Tek silindirden dört silindir sesi beklemiyorum. Ixil alırsam ikinci el alacağım 500 liraya geliyor.Avcrom 550-600tl. Kullanan bilen sesleri dinleyen varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Tek silindirden dört silindir sesi beklemiyorum. Ixil alırsam ikinci el alacağım 500 liraya geliyor.Avcrom 550-600tl. Kullanan bilen sesleri dinleyen varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Sesini bilmem, ama egzozu değiştirince, köfteci ızgarası gibi sıcaklık yayan soba borusundan kurtulacaksın
Öncelikle Ixil'in çakması çok çok fazla... 500 lira neye verdiğinizden emin olun.
İkincisiyse Avcrom öneririm, Halil ustanın malzeme kalitesi ve işçiliği çok güzel. Bazı yönler estetik olarak hoşa gitmeyebilir sadece.
Avcrom Halil ustaya kefilim işini çok titiz yapar. Egsoz takmakla bitmiyor motorun uyum sağlaması için ayar yapılması lazım Halil ustaya güvenebilirsin.
Kurban olayım bizim evin ordan geçme.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Bir seyin yenisi eskisinden kotu oluyormus demek ki. 12-13 model egzozlar bile daha iyiydi. 14-16 arasi 500 serisi dahil egsozlar motor almama nedeni resmen.
Yeni kasada duzelttiler iyi ki.
Adam oldurursun o isiyla yazin sortla gezen bi acemiyi bindirip bacagini egsoza yapistirip bi sezon yanik kokusuyla gezmek var
Teknik olarak, çözülebilir bir problem aslında. Sadece vakit gerekiyor. Özellikle sürücünün ve artçının temas edeceği kısımlara şık duracak (en azından .ok gibi durmayacak) bir ısı kalkanı ile çözülebilir. Ben en kötü senaryo'da, egzozu değiştirmeyi de çözüm yolu olarak değerlendiriyorm.
Tiger akar.
Bu arada ufak bir bilgi tiger 700 tl orjinal 1800 tl.bu derece de teknolojiktir kendileri.
Alırsanız konuya yazar bir de video çekerseniz sevinirim. Şahsen ben de bıktım fıtı fıtıdan
Bence herkes yorum yapsın. Saygı çerçevesinde yapılan yorumdan zarar gelmez. Mesela ben avcromun Halil usta tarafından yapıdığını (o kim onu da bilmiyorum) bilmiyordum. Yerli malı olduğu öğrendim. Kullanmıyorum, muhtemelen kullanmayacağım. Ama tek başına bu bilgi bile, ilerde birisi sorduğunda yönlendirme'de işe yarayabilir. Bu başlığa yazmadan, takip etmeden önce, avcrom'u uzak doğudan ithal replika sanıyordum.
merhaba.adım ve markam geçince ister istemez kulak misafiri oluyorum.hand made custom tamamı el yapımı,tek ve çift silindir pancar motorun sesini benzeyen sesleri kesen sıkışma sistemli desibel ve slencer killerli egsoz tasarlıyorum..avcrom egsozcu halil.facebook sayfalarımda uygulanmış binlerce motor egsoz resim ve videoları mevcutdur.egsoz hakkında bilgi ve sorularınızı gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz.iletişim tel.05354166209
ixil derim ben ama replikaysa alma daha ucuza sıfırınıda alırsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
yanii daha doğrusu ben çinden sıfır ixil öneririm
Yamaha R6 için Halil ustaya egzoz yaptırmıştık, memnunuz. Sesi yeterince tatmin edici ve bir o kadar da tok.
Susturucusuz hali dahi çevreyi rahatsız edecek düzeyde değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)