arkadaşlar merhaba
konuyu tekrar canlandıracağım insallah
250cc lik çift silindirli motorsiklet almak istiyorum. hedefler mt25, inazuma ve dolaşırken gördüğüm vtr250.
inazumaya bindim , tip olaraf f modelini beğendim ancak motor güç ve agırlık olarak hantal geldi bana, çoğunluklu şehir içi kullanmak istiyorum . Ama gayet kaliteli ve rahat motor.
MT25 kontrolü çok kolay şehir içi. Motoru istekli güçlü . 190 boyundayım altımda küçük kalıyor demelerine rağmen yaklaştım bu motora.
vtr 250 de 50bin km civarı bir motor ile ilgileniyorum . ancak yerli ve yabancı siteleri dolaştım yedek parça için . bulabildiğim şeyler çok kısıtlı. satıcı da debriyaj balatası almış henüz taktırmamış .
yağ filtresi kolay bulunuyor ama hava filtresine hiç rastlamadım mesela. fren balataları var disk yerli sitelerde yok . manisa honda servisine sözlü olarak sordum , fotoğrafını gösterdim usta hiç bilmiyorum bu motoru dedi.
yetkili serviste bu motora servis yaptıran var mı ? kısa zamanda parça geliyor mu ve uçuk fiyat çekiyorlar mı ? Motorla uğraşmayı severim ufak tefek şeyleri kendim yaparım ama bu motor benim gözümü korkuttu. 12 bin tl civarı para şu durumda verilmez olarak görüyorum . Fikir verebilir misiniz?