xterkan adlı üyeden alıntı
ilk bajaj çıktığında discover 125 aldım arada hızlı gaz açınca tekleme ,motor ve silindir bloğu birleşme yerinde terleme ve debriyajı bıraktığımda gaz vermeyince debriyajdan ses geliyordu ,debriyaj değişti ,terleme için keçe değişti, sonrasında kardeşime verdim şuan 60 bin km nin üstünde ve ist da kurye işinde hırpalanıyor, bence kendisini ispatladı,fiyatına göre ,geçen senede gittim 2016 sıfır pusar aldım arka fren basma pedalı nı pim atarak aşağı çektim iyi basılmıyordu ,denge sensörü sesi hiç olmadı, gösterge kısmından soğuk havalarda zırıltı sesi geliyordu ,sünger band yerleştirdim ses yok, gösterge gitmesi kışın başladı marşa bastığımda ,yeniden kontak açılmış gibi ekran gidip geldi, başkada yolda giderken stop etme motor terlemesi v.s hiçbirşey yaşamadım arkadaş sen önce servise git ,vites sapındanmı,yağ boşaltma tıpasından mı baktır, birde zincirini normal motor yağı ile yağlıyorsan yada aşırı ondanda sıçrama olur ön tarafa ,kısaca basit bir konu için neden burada bajaj ve diğer kullanıcıları zan altında bırakıyorsun, gerçekten ciddi bir sorun varsa ve firma ilgilenmediyse yorum yazsana, ben şimdi bu sitedeki yorumunu kopyalayıp senden davacı olabilirim yada aynı şekilde firma sana dava açabilir ,kısaca bir ürünün ne kötü reklamı yapılsın, ne gereksiz iyi yönde reklamı yapılsın ,bana göre reklam kokan hareketler bunlar