Motorum Yağ Akıtıyor (Ss Eklendi)
Reklamlar
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
taktın sen. Alacaksın bu motoru gelir gelmez
Bir aksilik olmazsa ilk gelen partiden alirim tek dal
Reklamlar
-
Yağ tahliye civatasının aşırı sıkılmasından dolayı civatanın hasarlı olabileceği ifade edilmiş. Fakat bajaj marka savunucusu olarak değerlendirilmiş. Bence motordan değil servis hatasından kaynaklanan bir sorun olabilir. Hemen markaya yüklenmemek lazım. Büyük markalar dahil hiç bir servis eline aldığı motoru adam gibi bilmiyor.
Benim motorumun tek tek bütün civatalarının sıkma tork değeri elimdeki service manuel de var. 20 nm tork ile sıkılacak olan yağ tahliye civatasının hayvan gibi asılarak en az 40 nm tork ile sıkıldığını gözlerimle gördüm.
Ne demişler; Al birini, vur ötekine...
Son olarak : Hint malı motor alacaksam; TVS bakarım. ikinci sırada Hero olur.
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Kuralkan ile iletişime geçmek faydasız. motosikletin kaç tekeri olduğunu bilmeyen kızlar ile görüşüyorsunuz
Evet, Ekrem ATA bey yardımcı olacaktır.
Bana yardimci olmamisligi vardir zamaninda. Allah tan satmis da kurtulmusum. Bir ara 2017 sini alayim diye dusunmustum. Evlerden irak.
-
Yedek parça fiyatları uçtu sıfır fiyatları uçtu kronik sorunlar bitmiyor
Bir daha mı BAJAJ tevbe
-
arkadas hangi ilde bilmiyorum ama cok iyi servisler var. onlardan birine gitse cozumu illa bulunur gibime geliyor. yani neticede burda yazmakla o motor duzelmiyecek hangi marka olursa olsun. bunlarin cozumu her zaman servis.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
efendy06 adlı üyeden alıntı
Olur mu hiç? Ucuz olan her zaman iyidir. En ucuz neyse en iyi odur.
Hiç sevmiyor olmama rağmen, bir arkadaşın ısrarı ile bir gün bim markete gittik. Bizim arkadaş pinti, bim ucuz. Tencere tava yani. Mangal yakacağız, işte tavuk aldık, köfte aldık, tatlı aldık, ekmek aldık, içecek aldık. Çıktık pikniğe, arkadaş tavuğu açtım, bariz kokuyor, köfteyi açtım et etten başka her şeye benziyor, dedim hacı sen yak mangalı, ben kasaba gidiyorum. Bunları yiyip gecemi hastanede rezil edemem. Gittim, bimden daha pahalıya ürün satan kasaba, tavuk aldım, köfte aldım. Pastaneden tatlı, kuruyemişçiden içecek aldım. gidip afiyetle yedim. Sırf en ucuz bim satıyor diye kokmuş tavuk yemeye gerek yok.
ne kadar onyargili bos beles bir soylem. bir kere bim'de satilan urunler farkli farkli firmalardan geliyor. icinde iyisi oldugu gibi kotusu de olabilir ama kokmasi zaten normal degil cunku bozulmus demektir. tuketim tarihine bakip goturdun mu geri? kasarli koftesi cok guzel mesela. emin marka doneri de cok guzel mesela. onyargidan ibaret bir yazi. her ucuz urun kotu olmak zorunda olmadigi gibi her pahali urun de iyi demek degildir!
-
Norton772 adlı üyeden alıntı
arkadas hangi ilde bilmiyorum ama cok iyi servisler var. onlardan birine gitse cozumu illa bulunur gibime geliyor. yani neticede burda yazmakla o motor duzelmiyecek hangi marka olursa olsun. bunlarin cozumu her zaman servis.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
ne kadar onyargili bos beles bir soylem. bir kere bim'de satilan urunler farkli farkli firmalardan geliyor. icinde iyisi oldugu gibi kotusu de olabilir ama kokmasi zaten normal degil cunku bozulmus demektir. tuketim tarihine bakip goturdun mu geri? kasarli koftesi cok guzel mesela. emin marka doneri de cok guzel mesela. onyargidan ibaret bir yazi. her ucuz urun kotu olmak zorunda olmadigi gibi her pahali urun de iyi demek degildir!
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Motor daha 8 binde
1-Sanzıman değişti
2-Motor açıldı
3-Motoru aldığın ikinci günü korna bozuldu
4-Ön kısımdaki titreşim
5-Defalarca yazılım atmama rağmen stop etme sorunu
6-Km saati resetlemesi
7-Motor boğulması
8-Performans kaybı
9- Arka frene sert basınca arka takımdan sert sesler gelmesi
10- Stop etme sorunundan dolay çok büyük tehlikeler atlattım
11- Farları yetersiz
12- Aynalar omuzu gösteriyor
13- Lastikler berbat
14- Sağ ayaklı koyma yerinde titreşim fazla
15- Motor civarından yağ akıttığın
16- Motordan conta araçlardan yağ akıttığın
17- Sanzımandan sesler geldi
18- Sanzıman vites boşa atıyor
19- Koruma demirlerinde vidaları düşmesi 2 defa düştü titreşimler
20- Kafa kısmında vidaları gevşemeyin her hafta sıkıyorum
21- Km saatinin saat ayarladığınızda geri kalması
22- Soğuk havalarda motorun zor çalışması
23- Artçı selesi sert
24-Malzeme kalitesi kötü yakından baktığımda bir çok yerinde fabrikasyondan kaynaklı çapak kaynak görüyorum
25- Motorum yakıştırmalar iyi değil dökülebiliyor
26- Benzin hortumu çıktı benzin akıtıyor az kalsın motorum ve ben benzinde uyuyorduk
27- Fren disklerin paslanmaz
28- Yağmurda frenler çok yetersiz
29- Motor soğuk iken titreşimi fazla
30- Zincir ses yapıyor
Daha motor 8 binde efendiler 8 binde 22 aylık
BAJAJ PULSAR 200NS VE BİTMEYEN SORUNLARINI OKUDUNUZ ARKADAŞLAR
Hiç sorunum yoktur diyeni inanmam arkadaşlar
Olmaz olsun bajaj
Bajaj mı bir daha tevbe
Baştan aşağı sorunlu bir motor
-
13 Temmuz 2018, 10:09
Merhaba Başıma bela bir Kanuni Seyhan 250 var. Vitesliye geçiş için aldım. Herşeyini kontrol ettim ve yaptırdım Hatta motoru sıfırlattım. Sonrası mı.... Nerden geldiğini anlamadığım akıntılar başladı. Bir karbüratör akıtır bir yağ keçesi . Şu an ortaya karışık. Karbüratör damlatıyor Zincirin ordan , keçeye gelip yağı alıyor ve yere akıyor. Ortalık yağ içinde Kaç ustaya gittiysem çözemediler. Çengelköy de otururken ordaki ustam kafa göz yarıp bişiler yapıyordu. Göktürk e taşındım durum feci. Kimse sorunu çözemiyor. En son bi açık araziye götürüp kibriti çakmayı planlıyorum.... Yokmu eyüp tarafında ben yaparım anlarım diyen usta?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)