Sadece kirmizi rengi begendim digerleri cok civik bana gore repsolude fazla sevmiyordum ama en azindan bunlar kadar civik degil
Yeni motor alacak olan Adam sırf renkler yüzünden vazgeçer ve r25 alır diye tahmin ediyorum
Honda her yeni model çıkardığında açılan konularda yeni model ve renkleri ile dalga geçiyorum.
Sonra canlı görünce dibim düşüyor ve geçtiğim dalgadan pişman olup bi daha yapmıycam diyorum.
Üstelik benim beğenmediğim her renk en fazla satan oluyor.
Bu nedenle yorum yapmıycam.
Hmm sarı olan güzel olmuş bence trafikte görülmeme sıkıntısına yardımcı olur gibi
Rengi degistirecegine egzozu degistirsin yil oldu 2017 hala soba borusuna devam
Repsolü hiç beğenmemiştim ve beğenmediğim için almadımda aksine HRC rengini 1.5 ay bekledim. Evet HRC çok hoşuma gidiyor çok güzel ancak arkadaşın Repsolünü 1 - 2 ay kadar kullandım sürekli. beğenmediğim repsole alışı verdim birden. o yüzden renk konusunda kullanmadan bişi diyemem karşıdan bakınca içlerinden sadece kırmızı olan iyi gibi duruyor.
Valla fuarda gördüğüm sarı renkli CBR 250' yi çok sevmiştim. Kırmızısı da güzelmiş doğrusu. Olsa da yesek
repsol kadar dandik bi renk yok.
ktm nin turuncusu güzel ama repsol hiç bi halta benzemiyor bence.
yeni renklerde 1000rr ın kırmızı 250 liklere felan da güzel durmuş.
ancak 650f deki değişimi pek gözüm tutmadı, geçen sene çıkardıkları kırmızı şaseli, arka tarafında 650f yazısı bulunan kasa çok hoştu.
cbr 250 nin sarı rengi ise bumblebee gibi dikkat çekmek isteyenlerin rengi olacak sanırım.
kırmızı eski kırmızıdan çok daha iyi olmuş. tonuda açık ferrari kırmızısından daha koyu metaliğe dönmüş. desenler güzel.
yeşil/sarımsı olan belki 2016 dan daha iyidir canlı görmek lazım ama fotoda turuncuda yeşilde çok rahatsız edici tonlarda. Hani kawasakinin cırtlak yeşilini ya çok seversin ya nefret edersinya öyle duruyorlar. sevmeyen adama motoru aldırmayacak kadar göze batan renkler. Ama görmek lazım canlısı daha cıvıl cıvıl neşeli havalı olabilir coq'un dediği gibi
HRC nin olmaması kabus olmuş. çıktığı 7 yıldan beri bu kadar güzel bir renk kombinasyonu ve desen olmadı
Kırmızısı güzel, soba borusu çöp.
Semaver bacası gibi egzozu değiştirse belki yılda 2000 değilde 2200 satacak ama yok bacaya devam.
Gene takmışlar soba borusunu. Sırf şu soba borusu yüzünden R25 aldım.
Her sirket urettigi motosiklete siyah renk secenegi sunmali. Siyahin takintilisi cok. Ben mesela yeni motor alacak olsam cbr'i direk sileridim bakmazdim bile.
Keşke Yamaha da Movistar elbisesiyle gelse.
Sarı ve kırmızı rengine alışıp severiz de o turuncu hiç olmamış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)