bildiğin çile bu ya...
İstanbul trafiğinde bu çileyi kendine neden çektiriyorsun...
özellikle araya dereye girmekteki kararlılığın ısrarın beni izlerken strese soktu... 0:53 de başladı ilk çile .. bunu İstanbul dışında kullansan daha verimli olur bence..çünkü bizim trafiğimiz diğer ğlkelerdeki trafiğe nazaran yol darlığı ve aracların ip gibi dizilmemesi nedeniyle her türlü anlık harekete ve ters reaksiyona açık...adam şerit takibini bilmiyor mesela..her an önüne kırabilir veya bir yaya fırlayabilir...
reflekslerin çok iyi ama muhtemelen 30 lu yaşlarındasın enerjinin zirvesindesin...
ben 40 olduğumdan izlerken bile yoruluyorum...
Yörük şivesindenmidir bilmem ben severim efendi mütevazi ayrıca içimizden bir az takip edin len
https://www.youtube.com/channel/UCgV...OltXRJOQBFQAsA
Pek motovlog yapmıyor olsa da motosiklet camiasına rekli eğlenceli videolarıyla baya baya destek olan
BikeBoobs
Tek geçerim motovlog içinse
Tek Tabanca (:
Valla forum halkı buna apaçi diyorsa apaçiyimdir.
Stil aynı, şuan abone oldum ve diğer videolarına baktım. Evet evet aynı. Varsın taytaycı grup apaçi desin.
Şuan makine yok ama bi hafta mutlaka çıkalım, uçmakdere yapalım,bulurum senin için makine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
Hocam ben konuşma filan sevmiyorum. :(:(
yok yav, yeni öğrendim motor sürmeyi. geçen yılbaşı aldıydım ehliyeti. ondan öncede hiç motosiklete binmişliğim yok ne yalan söyleyeyim. yaş ta henüz 30 değil. çıtırım.
haklısın izleyeni epey strese sokuyor. hatta bi arkadaş şöyle yazmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
la ayıp ediyon motor olmasada gel, efsane artçı eğlendirirm ben
belkide kamera motive ediyor seni...sürekli bir adrenalin..bizimTayvunbora nikli bir argadaş var KTM1290 adventure sahibi..onu resmen linc etmiştik bir kaç yıl önce..şimdi beğenirler ama ilerde bireysel bir konuda anında taşlar bizim forum bu tarz sürüşleri bak benden söylemesi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
MG ve KTS muhabbetleri hoşuma gidiyor..
"CaRPe DieM"
Kolaçan Moto Vlogada gözüm takılıyor..Angaralı kurye kardeşimizin rahat tavrı hoşum gidiyor
motoruna kamyon kornası takmış önüne yaya atlıyor korkutmaya kıyamıyor...
yaw o bebe tam bir mal almış bi tane repsol 2 de 1 düşüp duruyor geçen bu bakıma gitmiş debriyaj balatası degiştiriyolar bu mala 550 tl kitlediler parça başka yerde 180 tl ha hemde orjinali
gel gelelim servisteki adamla bir konuşması var ben tam bir malım abi diyor konuşma tarzından belli yani bi gün bi yerde sağlam patlar ama nerde bilemem eger o zat burdaysa mesajım var kardeş bırak bu işleri git başka bişey yap
KORKA KORKA YANA YANA AÇ VE ARKASIZ KÖPEKLEŞEREK YAŞAMAK DERSE BU YÜREK ÇAT DİYE ÇATLASIN ULAN
eee beni hala takip etmiyor musunuz?
Özellikle ne çekmiş diye takip ettiğim kimse yok. ama beta sürümü ve artçılı sohbeti beğeniyorum özellikle artçılı sohbette arkadaş hanımızla birlikte motosiklet inceliyor çok hoşuma gidiyor.
ama hiçbir kanala abone değilim.
Dostlar hepnize merhaba,
Bende bir mt-25 kulanıcısı olarak yaklaşık 3 aydır bu foruma üyeyim. Ve 1 hafta önce bir youtube kanalı açtım. Göz atmak isteyeniniz olursa kanalın linkini aşağıya yazıyorum. Öyle kendi çapımda bir vlog kanalı. Lütfen ön yargılı olmayıp kanalıma göz atıp beni desteklerseniz çok sevinirim. Hoşçakalın.
Fakir Motovlog
https://www.youtube.com/channel/UCRdAKp0aGCB6mC9W-Ekr5Cg
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)