Hangi Tarz Motor Alıcağıma Karar Neden Veremiyorum ??
Reklamlar
-
Model bir yana, rengini iyi seç.
Kawasaki alırsan yeşil olsun
Reklamlar
-
Yusuf -_- adlı üyeden alıntı
Sürekli kız binmiyor arkama ama artçı aldığım zaman kız oluyor genelde. Cros rahatsız rüzgar gelir, naked rüzgar yer , chopper da kendi sürüş tarzımı yapamam. Tek seçenek rs200 ile cbr 250 kalıyor galba. Artçı yine rahat olamicak ama sırf artçı içinde inazuma alıcak değiliz. Nası olsa bugün var yarın yok
o son cümle beni üzdü çünkü bu aralar o konumlardayızda her neyse konumuza bakalım, cross arkada nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama tutunucak yeri varsa eliyle nakedden daha iyi olur,
-
Eger olayin top speed,yarış degilse,naked candır gerisi heyecandir derim
-
jonvolkan adlı üyeden alıntı
Artçı bayanlar için sırt dayamalı topcaseler daha kullanışlı oluyor sanırım.
öyledir illaki tabiki heralde bilmiyorumki ben hiç kullanmadım benim kullandığım motorlara yakışmıyor
-
Vay arkadaş yalnız değilim. Çok mıtlu oldum. Benim gibi arafta kalanlar varmış. Sazman duy sesimi! :D
Bende de bu aralar fena mahalle baskısı var. Gv 250 al diyen var regal al diyen var naked ya da cbr al diyen var ikinci el yüksek CC al diyen var...
Yahu o kadar çok fikir var ki şu an bana söylenen cidden zor durum. Kararsız kalıyorum.
Ne yazık ki isteklerimizi aynı anda karşılayan motorlar az ve onlar da ucuz makineler değil.
Her gün karar değiştiriyorum
-
Mustaphalanx adlı üyeden alıntı
Vay arkadaş yalnız değilim. Çok mıtlu oldum. Benim gibi arafta kalanlar varmış. Sazman duy sesimi! :D
Bende de bu aralar fena mahalle baskısı var. Gv 250 al diyen var regal al diyen var naked ya da cbr al diyen var ikinci el yüksek CC al diyen var...
Yahu o kadar çok fikir var ki şu an bana söylenen cidden zor durum. Kararsız kalıyorum.
Ne yazık ki isteklerimizi aynı anda karşılayan motorlar az ve onlar da ucuz makineler değil.
Her gün karar değiştiriyorum
400 nk yı bekliyorum ben.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)