Bi' enterasan BMW sürücüleri
Reklamlar
-
Tiflis trafiği nasıl bilmem ama Batum'da trafik çok fena.
Trafik kuralı diye birşeyden haberleri yok.
Her arabayla gittiğimde bu sefer kesin biri gelip vuracak diye korkuyorum.
Motorla gitmeye cesaret bile edemedim
Reklamlar
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Mondial de sursem aynini yazardim. Oncelikle trafiktesin. Istersen 800le git o isin kazanani olmaz, kazandigini iyi ya da hakli oldugunu da saniyorsan su an yanilmasan bile er ya da gec bir seylerini kaybettiginde inanirsin zaten.
Hatalisin, trafik icinde problemli bir sekilde suruyorsun ve videodaki arabacilardan hic bir farkin oldugunu gormuyorum nacizane.
Gel sur pistte ister bmw hakkinda konus ondan sonra ister baska marka, ister sonra da frenim tutmuyodu lastik seydi falan de.
Yorumlarda kazandığımı söylemedim. Ya da kaybettiğime dair bir şey. Kendi halimde sürerken bana bulaşan birinden bahsettim. Suçsuzum da demedim. Sen bana "kötü kullanıyorsun" dedin. Ben de nedenini açıkladım.
Laf çakmak için yazma Hocam. Hayalimdeki motosiklet F700GS. Nasıl bir makine olduğunu biliyorum. Yanımdaki araba BMW; sendeki de BMW olduğu için Bavyera lobisi konuştu diye yazdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------
tomass adlı üyeden alıntı
Tiflis trafiği nasıl bilmem ama Batum'da trafik çok fena.
Trafik kuralı diye birşeyden haberleri yok.
Her arabayla gittiğimde bu sefer kesin biri gelip vuracak diye korkuyorum.
Motorla gitmeye cesaret bile edemedim ��
Tiflis çok daha fena. Arabaların yarısı sağdan direksiyon zaten. O iki kat daha tehlikeli yapıyor. Araba ve benzin ucuz olduğu için güçlü arabalar çok fazla. 125'lik bir makine ile sıkıntı yaşardın. Hatta 250'lilik ile. Gaz açıp kaçman gerektiğinde yapamazdın. Şu ana kadar dalaşmayıp çok sefer kaçtım bu makine ile.
-
Bmw cileri bilmem ama sen ss için eğitim alsan iyi olur.
-
stabiliz adlı üyeden alıntı
Yorumlarda kazandığımı söylemedim. Ya da kaybettiğime dair bir şey. Kendi halimde sürerken bana bulaşan birinden bahsettim. Suçsuzum da demedim. Sen bana "kötü kullanıyorsun" dedin. Ben de nedenini açıkladım.
Laf çakmak için yazma Hocam. Hayalimdeki motosiklet F700GS. Nasıl bir makine olduğunu biliyorum. Yanımdaki araba BMW; sendeki de BMW olduğu için Bavyera lobisi konuştu diye yazdım.[COLOR="Silver"]
Yazdiklarimdaki tek anafikir su kardesim: Sorun kimsede degil sende. Hakli da olsan paylastigin sey onu gosteriyor Savunmaya gecmen ilerlemeni engeller. Ozelestiriye acik oldukca gelisirsin, motosiklet surerken hayatta kalma ihtimalin artar.
Yoksa foruma yaklasik 2 saatini ayirip, aramizdan ayrilanlar kosesindeki forum uyelerinin mesajlarina da bakip senin yaklasimindaki arkadaslardan kacinin aramizda artik olmadigini okuyabilirsin. Bahane uydurma, biz birbirimizi kollamak icin buradayiz, ego taslamak icin degil
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Bmw cileri bilmem ama sen ss için eğitim alsan iyi olur.
Bulursam alırım. Buralarda birazcık zor o konular ama insan bir CSS eğitimi istiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------
Sj's adlı üyeden alıntı
Yazdiklarimdaki tek anafikir su kardesim: Sorun kimsede degil sende. Hakli da olsan paylastigin sey onu gosteriyor
Savunmaya gecmen ilerlemeni engeller. Ozelestiriye acik oldukca gelisirsin.
