Motorcuabi-Kolaçan Motovlog ve RPM motovlog(rpmchanneltr)
Motorcuabi-Kolaçan Motovlog ve RPM motovlog(rpmchanneltr)
TEK TABANCA
RPM
FDUZ
Motorcu Muhabbeti,TekTabanca,İki Teker
tokyo enduro
tektabanca
enduro kex
zab enduro
enduro kex
rupture
endurocuyuz
plaeco
tek tabanca; gerçekten prodüksiyon olarakta muazzam. Parçaları ve müzikleri piyasadan bir arkadaşımın dahil olduğu ekip yapıyor. underground piyasada zaten çok iyiler. Prodüksiyon, geçişler efektler... Sürüş anlamında da yok şu top speed bu top speed değil, şu kanyonda şu viraj, bu teknik diye başarılı bir katkısı olmakta.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
yanlış anlaşılmasın ancak iki teker, kolaçan, motorcu abi gibi (bana göre gereksiz) tipler, anca ergenler hitab eden, faydası olmayan tipler...
Benim kafam motovlog falan kaldırmaz hiçbirini de sevmem ancak TEK TABANCA ve FDUZ kanallarını takip ederim. Efendi ve sohbeti güzel adamlar.
Angaralı kolaçan hele girişteki angara havasına bayiliyorum...
Videoları küfür içermeyen tüm motovlogerlara teşekkür ederim, hangisi denk gelirse gelsin keyifle izlerim, küfür içerikli olanları izlemek şık olmuyor aile ortamı çoluk çocuk, vlog yapanlar buna dikkat ederlerse harika olur...
Bana göre en iyi motosiklet kanalı Aea idi. Vlog olarak ise Tektabanca, kolaçan, Los Angaras, M2, Motorcuabi dir.
aea
tek tabanca
barodi
veli montana
Kalitesi ve geleceğe dönük bakışıyl tektabanca...
bu aralar kanalda harakiri yapıyorum bol bol, beklerim
Emre600rr -Emre 600rr Motovlog kaliteli bilgilendirici eğlence ve zaman geçirecek videoları var.
Kerem a hero Tabikide çılgınca tek teker videoları tehlikeli olsada güzel.
Motorcu Muhabbeti bu ülkenin RoyalJordanian'ı dır. İlk başlayan kendisidir. Ve diğerleri hep ondan sonra motovlog yapmaya başlamıştır. Bir çok kişiye örnek ve ilham kaynağı olmuştur. Gerek düzgün üslubu gerek karakteri olsun. Ya da çektiği videoların güzel dolu dolu içerikleri. Ondan daha iyi bu işi yapan kimse olmamıştır.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)