Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Nereye Kadar Bu Yalan İlanlar ?

REKLAM ALANI
    ByYlmzZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Süre Yok
    üstadlar forumumuzda ve dışarda bir sürü ifşa edilmiş motosiklet ilanları var.yan yatmış çamura batmış km'si yüksek olanlar hasarsız ve kusursuz olarak itelemeye çalışılıyor insanlara.bende motorumu bir gün satıcam fakat alıcının motorla ilgili her şeyi net bilmesini isterim.fakat sattıktan sonra ben nasıl 2.el motor alabilirim?kime ve neye güvenerek? km'si oynanmış motoru ekspertiz'de ortaya çıkaramazsın.satıcıya güvenipte iş yapmaya kalkamassın.e birde 40k kullanıp motoru daha sonra sıfırına zam geldi diye aldığı fiyattan satmalar falan.ne oluyor arkadaş bu insanlara?
    efendy06, ubasaroglu ve huseyindemir bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Cbr 250R
    Çok haklısın ,en azından ifşa etmek arkadaşlarımızın işine yarar.Herkes elinden gelen sağduyuyu göstermeli,geri kalan allahından bulsunlar

Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Alıntı mertrichards adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok haklısın ,en azından ifşa etmek arkadaşlarımızın işine yarar.Herkes elinden gelen sağduyuyu göstermeli,geri kalan allahından bulsunlar
    milyonlarca yanıltıcı ilan içerisinden birkaçını sağduyulu forumdaşlarımız sayesinde haberdar oluyoruz.ya yıllarca parasını biriktirip ifşa edilememiş bir şerefsize denk gelse masum vatandaş.vicdanlara sığmıyor bu şerefsizlik
    4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali

Lengeli Fötr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 - Suzuki V-Strom DL-650
    Tanıdık bildik birinden almak lazım da öylesini her zaman nereden bulacaksın

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Valla sebep bizim insanımız yine.Kimse kusura bakmasın, 30bin km'yi geçmiş motora ölü derseniz sizi daha çok keklerler.
    Taner YILMAZ ve exteras bunu beğendiler.

Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla sebep bizim insanımız yine.Kimse kusura bakmasın, 30bin km'yi geçmiş motora ölü derseniz sizi daha çok keklerler.
    bu tespitte de haklısın.fakat bu önyargı neredeyse bu ve bunu gibi forumlar sayesinde kırıldı gibi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

Alıntı Lengeli Fötr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tanıdık bildik birinden almak lazım da öylesini her zaman nereden bulacaksın
    almak istediğin motoru tanıdıktan bulmak imkansız gibi işte

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Bize kalmayacak bir dünya için bize kalacak günahlar biriktiriyoruz.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Hocam durum hep böyleydi millet ifşaya başlayınca dikkatler bu konuya kesildi tabiki.

Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Alıntı whitedeamon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam durum hep böyleydi millet ifşaya başlayınca dikkatler bu konuya kesildi tabiki.
    hocam normalde çevremizden de görüyoruz 'abi bak benim makineye adam neler yazmış' diye.gereken ihtarı çekiyoruz ilanı kaldırtıyoruz ama çözüm değil.adam farklı hesaptan bir daha koyuyor ilanı

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Öğrenci halimizle yazları çalışıp iyi kötü bi cbf alıcaz. O da gidicek patlak çatlak bişey çıkacak. Bu gidişle ne motor ne başka birşey alamıycaz kimseden.
    HONDA

#BZ3082

Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Alıntı Stock Sever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öğrenci halimizle yazları çalışıp iyi kötü bi cbf alıcaz. O da gidicek patlak çatlak bişey çıkacak. Bu gidişle ne motor ne başka birşey alamıycaz kimseden.
    maddi durum varsa sıfır alınacak motorlar.2.el'in kurnazı olmazsan itelerler motoru

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30 bin km re olan motosiklete sıfır fiyatına yakın para isterlerse ölü muamelesimi dersin artık her şeyi mubah görürler

Ülkemizde malesef kaç bin tl lik arabasının bakımını yağına suyuna bakmayan dangozlar var motosikleti düşünmek bile istemiyorum

