Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Hiçbir şey bedava değildir: Eğitim dahil

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    AsyMeTRiQue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2013
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    kuyrukta PCX yazıyor, yanına da NS200 yanaştı...
    Alıntı altora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En hafif ifadeyle su i zan da bulunuyorsun. Bu ülke kurulduğundan beri tam anlamıyla kuvvetler ayrılığına sahip olmadı hiç(Bakınız atatürk ve milli şef inönü dönemine).Şeffaf karar mekanizmalarına , bağımsız yargıya da sahip olmadı(Bakınız 28 Şubat döneminde genel kurmaydan brifing alan yargı mensuplarına).Demokrasimizde tam olmadı hiç bir zaman (bakınız bilumum darbelere)Denetlenebilir hükümetlerimiz de olmadı sayılır beğenmediklerini alaşağı ediyorlardı denetlemeye lüzum görmüyorlardı. Ayrıca bu gün denetlenebilir bir hükümetimiz olsaydı siyasi görüşünü ve hırsını kinini nefretini karıştırmadan denetleme işini yapabilecek kim var. Senin anlayışında medeniyetin temel olguları dağa taşa heykel dikmek marş bestelemek karneyle ekmek dağıtmak zenginden alıp fakire dağıtmak sa ona medeniyet denmez kominizim denir.
    2003 yılın dan önce ki dönemde ekonomide,bilimde,teknolojide,sağlık hizmetlerinde sağlık yatırımlarında ve eğitimde Dünya ile Türkiyeyi kıyasla. Sonra 2003 ten sonraki dönemde Dünya ile Türkiye nin durumunu kıyasla.Elde edeceğin sonuçları dürüstçe değerlendirmeyi başarabilirsen medeniyet konusunda daha doğru çıkarımlar yapabilirsin.
    Sana göre hizmet hizmet olsun diye yapılmıyor bu gün birilerinin cebine girdisin diye bahane yapılıyor diyorsun. Peki gerçek hizmet üretme konusunda fikirlerin nedir. Nasıl olmalıdır hizmet dediğin . (Ha bu arada yatırımlar durmayacak köprüler otoyollar hava limanları ...)

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------



    Hükümete giydirme kısmına yorum yapmamışsın . Algıda seçicilik ele verir adamı ...
    Valla ben alıntıladığın yazıda Atatürk dönemi gibi şeffaf demokratik vs gibi bir tabir görmedim. Yada herhangi bir kişiyi savunan bir yazı da görmedim. Kişiyi değil bir fikri savunan bir yazı okuyorum ben.

    Bugüne kadar bunlar olmadı diye bundan sonra da olmasın biz daha katısı olalım mı demek gerek bunu sorduruyor senin yazın. İnönü dönemi için birşey diyemem de Atatürk dönemi için şeffaf olmayan şey neydi? Denetlenemeyen neydi merak ettim...
    Bütün Sosyal Medya Mecralarında DoganLokman işte... lokmandogan.com


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2009
    Şehir
    Hamburg
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    bir dip not daha..Angaralı bir eğitmen ücretsiz eğitim vericem diye kandırmaya çalışmış tavlamak istemiş bana pamuk şeker vermeye çalışmıştır...

    hani ücretliydi...
    Böyyük matur aldın diye kıyak yaptık,sen gittin satıp gene CEBEFE aldın... Vicdansız Panda...
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

  3. #43
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağolsunlar işi öyle bir noktaya getirdiler ki, kim hoşlarına gitmeyen bir şey söylese, eleştirse, birileri hazır paralelci demeye.
    Hersey bir yana cok merak ediyorum darbeyi kimin nasil yaptigini. Darbeyi yapan hemen hemen herkes yakalanmis olmasina ragmen aylar gecti adamakilli tek bir somut bilgi yok... Hukumetin soylemi malum. Yurt disi istihbarat'tan sizan bilgiler oyle degil: http://euobserver.com/foreign/136568 Ikisi de guvenilir degil. Velhasil net bir bilgi yok ortada. Meclis arastirma komisyonu zaten tam komedi. Bari "meclis ortme komisyonu" koysalardi ismini bastan... Dalga gecer gibi.

  4. #44
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Okan Sinan Ocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyyük matur aldın diye kıyak yaptık,sen gittin satıp gene CEBEFE aldın... Vicdansız Panda...

    alıcam yine büyük makina...sonucta söz ağızdan çıktı..ben eğitimimi alırım..bide magnum ısmarlarım ...ya abi ayıpır söylemesi bi miras durumu var 10 bin lira bekliyorum bu yaz..benim sibief 5 bin eder kıyıda kenarda 6000 lira var ettimi sana 21...bakalım bu yaz yine bir ekşın olabilir...cbf 500 f..tekrar nc veya artık o an ne dek gelirse...
    Okan Sinan Ocan bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  5. #45
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulkenin dusuruldugu hale bak... En son ne zaman oldu boyle bir asagilama bilmiyorum. Hakli-haksiz tartismasini, "nasil yaparlar bunu" soylemini bir kenara birakin da, gozumuz onundeki gercege bakin. Hollanda "ne yaparsaniz yapin lan, defolun gidin, almiyom iste iceri" dedi Turkiye Cumhuriyetinin secilmis liderlerine. Zerre gucumuz, zerre etkimiz olsaydi bu olmazdi. iki paralik oldugumuzun resmidir bu.
    Koskoca bakani polis sefiyle muhatap edip zorla sinir disi ediyorlar... Hale bak.

    https://youtu.be/NSi8puyvkJA" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

    Herifler pesin pesin "gelmeyin atariz" dediler. Ne diye gidiyorsunuz? Amac belli, referandum oncesi magduru oynayip oy kapacaklar... Nasil vicdaniniz el veriyor oy hesabi icin ulkenin izzetini ayaklar altinda cignetmeye? Hic mi onurunuz gururunuz yok... Yaziklar olsun.

    Mavi marmara'da ise yaradi, belki burada da ise yarar degil mi? Uluslararsi sularda goz gore gore vatandaslarimizi öldürduler, hic bir sey yapamadik... Hatta sonunda da "izin aldiniz da mi gittiniz" deyip biz sattik. Zamaninda "izin alinmaliydi" diyen Gulen'e hakaret ustune hakaret edip, sonra aynisini biz dedik.

    3 tane oy icin koskoca bakani surundur sinir kapilarinda. Gerci o da gayet farkinda ne yaptiginin. Utanmadan "demokratik hakkimi aliyorlar elimden" diyor bir de. "Donup kendi ulkene bak" demezler mi sana? Ikiyuzlulugun daniskasi.

    Butun bu olanlardan sonra da utanmadan "buyuk Turkiye", "guclu Turkiye" muhabbeti yaparlar bir de... Yaziklar olsun.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)