Bi' enterasan BMW sürücüleri
Reklamlar
-
Tiflis'te elini sallasan BMW ya da Mercedes'e çarpıyor. Arabaların fiyatları cidden ucuz ve benzin de Türkiye'nin yarısı. Hâl böyle olunca caddelerde 6 silindirli araba görmeye alışığız. Mercedes sürücülerine lafım yok ama BMW'ciler cidden bir acayip. Yakında bir video derleyeceğim ama bu dün gece yaşadığım bir olay. BMW alırken bu insanlara özel bir kurs mu veriyorlar? Ya da anlaşma mı imzalıyorlar? Çözemedim.
Reklamlar
-
Georgi tevzadze'ye özeniyorlardır da sonları benzemese bari.
-
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Georgi tevzadze'ye özeniyorlardır da sonları benzemese bari.
Buradaki arabaları görsen. Hasarsız araba pek nadir. 5000-6000 dolara alıp birkaç sene de pert ediyorlar.
-
Bi forumda okudum, bizzat. Biri sordu:
- Why do people in BMW's drive like jerks?
Bir de aynen boyle cevap verdi:
- Because we can.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Bi forumda okudum, bizzat. Biri sordu:
- Why do people in BMW's drive like jerks?
Bir de aynen boyle cevap verdi:
- Because we can.
Yetenekli olsalar gam yemeyeceğim. Altlarındaki arabaya güvenip basmak ayrı bir şey, yetenek bambaşka bir şey...
-
halbuki sen gayet normal sürüyormuşsun
-
stabiliz adlı üyeden alıntı
Tiflis'te elini sallasan BMW ya da Mercedes'e çarpıyor. Arabaların fiyatları cidden ucuz ve benzin de Türkiye'nin yarısı. Hâl böyle olunca caddelerde 6 silindirli araba görmeye alışığız. Mercedes sürücülerine lafım yok ama BMW'ciler cidden bir acayip. Yakında bir video derleyeceğim ama bu dün gece yaşadığım bir olay. BMW alırken bu insanlara özel bir kurs mu veriyorlar? Ya da anlaşma mı imzalıyorlar? Çözemedim.
https://www.youtube.com/watch?v=ASxpuGYUlEM
Merak ettim de, sizin aynaları kim çaldı?
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
https://www.google.com.tr/search?q=Bmw drive like an asshole&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ah UKEwi2n4utksDSAhUhJ5oKHSLjAfcQ_AUIBygB&biw=360&bih =568#imgrc=oyI5kXDLgoxp9M:
Herşeyi anlatıyor
-
Bmwler iyi suruyo yine senle kiyaslayinca bence
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Merak ettim de, sizin aynaları kim çaldı?
Titreşimden kırıldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
feti_can adlı üyeden alıntı
halbuki sen gayet normal sürüyormuşsun
Sen motosiklet kullanırken aralara hiç girmiyorsun yani? Kendi şeridinde dümdüz ilerliyorsun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Sj's adlı üyeden alıntı
Bmwler iyi suruyo yine senle kiyaslayinca bence
Haklısın. İki aylık aradan sonra böyle oluyor. Bavyera lobisi konuştu
-
Titreşimden kırıldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Sen motosiklet kullanırken aralara hiç girmiyorsun yani? Kendi şeridinde dümdüz ilerliyorsun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Haklısın.
İki aylık aradan sonra böyle oluyor. Bavyera lobisi konuştu
ZX6R o kadar titriyor mu ya? Yok artık
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
ZX6R o kadar titriyor mu ya? Yok artık
Aynalar dandik çin aynaları olunca maalesef. Sinyalli ayna almıştım görünürlüğümü arttırması için. Kırıldı.
-
Yetenekli olsalar gam yemeyeceğim. Altlarındaki arabaya güvenip basmak ayrı bir şey, yetenek bambaşka bir şey...
İkisi de kötü... Biri aracına, diğeri de yeteneğine güvenip sorunlu kullanıyor. Sorunlu kullandıktan yeteneğin kime ne faydası var?
-
hasmet adlı üyeden alıntı
İkisi de kötü... Biri aracına, diğeri de yeteneğine güvenip sorunlu kullanıyor. Sorunlu kullandıktan yeteneğin kime ne faydası var?
Misal bu arkadaş:
https://www.google.com/search?client=firefox-b-ab&q=Giorgi+tevzadze&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwiZ-ZbcnsDSAhVH6xQKHeWoBB4QvwUIGCgA
Kendi kullanmazken öldü...
Şöyle örnek olarak bırakayım.
Not: Seçili zaman aralığında görülen ev benim ki.
-
10 snde 5 şerit değiştirdin, aracı sağdan solluyosun, önce aynaya bakmamız gerekir..
-
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
exhell adlı üyeden alıntı
10 snde 5 şerit değiştirdin, aracı sağdan solluyosun, önce aynaya bakmamız gerekir..
Şeridimde sakin sakin gitmeli idim herhalde? Çünkü kimse aralara girmiyor? Omuz üstü bakışlar atmadan şerit değiştirmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:50 ----------
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Başından beri takipteyim. Adam cidden yetenekli. Ama bu tür şovlar bana göre değil. Ben sürmeme bakarım. Genelde arkadaşlarımla.
-
Şeridimde sakin sakin gitmeli idim herhalde? Çünkü kimse aralara girmiyor? Omuz üstü bakışlar atmadan şerit değiştirmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:50 ----------
Başından beri takipteyim. Adam cidden yetenekli. Ama bu tür şovlar bana göre değil. Ben sürmeme bakarım. Genelde arkadaşlarımla.
Yok hocam sürüşünüzü kastetmedim. Her lüks araç kullananın motoru ve motorcuyu kolay lokma olarak görüp tokatlanmasına dikkat çekmeye çalıştım, sizin videodaki bmw sürücüleri de aynen böyle olmuş...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Yok hocam sürüşünüzü kastetmedim. Her lüks araç kullananın motoru ve motorcuyu kolay lokma olarak görüp tokatlanmasına dikkat çekmeye çalıştım, sizin videodaki bmw sürücüleri de aynen böyle olmuş...
Burada çok tokatladım. Özellikle kalkışta. Ciddi anlamda altında her BMW olan geçebileceğini zannediyor. Sadece kalkış tokatlamalarını koysam 5-6 dakikalık video çıkar. O gün sakin sürmeye çıkmıştım. Kaşındı. Ben kırmızı ışığa saygı duydum o geçti. Kaybedeceği noktada burası...
-
Titreşimden kırıldı.
[COLOR="Silver"]
Haklısın.
İki aylık aradan sonra böyle oluyor. Bavyera lobisi konuştu
Mondial de sursem aynini yazardim. Oncelikle trafiktesin. Istersen 800le git o isin kazanani olmaz, kazandigini iyi ya da hakli oldugunu da saniyorsan su an yanilmasan bile er ya da gec bir seylerini kaybettiginde inanirsin zaten.
Hatalisin, trafik icinde problemli bir sekilde suruyorsun ve videodaki arabacilardan hic bir farkin oldugunu gormuyorum nacizane.
Gel sur pistte ister bmw hakkinda konus ondan sonra ister baska marka, ister sonra da frenim tutmuyodu lastik seydi falan de.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)