntı
Yılda 490 dolar kazanmak için harcanacak benzin de cabası.
Konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok sanırım. Hadı sadece ıse guce gıderken cekıyosun, vıdeo ıcın ozel olarak gezmıyosun dıyelım. Kamera masrafı ve vıdeo edıtleme zahmetını cekmeye degmez. Yılda 1764 lıra ıcın nıcın ugrasır bır ınsan? Gunde 4.80 lıra ayda 144.90 lıra yapıyor. Bundan kamera masrafını cıkartmak lazım. Buna harcanacak bos vaktım varsa freelance tasarım ısı yaparım daha fazla kazanırım.
Herkesın yaptıgını yapmak yerıne kımsenın yapmadıgı bır seylerı yapmak daha fazla kazandırır. Bır laf vardır ya hanı "O ısın ekmegını en basta yapanlar yedı" dıye, o mısal.
-
Ben de kendi çapımda videolar çekip atıyorum. Zaten izlenme sayısı, abone gibi bölümlerden fark ediyor kanallar.. Benim yapma amacım Adobe Premier bilgimi geliştirip eğlenmek gibi bir şey. Ancak ben yeni nesilden umudumu keseli çok oldu..
Motovlog bir yana, youtube'da binlerce hatta milyonlarca abonesi olan bir geri zekalı nesil ve milyonlarca bunların kopyası insan var. Ana sayfada önünüze düşüyor bakıyorsunuz. İzlenme sayısı milyonları bulmuş videolar. Yemin ediyorum 30 saniye dayanamıyorum. Bir insanın evinden okula gitmesini kim merak eder ya da sabahları nasıl uyanıyorum, burası benim odam.. Youtube'da en popüler videoları izlerken, o kişi nasıl tepki veriyor diye video çekiyor insanlar ve yüz binlerce kez izleniyor bu saçmalıklar..
Ya ben gerçekten yaşlandım kafam almıyor ya da gerçekten geri zekalı bir nesil geliyor. Motosiklet için de öyle arkadaş dokunmuş ucundan. Yok kızlara şunu sorduk, arabanın aynasını nasıl indirdim, polisleri trolledim ( Bu da dilimize yeni eklenen kelime)
Elbette yeri geldiğinde eğlenir insan, ciddi insanlardan hep aynı, Zeki Müren Türkçesiyle konuşmalarını beklemiyorum ancak bu saçmalıkları yaşam tarzı haline getirip günün 24 saati böyle yaşarsan, geri zekalı tabirini de hak edersin. Herkes popüler, herkes oyuncu, herkes komedyen, herkes ünlü anasını sattımının memleketinde.
Ve gerçekten asosyal, salak, sorgulamayan, okumayan, cahil bir nesil bu ülkede yerini almış da devam ediyor. Diyorum ya, Elektrikçi Mümtaz abinin kızının odasını merak eden, bir video izlerken acaba Bilal nasıl tepki veriyor diye merak eden... Türk gençliği yarın bu memleketin bugünü olacak.
Konunuzu biraz başka boyuta çektim, kusura bakmayın..
-
Bu yazı ciddi mi yazıldı yav...
-
Bu kadar kasmaya gerek yok.. Biraz ağzını yavşatın, biraz editleme bilin, birde ergenlere hitap ettiniz mi tamamdır.
Not:Sadece bu videonun izlenme sayısı 13 milyon
-
13. Insanlara youtubedan nasil para kazanilir diye konu açarak kanalinin reklamini yap
-
Dr. Fatih adlı üyeden alıntı
Ben de kendi çapımda videolar çekip atıyorum. Zaten izlenme sayısı, abone gibi bölümlerden fark ediyor kanallar.. Benim yapma amacım Adobe Premier bilgimi geliştirip eğlenmek gibi bir şey. Ancak ben yeni nesilden umudumu keseli çok oldu..
Motovlog bir yana, youtube'da binlerce hatta milyonlarca abonesi olan bir geri zekalı nesil ve milyonlarca bunların kopyası insan var. Ana sayfada önünüze düşüyor bakıyorsunuz. İzlenme sayısı milyonları bulmuş videolar. Yemin ediyorum 30 saniye dayanamıyorum. Bir insanın evinden okula gitmesini kim merak eder ya da sabahları nasıl uyanıyorum, burası benim odam.. Youtube'da en popüler videoları izlerken, o kişi nasıl tepki veriyor diye video çekiyor insanlar ve yüz binlerce kez izleniyor bu saçmalıklar..
Ya ben gerçekten yaşlandım kafam almıyor ya da gerçekten geri zekalı bir nesil geliyor. Motosiklet için de öyle arkadaş dokunmuş ucundan. Yok kızlara şunu sorduk, arabanın aynasını nasıl indirdim, polisleri trolledim ( Bu da dilimize yeni eklenen kelime)
Elbette yeri geldiğinde eğlenir insan, ciddi insanlardan hep aynı, Zeki Müren Türkçesiyle konuşmalarını beklemiyorum ancak bu saçmalıkları yaşam tarzı haline getirip günün 24 saati böyle yaşarsan, geri zekalı tabirini de hak edersin. Herkes popüler, herkes oyuncu, herkes komedyen, herkes ünlü anasını sattımının memleketinde.
Ve gerçekten asosyal, salak, sorgulamayan, okumayan, cahil bir nesil bu ülkede yerini almış da devam ediyor. Diyorum ya, Elektrikçi Mümtaz abinin kızının odasını merak eden, bir video izlerken acaba Bilal nasıl tepki veriyor diye merak eden... Türk gençliği yarın bu memleketin bugünü olacak.
Gerı zekalı mı? Bu mudur yanı? Bu kadar mı? Sadece gerı zekalı mı? Bence cok hafıf bır ıtham. Zıra ıddıaya gırıp sacını boyatanlar mı dersın, sırf ızlenmek ıcın bırbırlerıne turlu ıskenceler yapan mı dersın. Cocuk olsa, cocuktan kastım 13-14 yasında bebe olsalar neyse, ortalama 20 yasında adamlar oyle aptal hallere gırıyorlar kı, bakın abartıyorsam serefsızım, hıcbır para bana o hareketlerı yaptıramaz.
Kıskanmak falan degıl varsın daha cok kazansın ama olur ya hayat, bır gun bır yerlerde karsılasmayalım. Insan yerıne koyup yuzlerıne ıkı kelıme soyleyecegımı sanmıyorum. Para, ün her neyse hıc bır sey ınsanı boylesıne kucuk dusurmemelı. Yazık. Bunlara prım verenlere de yazıklar olsun.
-
alasehirli adlı üyeden alıntı
13. Insanlara youtubedan nasil para kazanilir diye konu açarak kanalinin reklamini yap
Bunu da ekleyebilirim listeye.
Tabi benim öyle bir iddiam yok. Olsa konu açmak yerine 1 TeraBayt 1000RR, 1 TeraBayt ducati videosunu editleyip kanalıma yüklerim
-
10 yıldır Google'dan para kazanıyorum, bu kadar saçma tavsiyeler görmedim.
-
Dr. Fatih adlı üyeden alıntı
Ya Allah aşkına ne güzel şeyler yazıyorsunuz siz öyle.
Helal olsun hekim amca.
-
Bu gun izledigim videoya ne dersiniz 18-20 yaslarinda iki kiz bi erkegin donunu gormek icin istanbulun gobeginde pantolonunu indiriyorlar ve bunu videoya cekiyorlar. Yazik o gencleri yetistiren aileye.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)