Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bi' enterasan BMW sürücüleri

REKLAM ALANI
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Tiflis trafiği nasıl bilmem ama Batum'da trafik çok fena.
    Trafik kuralı diye birşeyden haberleri yok.
    Her arabayla gittiğimde bu sefer kesin biri gelip vuracak diye korkuyorum.
    Motorla gitmeye cesaret bile edemedim ��

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki ZX-6R 636 2006, Ducati Scrambler
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial de sursem aynini yazardim. Oncelikle trafiktesin. Istersen 800le git o isin kazanani olmaz, kazandigini iyi ya da hakli oldugunu da saniyorsan su an yanilmasan bile er ya da gec bir seylerini kaybettiginde inanirsin zaten.

Hatalisin, trafik icinde problemli bir sekilde suruyorsun ve videodaki arabacilardan hic bir farkin oldugunu gormuyorum nacizane.

Gel sur pistte ister bmw hakkinda konus ondan sonra ister baska marka, ister sonra da frenim tutmuyodu lastik seydi falan de.
    Yorumlarda kazandığımı söylemedim. Ya da kaybettiğime dair bir şey. Kendi halimde sürerken bana bulaşan birinden bahsettim. Suçsuzum da demedim. Sen bana "kötü kullanıyorsun" dedin. Ben de nedenini açıkladım.

Laf çakmak için yazma Hocam. Hayalimdeki motosiklet F700GS. Nasıl bir makine olduğunu biliyorum. Yanımdaki araba BMW; sendeki de BMW olduğu için Bavyera lobisi konuştu diye yazdım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------

Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tiflis trafiği nasıl bilmem ama Batum'da trafik çok fena.
    Trafik kuralı diye birşeyden haberleri yok.
    Her arabayla gittiğimde bu sefer kesin biri gelip vuracak diye korkuyorum.
    Motorla gitmeye cesaret bile edemedim ��
    Tiflis çok daha fena. Arabaların yarısı sağdan direksiyon zaten. O iki kat daha tehlikeli yapıyor. Araba ve benzin ucuz olduğu için güçlü arabalar çok fazla. 125'lik bir makine ile sıkıntı yaşardın. Hatta 250'lilik ile. Gaz açıp kaçman gerektiğinde yapamazdın. Şu ana kadar dalaşmayıp çok sefer kaçtım bu makine ile.

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    Bmw cileri bilmem ama sen ss için eğitim alsan iyi olur.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı stabiliz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumlarda kazandığımı söylemedim. Ya da kaybettiğime dair bir şey. Kendi halimde sürerken bana bulaşan birinden bahsettim. Suçsuzum da demedim. Sen bana "kötü kullanıyorsun" dedin. Ben de nedenini açıkladım.

Laf çakmak için yazma Hocam. Hayalimdeki motosiklet F700GS. Nasıl bir makine olduğunu biliyorum. Yanımdaki araba BMW; sendeki de BMW olduğu için Bavyera lobisi konuştu diye yazdım.[COLOR="Silver"]
    Yazdiklarimdaki tek anafikir su kardesim: Sorun kimsede degil sende. Hakli da olsan paylastigin sey onu gosteriyor Savunmaya gecmen ilerlemeni engeller. Ozelestiriye acik oldukca gelisirsin, motosiklet surerken hayatta kalma ihtimalin artar.

Yoksa foruma yaklasik 2 saatini ayirip, aramizdan ayrilanlar kosesindeki forum uyelerinin mesajlarina da bakip senin yaklasimindaki arkadaslardan kacinin aramizda artik olmadigini okuyabilirsin. Bahane uydurma, biz birbirimizi kollamak icin buradayiz, ego taslamak icin degil

Motosikleti
    Alıntı Stunt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bmw cileri bilmem ama sen ss için eğitim alsan iyi olur.
    Bulursam alırım. Buralarda birazcık zor o konular ama insan bir CSS eğitimi istiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------

Yazdiklarimdaki tek anafikir su kardesim: Sorun kimsede degil sende. Hakli da olsan paylastigin sey onu gosteriyor Savunmaya gecmen ilerlemeni engeller. Ozelestiriye acik oldukca gelisirsin.
    Di mi yaw? Çünkü BMW kullanıcıs sakin. Kırmızı ışıklara bile dikkat ediyor.[COLOR="Silver"]

[

Yok, anlamiyor haha.

