husqvarna 701 enduro. Beyler :(
-
Reklamlar
-
-
Cok ilgimi ceken bir motosiklet cadde versiyonu, ama motor eski 690'dan gelme. 2016 KTM 690'daki yeni titresimsiz versiyonu degil yani.
-
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
İstenen lezzetler bunlar
Bunlar çipetpet ama lezzetli çipetpet değil, amatörü eğlendirir
-
Bu motorlara binmek için teleskopik bacağa sahip olmak mı lazım yoksa bu motorlar zaten 2 metrelik insanlara göre mi yapılıyor.
Ktm 690sm bindigim en yüksek motordu, husqvarna larin yanına gittim binmeye bile yeltenmedim o derece yüksekti.
-
-
Hasmet abi senin motorun akıbetini yazmadın ne sorun çıkardı, ne kadar serviste durdu vs vs
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Cok ilgimi ceken bir motosiklet cadde versiyonu, ama motor eski 690'dan gelme. 2016 KTM 690'daki yeni titresimsiz versiyonu degil yani.
Yanlısınız var hocam.Husky 2017 enduro ve supermoto modellerde 693 cc lik counter camshaft li titresimsiz yeni duke 690 blogu kullanilmakta.
-
Gerçek aşkın tarifini nasıl yaparsınız deseler bu videoyu izlettireceğim artık.
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Bu motorlara binmek için teleskopik bacağa sahip olmak mı lazım yoksa bu motorlar zaten 2 metrelik insanlara göre mi yapılıyor.
Ktm 690sm bindigim en yüksek motordu, husqvarna larin yanına gittim binmeye bile yeltenmedim o derece yüksekti.
Teleskopik bacak gerekmiyor.Ben 1.65 boyla kullandim hic de zorlanmadim.Biraz tecrube lazim sadece
-
Guzeeel
-
Yarım ağız gülümseyerek baktım, baktım.
Nerdee! derken bitti. Gören olmadı.
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Hasmet abi senin motorun akıbetini yazmadın ne sorun çıkardı, ne kadar serviste durdu vs vs
Ayrintili yazarim sonra, ama 4.5 ayi biraz gecti. Bir silindir 2 piston degisti. Calisiyor duzgun simdilik...
KTMADDICTED adlı üyeden alıntı
Yanlısınız var hocam.Husky 2017 enduro ve supermoto modellerde 693 cc lik counter camshaft li titresimsiz yeni duke 690 blogu kullanilmakta.
Ooo guzel o zaman. Cadde versiyonu da cikacak mi acep?
-
Off..
Diyelim ki aldık bunu...
Napcaz belgradda mı ziyan edicez ?
Dünya param olsa yine alman, alamam.
Bu makinaya saygısızlık sayarım hard enduro yapmadiktan sonra.
Yine feth ettin beni husk.
-
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
KTMADDICTED adlı üyeden alıntı
Teleskopik bacak gerekmiyor.Ben 1.65 boyla kullandim hic de zorlanmadim.Biraz tecrube lazim sadece
tecrübe kazandıkça boyumuz uzuyor sanırım.
92.5cm sele yukseklıgı olan bır motorda 1.65 lık bır adamın ayağı fizik kurallarına aykırı hareket etmedıgı ıcın yere temas etmeyecek ve biraz(!) zorlanacaktır.
şekil 1a.
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Hocam tam anlamadım .Enduro modelinden SM'ye fuardakiler mi çevirmiş ? Fabrika çıkışlı SM değil mi zaten bu model ?
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Hocam tam anlamadım .Enduro modelinden SM'ye fuardakiler mi çevirmiş ? Fabrika çıkışlı SM değil mi zaten bu model ?
Stantdaki arkadaşla 45 dk te250 konuştuk bizim abiye. Benim ilgi alanım orda yatıyor (sm) dedim sohbete girdik derken, onu biz topladık dedi. Ne maliyet oldı filan dedim 6 7 gitti dedi. Yani öyle bir muhabet geçti hatta fiyatını sordum satılık değil dedi.
Pek bilmediğim model olduğu için bişey diyemedim ama aramızda geçen diyalog bu şekil. Ama orjinalinde sm var nasıl oluyor anlamadım. Seneye sorcam fuarda.
Şuan baktım orjinal sm 41 bin küsürmüş. Neden öyle dediki anlamadım.
-
wolrath adlı üyeden alıntı
tecrübe kazandıkça boyumuz uzuyor sanırım.
92.5cm sele yukseklıgı olan bır motorda 1.65 lık bır adamın ayağı fizik kurallarına aykırı hareket etmedıgı ıcın yere temas etmeyecek ve biraz(!) zorlanacaktır.
şekil 1a.
http://i.hizliresim.com/X0ogJk.png
175 boyla üzerine oturdum, ayaklarımın yerle alakası yoktu. o derece. ama kullanan kullanır ona bişey diyemem.
bkz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)