CBR250, R25 ve benzer SS motorlar için telefon tutucu problemine bir çözüm buldum
Reklamlar
-
Değerli arkadaşlar, öncelikle, halihazırda action cam kullanıyorum, o yüzden elimde action cam aksesuarları vardı, bir de yedek aksesuar paketi getirtmiştim. Fazla olanlardan kendimce bir şeyler yaptım. Henüz sürüş aşamasında deneme fırsatım olmadı, ama işe yarayacağına eminim.
1 aydır bu telefon tutucu işini araştırıyorum, çözemiyorum, yapan satan falan da yok. Dolayısı ile son bir haftadır motoru inceliyordum ne yapılabilir diye. Şimdi videoyu izleyelim.
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
Emeğinize sağlık.
Ben çok beğendim
-
bravo,fonksıyonel,çözüme yönelik uygulama belki bir güvenlik ipli 3m aparatla veya benzeri bir 2.güvenlik önlemi alınmasıda düşününlebilir.( düşme ihtimaline karşı)
-
Salurbey adlı üyeden alıntı
bravo,fonksıyonel,çözüme yönelik uygulama belki bir güvenlik ipli 3m aparatla veya benzeri bir 2.güvenlik önlemi alınmasıda düşününlebilir.( düşme ihtimaline karşı)
Hocam cırtlak sarı ip varya, o tam olarak o işe yarıyor. Hani olur da yapışkan bırakır vs olur, ip sayesinde telefon düşmüyor. Daha pratik bir çözüm bulacağım o güvenlik ipi işine.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Siperliğe film mi çektiniz yoksa orijinal mi?
-
mustick adlı üyeden alıntı
Siperliğe film mi çektiniz yoksa orijinal mi?
Film çekili. Ama tutmuyor haberiniz olsun. Balonluyor küçük küçük.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Deneyeceğim.
-
sağolasın bende 600 alında nereye takarım diye düşünüyordum
-
Romedon adlı üyeden alıntı
sağolasın bende 600 alında nereye takarım diye düşünüyordum
Ya varya, bildiğim bütün ss motorların ismini sonuna telefon tutucu ekleyip atattırdım google'a, bir sonuca ulaşamadım. Bir tane çözüm bizim forumda paylaşıldı, ona da kullanmış bir arkadaş telefonumu düşürdüm ben o sistemde dedi.
Bayadır motoru kesmeden, delmeden bunu yapmanın bir yolunu arıyordum. En güzel yanı ise, istediğin zaman sökebilecek olman.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------
Yapılması için gereken parçaların hem yurt içi hem de yurt dışı linklerini ve kaçar adet alınması gerektiğini videonun altına ekledim yorumlarda. Bu arada, ekstra güvenlik için de bir çözüm buldum, onun da linki mevcut.
-
Bende çok sıkıntı çektim. Bi miktar daha uygun ve kolay bir çözüm buldum.
https://urun.gittigidiyor.com/cep-te...-145818-2357-0
Linkteki ürünü gidonun amortisörle bağlandığı yerdeki vidaya bağladım. Gayet iyi oldu bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)