Arkadaşlar eleştrilerinizi yazarsanız çok sevinirim, ona göre düzeltmem gerekenleri listeleyeceğim.
Arkadaşlar eleştrilerinizi yazarsanız çok sevinirim, ona göre düzeltmem gerekenleri listeleyeceğim.
Hocam güzel olmuş da farkında olmadan yaptığınız mizahi dokunuşlar tartışma konusu olabilir.Onun dışında bence gayet güzel olmuş.
sesten dolayı hiç bir şey anlayamadım neredeyse. Mikrofon sanırım tam ağzınızın olduğu yere koymuşsunuz ve ses patlamış. Belki kulaklıkla bi nebze anlaşılabilir fakat benim gibi ses sistemi kullanan arkadaşlar bir şey anlamayacaktır bilginiz olsun.
Hocam ses biraz patlamış. Video güzel. Öyle anlatırken birden ne korna çalıyon ..k lafına da sesli güldüm. Açıkcası her başlıkta yazısını gördüğüm mamba09'un böyle birisi olduğunu hiç tahmin etmiyodum . Böyle birinden kastım yanlış anlaşılmasın ben biraz yaşı olan ağır abi birisini düşünüyodum. Videoların devamını bekliyorum. Yalnız abone olmadan öce de 24 aboneydi abone olduk yine 24 abone. Youtube bizi adamdan saymıyo demekki.
HONDA
#BZ3082
yau telden girince dikkat etmemiştim hangi ara istanbula gittin yahu. ha bu arada ses kötü
Bu videoda sesin güzel olmasını dilerdim sardım çünkü muhabbete Başarılar..
Ne korna çalıon ..cık koptum :D
Ben çok beğendim, ama bu mizahla bazı kesimler seni topa tutar, teknik sıkıntılar var bence, örneğin arka fondaki müzik senin sesini bastırıyor gibi, ayrıca mikrofonun sesi de gıcırtılı geliyor.
Ben begendim kardesim.mikrafonda sanirim hemfikiriz."kotu"
Yorumlara gelince bence makul derecede elestiri yapmis.ben motor kamera modelini merak ettim.bide guzel bi giris videosu lazim buna
Eğlencelisin.bizimlesin )
Bol sans kardesim ))
Bro güzel olmuş mikrofonun süngeri yok mu acaba? O zaman daha iyi anlaşılır sesin.
Çok teşekkür ederim..
Kütahya'ya gelmiştim ordan istanbul'a taşındım şimdi iş nedeniyle. teşekkür ederim dostum.
Ses konusunun farkındayım onunla ilgileneceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim. İstanbul'da devam edeceğim videolara.
Youtube'ın size yaptığı ayıptır...
Teşekkür ederim hocam, ses olayını halledicem.
yani aslında o espriyi anlayamayacak kişinin izlemesini de çok istemiyorum. teşekkür ederim. ses olayını halledicem.
Mikrofon durumunu halledeceğim. sj4000 kamera. motosiklet suzuki bandit 600s. intro falan hazırlayacağım vaktim oldukça devamı gelir. çok teşekkürler.
Mikrofonun süngeri varda, çok fazla ses alıyor mikrofon. Değiştireceğim heralde.
Biraz daha yavaş konuşun, bir de ses patlamış, onu çözerseniz güzel sonuçlar elde edersiniz.
Hocam dgs ile çizgi film animasyona geçmek için yetenek sınavı yapıyorlar mı ? Üniversiteden üniversiteye farklılık olduğunu duydum , orası nasıl ?
mikrofonu değiştir olmazsa sanki onda bir problem var gibi gibi. Bir de süngerini geçir mutlaka.
Çok iyi 😁 Muhabbetler falan ileride daha güzel bir kitle toplucaktır 👍🏻 Tek sorun mikrofon oda çözüldümü dadından yenmez 😂
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)