2017 Fiyatlarına Göre Motosikletleri Sıralıyoruz, İçeriye Gelin
Reklamlar
-
Biraz gezindim fakat "şu mu? bu mu?" "Şu kadar bütçem var ne alayım?" sorularıyla çok karşılaştım ve nokta koyacak konuyu açıyorum! Bir konuda bütün fikirleri topluyorum
Nasıl mı? Şöyle:
Herkes fikrini "fiyat/performans" ilişkisine bağlı olarak yansıtırsa çok iyi olur.
Fiyat 0-10.000
Supersport:
Naked:
Chopper/Cruıser:
Touring:
Enduro:
Cross:
Scooter:
Fiyat 10.000 - 15.000
Supersport:
Naked:
Chopper/Cruıser:
Touring:
Enduro:
Cross:
Scooter:
Fiyat 15.000 - 20.000
Supersport:
Naked:
Chopper/Cruıser:
Touring:
Enduro:
Cross:
Scooter:
Fiyat 20.000 - 25.000
Supersport:
Naked:
Chopper/Cruıser:
Touring:
Enduro:
Cross:
Scooter:
Fiyat 25.000 - 30.000
Supersport:
Naked:
Chopper/Cruıser:
Touring:
Enduro:
Cross:
Scooter:
Fiyat 30.000 - 40.000
Supersport:
Naked:
Chopper/Cruıser:
Touring:
Enduro:
Cross:
Scooter:
Fiyat 40.000 - 50.000
Supersport:
Naked:
Chopper/Cruıser:
Touring:
Enduro:
Cross:
Scooter:
Fiyat +50.000
Supersport:
Naked:
Chopper/Cruıser:
Touring:
Enduro:
Cross:
Scooter:
Bunların ne olduğunu anlamadım diyen arkadaşlarımız için ben bir örnek vereyim (Örnekler benim görüşüme göre hazırlanmıştır.) ;
Fiyat 10.000 - 15.000
Supersport: Yamaha YZF R25 (2. el alınabilir) (Gönülden geçen Hyosung GT250R olsa da.)
Naked: Yamaha MT-25 (2. el alınabilir)
Chopper/Cruıser: Hyosun GV250 (Bu tarz için pek bir bilgim yok.)
Touring: (Herhangi bir fikrim yok)
Enduro: Mondial RX3İ Evo
Cross: Kawasaki KLX 250 (2. El)
Scooter: Honda PCX (Çok bilgili değilim.)
Peki ya sizin görüşleriniz nelerdir?
Ruh hastası, saykodeli, manyak, süpermanyak motorcu ;)
Reklamlar
-
Emeğine saygı duyuyorum fakat bunu tek tuşla yapan bir ton site var.Arama kısmına fiyatını,km'sini,model yılını hatta tarzını seçip aratıyorsun.Kullandığın motosikletler ile ilgili bilgilerini,yorumlarını paylaşırsan daha çok faydalı olabilirsin.
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Emeğine saygı duyuyorum fakat bunu tek tuşla yapan bir ton site var.Arama kısmına fiyatını,km'sini,model yılını hatta tarzını seçip aratıyorsun.Kullandığın motosikletler ile ilgili bilgilerini,yorumlarını paylaşırsan daha çok faydalı olabilirsin.
Öncelikle değerli fikrinizi sunduğunuz için teşekkür ederim. Söylediğinizde haklısınız fakat neden hala "Şu mu bu mu?" başlıkları açılıyor?
Ruh hastası, saykodeli, manyak, süpermanyak motorcu ;)
-
Her türlü motorla ilgili bilgi tecrube sitede var zaten açıp okumak kalıyor örneğin r25 sayfasını aç kullananlar neden şikayet etmiş nesini sevmiş hepsi var fiyatlarda belli
-
lOğuzcanl adlı üyeden alıntı
Öncelikle değerli fikrinizi sunduğunuz için teşekkür ederim. Söylediğinizde haklısınız fakat neden hala "Şu mu bu mu?" başlıkları açılıyor?
Çünkü okumaktan,araştırmaktan acizlik duyuyor insanımız.Araştırmak dediğimde arama kısmına yazacak ha yoksa başka bir şey değil.
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Her türlü motorla ilgili bilgi tecrube sitede var zaten açıp okumak kalıyor örneğin r25 sayfasını aç kullananlar neden şikayet etmiş nesini sevmiş hepsi var fiyatlarda belli
Etvallah katılıyorum tamamen. Ancak o sayfalar gereksiz bilgi kirliliği dolu. 174 sayfa olmuş CBR250R başlığı mesela. 687 sayfa olmuş Bajaj 200 NS başlığı. Nasıl okuyayım? 687 sayfa ve bunun en az %80'i gereksiz. Yokuş aşşa şu kadar hız yaptı, ön kaldırırken düştüm gidon eğildi ıvır zıvır.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Benim aklıma böyle bir düşünce geldi sadece. 5 dakikanızı ayırıp hiç yoktan birkaç fiyat aralığını doldursanız yeterli olacaktır. Hepsini doldurmanızı istemedik ki. Damlaya damlaya göl olur.
-
5000 bandında Kuba CR1.
15 bin bandında Kawasaki Z250 SL.
Yeşil ve ABS'li.
Gerçi yeşil renge ve ABS'ye fazla mı takılıyorum diye de düşünmeden edemiyorum. Siyahını, ABS'iz, 2015, 10 bin civarı bulmak mümkünken...
Özetle:
İlk motosikletiniz hesaplı ve güvenilir olmalı; şekli de güzelse harika.
İkinci motosikletinizi alırken ise başka markalarla aradaki teknik verilere çok takılmayın; hoşunuza gideni alın
-
0-10.000 ve 10.000-15.000 katagoriler gerçek diğer katagoriler heves
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Ben naked ve enduro tarzı motorlara bakıyorum tuttuğum motorlar
0-10.000 bandında
Pulsar 150 ns
Mondial xtreme cros 150
10.000-15.000 bandında
Sym wolf 250ni
Mondial rx3i evo
Bajaj pulsar 200cc
Yalnız sıfır motor almak pek mantıklı değil günümüz şartlarında
Aynı fiyatlara 2. El daha iyi motorlar alabilirsin doğru zamanda doğru satıcıyı bulup pazarlığını iyi yaparsan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)