Dünyada son motosiklet o kalsa yürürüm dönüp bakmam diyeceginiz kivamda başa bela modelleri de bi ogrenmek istedim. Başlıyorum. Dorado Poseidon 😣
Dünyada son motosiklet o kalsa yürürüm dönüp bakmam diyeceginiz kivamda başa bela modelleri de bi ogrenmek istedim. Başlıyorum. Dorado Poseidon 😣
Ayrıca, yol asla bitmez..
Cg'ler.
Balina kasa denilen, buyuk ve genis, farlari ve gostergeleri sararmis 125-150 cc dokuntu cinli scooter'lar.
bisan-lifan'ın tüm modellire diyebilirim.. beğenerek aldım , bezdim , tavsiye etmiyorum... ı love cg , ı love kuba...
150cc'ye kadar olan çinli-japon-avrupa tüm scooterlar. Hatta her cc'de tüm scooterlar.
Çalışan her motora binerim... Çalışmayan motora dönüp bakmam.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Arora yebere diye bir motor varmis, bugun ogrendim.
Modifiyeli bir salcano xrs 040 sora bisikletim var, buna binecegime bisikletime yada cub'ima binerim.
O balina kasa plastik etine dolgun ablamsi scooterlara bende fena ayar oluyorum. Tukense de kurtulsak keske sıfırı bile adami kalpten götürür. Kopukle snowboard yapiyormus gibi 😂
Honda Wave 110i
Saka tabi.
Bence dusuk cc cin mali motosikletleri saymayalim zaten tasarim gibi bir endiseleri yok. Scooter modellere de laf etmezseniz sevinirim ne yapsin adamlar belli bir profil var iste oturtmak zorundalar.
Yuksek cc olup da bu ne lan dedigim su an kendisine asik olmama ragmen, eski kasa 690 smc igrenc otesi bir motordu.
http://www.visordown.com/sites/default/files/8974_0.jpg
Bilimum arora modelleri.
Ne olursan ol yine gel diyorum
Şu gidonu 2,5 metre yüksekten dönüp gelen, sürücüsü üstünde çağanoz gibi kalan custom chopperlar. Mümkün değil dönüp bakmam bile. Bunlar haricinde, fosil yakıtla çalışan, gaz ve fren yönetimi sürücüsünde olan, birden çok tekerli her şeyi sürerim.
2 tekeri olduğu sürece her motorlu taşıtı sürerim ben
Tüm scooter modelleri ve pıstırılmış cg hayır yüzüne bakmam değil süremiyorum. Cikletten çıkmış gibi
Cg ye buyuk saygim var honda o blogu zamaninda yapmasa su an halimiz nice olurdu diyorum ama orjinal cg olsa alir duvara asarim o derece. Cinli cg lerde nufusu azaltma politikasi diye düşünüyorum. Hele ki su son cikan heryeri kromaj daha fazla konusamiyc 😂
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)