Arkadaşlar artık işlerimden daha fazla vakit ayırmaya başladım vlog için.
Bir kaç video daha yayınladım.
yorumlarınızı bekliyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Arkadaşlar artık işlerimden daha fazla vakit ayırmaya başladım vlog için.
Bir kaç video daha yayınladım.
yorumlarınızı bekliyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Görüntü kalitesi güzel. İlk iki videoda müzik olduğu için ses patlıyor gibi geliyor ama 3. videoda patlamalar daha azalmış belki mikrofonu değiştirdin bilemiyorum ama müzik ya koyma ya da müziği alt fonda sesi en düşükte olsun. He bir de 3. videoda dikkat ettim kamera motoru çekmiş sanırım hep tamamını izlemedim Biraz yukarı karşıya doğru koysan daha güzel olurmuş. Genel itibariyle güzel şeyler var.
Sonuçta yeni başlıyosun illa ki hatalar olacak. Kimse anasının karnında bu işi yaparak doğmadı.
iki videonu izledim. Sesde ufak bir problem var gibi ama ses tonu gayet kulağa hoş gelen bir sesin var. Yani rahatsız edici değil.
Anlatım akıcı ve güzel. Zamanla popi olursun da
Cok tesekkurler arkadaslar
Gençler bi arazi videosu ekledim.
Birader şehri beğenmezsin, havasını beğenmezsin, suyunu beğenmezsin, insanını beğenmezsin eyvallah da banyo fayansı dediğin şey yüzlerce yıldır yaşatılan sanattır Kütahya'da. Orası olmamış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)