Motosikleti
    Yok, anlamiyor haha.
    Anlamam gereken kısımları anlıyorum. sürüşümün o anda normal olmadığını biliyorum ama sen de inatla BMW sürücüsünün normal olmadığını anlamıyorsun.

Motosikleti
    R25
    Alıntı feti_can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    halbuki sen gayet normal sürüyormuşsun
    Nasıl normal sürüyor sol şeriti kapamış gidiyor sağ şerit boş iken
    feti_can bunu beğendi.

Anlamam gereken kısımları anlıyorum. sürüşümün o anda normal olmadığını biliyorum ama sen de inatla BMW sürücüsünün normal olmadığını anlamıyorsun.
    Motosiklet forumuna attin videoyu bmw arabacilar forumuna degil. Arabacilarin ne mal oldugu bizler tarafindan zaten biliniyor. Bizim derdimiz sensin
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl normal sürüyor sol şeriti kapamış gidiyor sağ şerit boş iken
    "İroniden anlamayan nesle aşina değilim"

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------

Motosiklet forumuna attin videoyu bmw arabacilar forumuna degil. Arabacilarin ne mal oldugu bizler tarafindan zaten biliniyor. Bizim derdimiz sensin
    Bu açıdan BMW sürücüsünü savunuyorsun gibi gözüküyor da.

Motosikleti
    R25
    "İroniden anlamayan nesle aşina değilim"

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------

Bu açıdan BMW sürücüsünü savunuyorsun gibi gözüküyor da.
    İroni yapıyorsan sonuna bi tebessüm koyarsın bizde ne şekilde konuştuğunu anlarız

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Hocam 0:18 teki şerit değiştirme bizim e5 te 'aga gel kapışak' anlamına geliyor. Onun dışında keşke akşam saati e5 böyle olsa da motor kullansam biraz. En azından sağ şeritte gaz kessek kimse gelip bulaşmaz gibi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok hocam sürüşünüzü kastetmedim. Her lüks araç kullananın motoru ve motorcuyu kolay lokma olarak görüp tokatlanmasına dikkat çekmeye çalıştım, sizin videodaki bmw sürücüleri de aynen böyle olmuş...
    Burada çok tokatladım. Özellikle kalkışta. Ciddi anlamda altında her BMW olan geçebileceğini zannediyor. Sadece kalkış tokatlamalarını koysam 5-6 dakikalık video çıkar. O gün sakin sürmeye çıkmıştım. Kaşındı. Ben kırmızı ışığa saygı duydum o geçti. Kaybedeceği noktada burası...
    Burda BMW, Mercedes, Porsche kullananlardan yana sıkıntı yok. Zaten gerçek spor araba binen motorsiklet nedir biliyor. Oynanmış (modifiye) eski araba ve büyük kamyonet veya SUV kullanan akıl fakiri garibanlar var. Onlar yarışmaya kalkıyor. O kadar komikler ki gülüp geçiyorum.

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N 2014 - HONDA CRF250L 2013
    Kusura kalma dost acı söyleyeyim, o bwm sürücüsü ile aranda zerre fark yok.

feti_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    2 sayfadır yazılıyor hala aynı şeyi söylüyorsun. BMW sürücüsü hatalı.
    Tamam zaten kimse hatasız demedi ki. Buradakiler sana sen de hatalısın diyor. Senin cevabın bmw sürücüsü hatalı

Aslında haklısın BMW sürücüsü hatalı.
    Yukarıda 2 sayfadır aranızda fark olmadığını söyleyen onca insan var, hiç biri bmw sürücüsünü savunmuyor

Motosikleti
    Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam 0:18 teki şerit değiştirme bizim e5 te 'aga gel kapışak' anlamına geliyor. Onun dışında keşke akşam saati e5 böyle olsa da motor kullansam biraz. En azından sağ şeritte gaz kessek kimse gelip bulaşmaz gibi.

Onun öncesini koymamışım. Yanımdan neredeyse sıfırlayarak geçtiği bir an var. Ondan sonra gaz açıyorum. Üstelik 2 sefer falan yanıma yanaşıyor.

Güzel kullandığımı söylemedim. BMW sürücüsünden farklı olup olmamam değil; genel olarak BMW sürücüleri bir garip kullanıyor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)