Konya'da CG Dayanıklılık Testi ! Motosiklete 8 Kişi Bindiler !
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Konya'nın Ereğli ilçesinde bir motosiklete 8 kişi binen gençler objektiflere yakalandı.
ÖLÜME DAVETİYE ÇIKARIYORLAR
Konya'nın Ereğli ilçesinde motosiklete 8 kişi binen gençler ölüme adeta davetiye çıkartıyor. Motosikleti servise çeviren gençler hiçbir tehlikeye aldırış etmeden yollarına devam ediyor.
İlçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan Beyköy Mahallesi'ne giden gençlerin tehlikeli yolculuğu objektiflere yansıdı. Karşı yönden gelen araçların uyarılarını da dikkate almayarak seyahatlerine devam eden gençler, servis parası vermemek için motosiklete 8 kişi bindiklerini söylediler. Bu şekilde yollarına devam eden gençler belli bir süre sonra gözden kayboldu.
Reklamlar
-
Mevlanayı ne olursan ol yine gel dediğine pişman ettiniz iyice
-
-
Sayın memur abilerimiz böylelerine ceza yazsa bunlar olmayacak
-
-
Konya'da 4 yıl yaşadım. Selçuk Üniversitesi mezunuyum. Motosiklet, hele ki böyle cg ve mobiletlerle ilgili öyle şeyler gördüm ki, anlatsam inanmaz kimse.
Arkadaşın 528 BMW ile gidiyoruz, direksiyonda ben varım, hız 140 civarlarında, bişey gelip geçti beni. Bildiğimiz mobilet. Bir süre bende bastım, sonra ilerde durmuştu, geçerken yanından, baktım, 4 tane silindiri vardı. O dönem çokça takıldığım bir Mevlüt Usta vardı meram tarafında, namı diğer patlakçı, bana motor sevgisini ilk aşılayan oydu, dayun marka 125 cc vitesli motoru ile motor kullanmayı öğretmeye çalışıyordu bana. Hala sırf ona hal hatır sormak için arada Konya'ya giderim. Yaşı da baya vardır. Onun bir sözü vardı; "Evlat burası gocagonya, buranın sanayinde g.tü olmayana demirden g.t yapar takarlar, burda gördüğüne şaşırma" derdi. Haklıydı
-
Arkadan iki öğrenci..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Show tv'de gördüğüm bütün haberler burda.
-
8 kişinin içi boş olduğundandır
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Konya'nın Ereğli ilçesinde bir motosiklete 8 kişi binen gençler objektiflere yakalandı.
ÖLÜME DAVETİYE ÇIKARIYORLAR
Konya'nın Ereğli ilçesinde motosiklete 8 kişi binen gençler ölüme adeta davetiye çıkartıyor. Motosikleti servise çeviren gençler hiçbir tehlikeye aldırış etmeden yollarına devam ediyor.
İlçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan Beyköy Mahallesi'ne giden gençlerin tehlikeli yolculuğu objektiflere yansıdı. Karşı yönden gelen araçların uyarılarını da dikkate almayarak seyahatlerine devam eden gençler, servis parası vermemek için motosiklete 8 kişi bindiklerini söylediler. Bu şekilde yollarına devam eden gençler belli bir süre sonra gözden kayboldu.
http://foto.haberler.com/haber/2017/...653_5438_o.jpg
Başlık " BİR MOTOR'A DAHA TECAVÜZ" olmalıydı bence 😂😂😂
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Bende orada gördüm
-
Onlar akıllarını sınamışlar motoru değil
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Bende orada gördüm
Natodan yakıt çalanların haberi ne zaman beğim.
-
Sorun degil, memlekette gençten bol birşey yok.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Natodan yakıt çalanların haberi ne zaman beğim.
Onu kaçırdım,link var mı
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
Show tv komple buradan alıyor haberleri, aramızda casus var...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
8. Yi nereye soktularsa. Ayak sayıyorum 7 kişi kafa sayıyorum 7 kişi çıkıyor
-
abi hangisi kullanıyor çözebilen varmı
valla bence rekor gibi birşey bu. yorum yapamadım gülüyorum ağlanacak halimize.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)