https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...86768498/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03783692/detay
Mantık basit hocam, hangi markanın hangi modeline bakarsanız bakın, bu sitede birileri muhakkak sıfırından fazla para istemiştir. Şark kurnazı işte.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...07371236/detay
ABS yi vs geçtim , bilgi almak isteseniz bile telefonda konuşamıyor adamlar.
Bir er6 f için ilan sahibi detay telefonda yazmış. Plaka şase no istiyorsunuz " nağbacaaan plakayı şasi yi ben motıru sıfır aldım "
Sanki babamın oğlu 24 saat motora beraber bindik
adamla çok sıkı pazarlık yaptım. 17500'e anlaştım.
Ekstra olarak tank pad jant şeridi yazmıyolar mı kafayı yiyorum ya
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-yzf-r6-2007-mod.hatasiz-full-extra-405432575/detay
Buda benden olsun, 2007 modeli 21.000 TL civarı bulunuyordu. Şimdi 2017 R6 kasa değiştirdi 64.000 TL oldu ya hani fırsatçılar iş başında her zamanki gibi. 2011 R6 bulunuyor ufak bi pazarlıkla 30... küsüre.
Ya bu biraz farklı, seveni için (hastaları var) bu motorun temizi (ama gerçekten temizi) o fiyata yakın edebilir. Yani mesela ben R1'in yenisini çok çirkin buluyorum, bir önceki kasa bence daha güzeldi. R1 alacak olsam, ve önceki kasanın temizini yeni kasa ile aynı fiyata bulsam, gidip önceki kasayı alırdım muhtemelen.
Ancak halihazırda sıfırı üretilen, satılan motorlarda bu durum söz konusu değil. R25'i sticker kaplayıp 23.500 yazmak nedir ya, biz o stickeri yapamıyor muyuz? Alt tarafı araç folyocusuna gidip 300-500 neyse verip yaptıracaksın.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
O degilde simdi konuda gordum Caglar48 forumdan uzaklastirilmis.. Merak ettim sebebini iyi ve yardimsever bir arkadasimizdi uzuldum...
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Bu sene eşimin 600RR satıcaktık 2014 model sıfır almıştık 36.500 ama işlemlerle fılan daha pahalıya gelıyor biliyorsunuz. Motor tertemız gercekten. Sahıbındene baktım adamlar 30.000 bıne bıle koymuş 600RR. Neredeyse 40a aldıgım motoru 2.5 sene kullandık dıye 10.000 deger mı kaybedecek 2017 modelının bır tek rengı farklı ustelık ve 46.400 fıyatı var. Kimse kusura bakmasın ben oraya 30-35 bine ilan açmamam. Almayan almasın elimde çürüsün daha iyi bedavaya motor mu vericem sinirim bozuldu. 30a satsam yenısı için ustune 35bin koymam gerekecek zaten.
Ne fiyat belirlediniz peki? Merak ettim şimdi
Aslında ikinci el satanların da haklılık payı var. Bir yere kadar tamamen ülkemizin ekonomisi ile alakalı bu durum. Şimdi bence CBR250R var. 9500km'de repsol 2015 model 2016 çıkışlı. Şimdi bunu satsam, aynını yerine koymak için öyle bir fiyata satmalıyım ki, 2017 cbr alırken cebimden en az para çıkmalı yaklaşımına mahkum bırakılıyoruz. Çünkü gelir az, motosiklet pahalı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
Rica ederim.
Şu sıfırından pahalıya motor satanlarla buluşup döven bir tayfa türese keşke, iyi olurdu. Adam motorun her tarafını ellemiş, jantlarına kadar boyamış üzerine bir de sıfırından 2000 TL fazlasına satıyor. Bana sıfırından 2000 aşağıya bile verse yine almam. Orjinalliği bozulmuş motor elimi sürmem.
Agalar boşversenize, geçen sene sattım cbr 250r ımı o zaman ederi 13000-13750 arasında idi. benim motorda Michelin pilot vs bi kaç ekstra daha vardı. 13500 TL yazdım. Pazarlık vs. 13000 e kadar inerim diye düşündüm.
Gelen mesajlar şunlar.
10 bin nakit vereyim
11 bin vereyim
vade olur mu
12000 e daha düzgünü var piyasada vs vs.
Sonra ilanı güncelledim 14500 yazdım o zamanın sanırım sıfır parasına yakında 13500 TL ye pazarlıkla sattım.
tek kelime ile MÜSTEHAK.
Evet böyle de bir şey var. Motoru ucuza satarsanız alıcı çıkmıyor, pahalı satarsanız hemen gidiyor. Bizim millet kazıklanmaya meraklı anlaşılan. Hepsi kazıkçı kafada olduklarından bu şekilde içlerine siniyor adamların...
40tan aşağı düşünmüyorum.
Satıp kendimde 2. el alacak olsam belki tamam ama motoru satıp gıdıp düşük model 2.el alacak değilim 2. el motor almıyoruz biz zaten. Ee 2017 model sıfırların fıyatı belli. 30.000 a 600RR bırakmak bedavaya vermek gibi içimi yakar :D zaten 40da satsam yine ustune en az 25 koyacagım. Gerçi kawasaki 636 En son 65.000 cıvarıydı az bile söylüyorum yanı ustune koyulcak fıyatı :D kesin artmıştırda fıyatı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)