Adamlar motosiklet yapmış helal olsun
Tenereyi satip bunu alirmiyim hayır
Bu kur la akıl kari degil
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
Adamlar motosiklet yapmış helal olsun
Tenereyi satip bunu alirmiyim hayır
Bu kur la akıl kari degil
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
enduro ve supermoto modelleri zaten.2 701 de de yeni blok var artik
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
tecrube kazandikca ayaginizi yere koyma ihtiyaciniz gitgide azaliyor.koyacaginiz zaman da vucudunuzu kullanarak tek ayak ucu basmak yeterli.Zaten bu motorlar da gobekli, himbil tipler icin degil, atletik ve vucuduyla motoru bir hale getirebilen insanlar icin
Rica ediyorum konuyu hortlatmayın. Şu cihazı gördükçe duygulanıyorum. :(
mağdem 3 5 husqvarna sever yakaladım sorumu soriyim.401 vittpilen ne zaman çıkıyor satılıyor yada memlekete geliyor?delirmemek elde değil gerçekten hasta oldum makinaya.
2018 dediler ama belli değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:27 ----------
Hocam bu makina hard enduro makinası değil ki zaten. Dual sport- Enduro kategorisinde. Üzerinde sokak motoru var, special değil yani 10 saatte bir yağ doldurmakla uğraşmıyorsun ktm690 ın aynısı zaten sadece husqvarna şasisi ve kalitesi var üzerinde.
Biliyorum moruk ama bir specialden farkı yok special olmadığı halde.
6.9 tork, 70 beygir , 6500 devirde max. Güç olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Ve bu alet 120 kilocuk..
Boyle guc varken bırak special olmasın bence..
Ama ben Enduroda, Specialden yanayım başka türlü enduro yaptığını anlamıyorsun yoksa.
701sm favorim uzun zamandır
Hortlatmayin şu konuyu, ciğerim parçalanıyor Allahınız kitabınız yokmu :(
agzim sulandi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)