Di mi yaw? Çünkü BMW kullanıcıs sakin. Kırmızı ışıklara bile dikkat ediyor.[COLOR="Silver"]
[
-
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Yok, anlamiyor haha.
Anlamam gereken kısımları anlıyorum. sürüşümün o anda normal olmadığını biliyorum ama sen de inatla BMW sürücüsünün normal olmadığını anlamıyorsun.
-
feti_can adlı üyeden alıntı
halbuki sen gayet normal sürüyormuşsun
Nasıl normal sürüyor sol şeriti kapamış gidiyor sağ şerit boş iken
-
Anlamam gereken kısımları anlıyorum. sürüşümün o anda normal olmadığını biliyorum ama sen de inatla BMW sürücüsünün normal olmadığını anlamıyorsun.
Motosiklet forumuna attin videoyu bmw arabacilar forumuna degil. Arabacilarin ne mal oldugu bizler tarafindan zaten biliniyor. Bizim derdimiz sensin
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Nasıl normal sürüyor sol şeriti kapamış gidiyor sağ şerit boş iken
"İroniden anlamayan nesle aşina değilim"
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------
Sj's adlı üyeden alıntı
Motosiklet forumuna attin videoyu bmw arabacilar forumuna degil. Arabacilarin ne mal oldugu bizler tarafindan zaten biliniyor. Bizim derdimiz sensin
Bu açıdan BMW sürücüsünü savunuyorsun gibi gözüküyor da.
-
"İroniden anlamayan nesle aşina değilim"
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------
Bu açıdan BMW sürücüsünü savunuyorsun gibi gözüküyor da.
İroni yapıyorsan sonuna bi tebessüm koyarsın bizde ne şekilde konuştuğunu anlarız
-
Hocam 0:18 teki şerit değiştirme bizim e5 te 'aga gel kapışak' anlamına geliyor. Onun dışında keşke akşam saati e5 böyle olsa da motor kullansam biraz. En azından sağ şeritte gaz kessek kimse gelip bulaşmaz gibi.
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Yok hocam sürüşünüzü kastetmedim. Her lüks araç kullananın motoru ve motorcuyu kolay lokma olarak görüp tokatlanmasına dikkat çekmeye çalıştım, sizin videodaki bmw sürücüleri de aynen böyle olmuş...
Burada çok tokatladım. Özellikle kalkışta. Ciddi anlamda altında her BMW olan geçebileceğini zannediyor. Sadece kalkış tokatlamalarını koysam 5-6 dakikalık video çıkar. O gün sakin sürmeye çıkmıştım. Kaşındı. Ben kırmızı ışığa saygı duydum o geçti. Kaybedeceği noktada burası...
Burda BMW, Mercedes, Porsche kullananlardan yana sıkıntı yok. Zaten gerçek spor araba binen motorsiklet nedir biliyor. Oynanmış (modifiye) eski araba ve büyük kamyonet veya SUV kullanan akıl fakiri garibanlar var. Onlar yarışmaya kalkıyor. O kadar komikler ki gülüp geçiyorum.
-
Kusura kalma dost acı söyleyeyim, o bwm sürücüsü ile aranda zerre fark yok.
-
2 sayfadır yazılıyor hala aynı şeyi söylüyorsun. BMW sürücüsü hatalı.
Tamam zaten kimse hatasız demedi ki. Buradakiler sana sen de hatalısın diyor. Senin cevabın bmw sürücüsü hatalı
Aslında haklısın BMW sürücüsü hatalı.
Yukarıda 2 sayfadır aranızda fark olmadığını söyleyen onca insan var, hiç biri bmw sürücüsünü savunmuyor
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Hocam 0:18 teki şerit değiştirme bizim e5 te 'aga gel kapışak' anlamına geliyor. Onun dışında keşke akşam saati e5 böyle olsa da motor kullansam biraz. En azından sağ şeritte gaz kessek kimse gelip bulaşmaz gibi.
Onun öncesini koymamışım. Yanımdan neredeyse sıfırlayarak geçtiği bir an var. Ondan sonra gaz açıyorum. Üstelik 2 sefer falan yanıma yanaşıyor.
Güzel kullandığımı söylemedim. BMW sürücüsünden farklı olup olmamam değil; genel olarak BMW sürücüleri bir garip kullanıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)