İkinci el motor fiyatlari artar mi
Reklamlar
-
Motosikletimi satmak istiyorum, her ne kadar zevkli olsada motosiklet bana gore degil. Cok hiz yapiyorum olur olmadik yerlerde. Hic kaza falan yapmadim ama bu yapmayacagim anlamina gelmez. Sizce en mantikli zaman ne zamandir satmak icin? Suan piyasasi 7.000 -7.500 arasi, 8.000-9.000 olur mu zamların etkisiyle?
Reklamlar
-
Sen hepimizden iyi viraja giriyorsun, hepimizden iyi fren yapıyorsun. Hepimizden iyi teker yapıyorsun. Niye bırakıyorsun ki? Daha karpuz kesecektik...
-
senin motoruna kimse 5 kuruş vermez troll kardeş. motoru çok yatırmışsın o motor yatmaya alışmış, yolda gidemez artık.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Millette verecek para varsa satılır. Milletin elinde verecek para yoksa iphone bile elinde kalır.
-
12000 tl veriyim bana sat senin gibi kullanıcıdan motor almak herkese nasip olmaz, sayın kendini trolleyen zeki kardeş
-
takintili adlı üyeden alıntı
Motosikletimi satmak istiyorum, her ne kadar zevkli olsada motosiklet bana gore degil. Cok hiz yapiyorum olur olmadik yerlerde. Hic kaza falan yapmadim ama bu yapmayacagim anlamina gelmez. Sizce en mantikli zaman ne zamandir satmak icin? Suan piyasasi 7.000 -7.500 arasi, 8.000-9.000 olur mu zamların etkisiyle?
İyice saçmaladın artık.Nereye bırakıyorsun yav.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
İyice saçmaladın artık.Nereye bırakıyorsun yav.
Adam saçmalayabilir, suç bizde bunun gibilere cevap veriyoruz..
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Adam saçmalayabilir, suç bizde bunun gibilere cevap veriyoruz..
Yazdigim mesajda sacma olan ney
-
-
[IMG][/IMG]
-
-
Dünyanın her yerindeki Türk motosikletseverler çok acı bir gün bugün... Kaybımız büyük.
-
Konu dün açılmış, yetişememişim tüh. Bence 9 Mart'ı yas ilan edelim... Acı kaybımız diye...
Bu arada, muhteşem fren yapan, deli gibi teker yapan, virajda çizgisini bozmayan, 1000cc gibi giden 200cc bir makina arıyorum. Bütçem 12.000TL düşünürsen iletişime geçelim.
-
sorduğun sorunun Bizim evin altında yatır var yatırımı nasıl değerlendirebilirim sorusundan bi farkı yok
-
Senin önceki açtığın konular, yazdığın yorumlar, kendini övmelerin hep saçma sapan gereksiz ve troll olduğu için kimse sana düzgün cevap vermeyecek
-
evlilik programina katilmalisin, potansiyel var sende...
-
Link'teki ürün ile takas olur mu?
-
-
Kardeş bi sonraki nick olarak ne düşünüyorsun ? "kararsiz" kadar orijinal olmadı sanki bu versiyonun.
-
Mesajda sacma hic bir sey goremiyorum. Bence gayet kisa, oz, net, mantikli bir soru.
Ama ille de dovulecek biri lazim bizim millete. Velhasil cekemiyolar seni diye dusunuyorum sahsen...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)