Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tramway yolu vs.

REKLAM ALANI

Merhaba bağcılar kabataş tramwayında tramway yolunu kullanmak için resmi kurumlardan izin almak gereklimidir
    Kazada kalçanıza bi şey olmasın diye kalça güvenliğinizi nasıl sağlıyorsunuz
    Plaka tercihi yapabilirmiyim internet üzerinden müsait olan plakaları görebileceğim bir site varmı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    tramvaya mı plaka takcan, napcan? anlamadım. tramvay yolu tramvay hariç yasaktır.

kalça güvenliği için motosiklet pantolonu alıp kalça kısımlarına koruma koyabilirsin.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

tramway yolunu motosikletler kullanıyorda fırsatını bulupta soramadım kullanıyor pizzacılar kuryeler
    plakaya gelince motosiklet alınca plakayı ben seçmek istiyorum o yüzden

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    Alıntı motoriter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tramway yolunu motosikletler kullanıyorda fırsatını bulupta soramadım kullanıyor pizzacılar kuryeler plakaya gelince motosiklet alınca plakayı ben seçmek istiyorum o yüzden
    tramvay yolu yasaktır. yola girenler olması bunu yasal hale getirmez. her türlü yasaktır ve ayrıca tehlikelidir. özel plaka almak için emniyete sormanız lazım, belli bir miktar karşılığı alınabiliyor. bununla ilgili bir site yok sanırım, google amcaya bakmaz lazım.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Merhaba;
    Bağcılar-Kabataş tranvayına kalça korumalı pantolonunuzla binip,cep telefonunuzla internet üzerinden plaka tercihi yaparsanız, resmi makamlardan izin almanıza gerek kalmıyor.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba;
    Bağcılar-Kabataş tranvayına kalça korumalı pantolonunuzla binip,cep telefonunuzla internet üzerinden plaka tercihi yaparsanız, resmi makamlardan izin almanıza gerek kalmıyor.
    Ahahah. Abi alem adamsın.
    COQ bunu beğendi.

inshroud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ehehe ne güzel bi nefeste sormuş işte ne varsa Birçok örneğini gördüğümüz gibi günde 15 ayrı önemsiz konuyu 15 ayrı ilkokul seviyesinde kompozisyonla mı yazsaydı adam?

Tramvay yolu tramvay içindir, bunun için resmi bir yazı yok,

Kalça korumalı pantolonlar var,

Boşa çıkmış plakalar arasından teecih yapılabiliyor fakat özellikli plakalar için farklı meblağlarda ücret istenebiliyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)