Yağmı aman 10 tl salla gitsin ne yağı olduğu önemli deyil bakımı kim uğraşıcak derken motor 30 40 binde dişli zincir kayış misketler debraj balatası hele bide eşek gibi kulandıysa motoru kucağına alır gezersin başından salmak için satmaya başlar lar tabi ilana koymadan dışını güzelce yıkar cilasınıda atarlar çiçek
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Alıntı ByYlmzZz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maddi durum varsa sıfır alınacak motorlar.2.el'in kurnazı olmazsan itelerler motoru
    İlk motorum olduğundan sıfır olsun istemiyorum ki sıfır alcak imkanım da yok. Tanıdık birkaç kişi var cbf'le kuryelik yapan. Hem onlara baktıracağım hem de faturalı expertiz yaptırcağım. Tabi yazın iş bulabilirsem.
    HONDA

#BZ3082

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Oyle alicilar var ki valla insani bazen yoldan cikarip yalan dolana zorluyorlar.
    Onceki motorum yzf 125 3. Sahibiydim ve motorun gosterge saati bozulmustu.Aldigim kisi arkadasimdi.Yurtdisindan km saati getirtti km saati 41 bin de cikti.Motorun orjinal km si 24 bin kusurlerde filandi.Ve motor henuz daha muayeneye girmemis,yani dusurebilirdim cok rahat.Yapmadim o sekilde muayeneye soktum.Cunku gidip bi ustaya benim motorumun km sini dusur diyemem.Hasar kaydi vesaire yok motorda.

İlanda satarken durumu anlattim,km saati arizalandi ve yurtdisindan cikma aldik diye.Gelen mesajlari gormeyin.
    Oooo km yuksek 5 bin veririm
    Hocam ne is bu dolandirici misin
    Km cok satamassin sen bunu senetle aliyim

Vs vs

8 bin ₺ ye sattim.Alan arkadasta memnun

inshroud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlanlar kendini az çok gösteriyor aslında. Alınacak adamın tipine (adamın tipi derken hem gerçekten tipi hem de ilanda yazdıklarında ya da telefonda konuşurken gösterdiği özene, tanışıldığında gösterdiği tavıra) göre anlaşılıyor durum.

Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Alıntı inshroud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlanlar kendini az çok gösteriyor aslında. Alınacak adamın tipine (adamın tipi derken hem gerçekten tipi hem de ilanda yazdıklarında ya da telefonda konuşurken gösterdiği özene, tanışıldığında gösterdiği tavıra) göre anlaşılıyor durum.
    öyle iyi oyuncular var ki hocam.hayatımda 50 den fazla araç aldım sattım.konu araba olursa tek başıma gider alırım ezpertize bile sokmam kendime güvenirim.ama çaylak olduğum zamanlar maslak sanayide bi araç buldum(doblo maxi 1.9jtd)adam öyle bi iyi oynadı ki bizde baktırmadık.ve de adama güvendiğimiz için alıcımız çıktığında adamın dediklerinin aynısını dedik.fakat araç taklalı çıktı.satış yapmamıza rağmen arabayı geri aldıp parasını iade ettik.adamın duasını aldık yolcu ettik.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    İşin özü türküz kardeşim, hep iyi güzel yanlarımızmı var sanıyorsun. Üçkağıtçı, düzenbaz, sahtekarlık. Neler neler. Adamlar patates cuvallarken çuvala soba borusu koyuyor, dış tarafına büyük, borunun içine küçük patates doldurup satıyor piyasaya sürüyor. Neler neler. Yoğurdun üstüne kaymak diye peçete sererler bizde yeriz onu.
    ByYlmzZz bunu beğendi.

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    İnsanoğlu ciğ süt emmiş... Kimisi ham kalmış, kimisi olmuş.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Kadinlari kiyafetlerinden oturu cok rahat "ahlaksiz" ilan edip, haram olmasina ragmen yine ayni rahatlikla cikari ugruna yalan soyleyebilen bir ahlaki seviyeye borculuyuz durumumuzu.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kadinlari kiyafetlerinden oturu cok rahat "ahlaksiz" ilan edip, haram olmasina ragmen yine ayni rahatlikla cikari ugruna yalan soyleyebilen bir ahlaki seviyeye borculuyuz durumumuzu.
    yeterli tespit işte o kafada ki insanlara ayrı ayarım.yalan atmak,yeri geldiğinde başka bir insanın günahına girmek ya da trafikte önde ki düşük süratle gidiyor diye anasına avradına giydirmek.
    jimi_hendrix ve hasmet bunu beğendiler.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)